Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@turkolik, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Green Kart başvurusu 7 Kasım saat kaçta bitiyor ?
TR saati ile 20:00
-
@xxxyeşil, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Boşta yer kalsaydı da success yazısı çıkar mıydı? Eksik yer bıraktım mı diye düşünüyorum da
hayir, cikmazdi. Eksik bilgi varsa sayfa uyari veriyor.
-
@rupica, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, formu doldururken isim ve soyismi ne yazık ki yanlış girdim.
Adımı yazdım fakat soyadımın sıralaması yanlış oldu. Örneğin; Ayşe Çelik Yılmaz yazmam gerekirken YILMAZ ÇELİK, AYŞE olarak girmiş oldum. Direkt diskalifiye mi oldu şimdi :)bu dediginiz problem olmaz, yeni bir basvuru yapmayin!
-
@Basar-Dogan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells teşekkür ediyorum dönüşünüz için ben macbookdan safari tarayıcısından yapıyorum işlemlerimi sanırım orda bu tarz bi durum söz konusu mudur ?
safaride en ustte url barinda ( en sagda) ceviri isareti gorunuyor, o isarete basarsaniz deaktive olmasi lazim...
-
Dubai'den basvurdum, bu sene cikar insallah.
-
@Passion Papua Yeni Gine’den de başvursanız doğum yerinizi kimliğinizde yazdığı gibi doldurmanız gerekiyor, çeşitlilik vizesi esası gereği doğum yerinizin bulunduğu kıta kotasına tabii olacaksınız çekilişte, bol şans 🍀
-
DV2026 başvurusu yapan tüm forum üyelerine bol şanslar dileriz! Başvuru sonuçları 3 Mayıs günü açıklanacak...

-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba
Greencard Başvuru formunda Soyadımı yazarken C harfini büyük C olarak yazdım Başvuru onayladığım son sayfada Ç olarak çıkmış, mail adresm yanlış olmasın diye maile odaklanırken gözümden kaçmış. Seçilirsem acaba mülakatta veya başka bir aşamada soyadımdaki bir harfin nüfus cuzdanımdaki gibi C olması yerine Ç olduğu için sıkıntı yaşarmıyım -
@Sinarit82 ufak hatalar sorun teşkil etmez başarılar
-
Çocuğun fotoğrafını çekerken arka plan beyaz olmadı herhalde patladım?
-
@crazycells lise mezunuyum
-
D dilmel bu başlıktan bahsetti
-
T T.C. Kubilay Dikici bu başlıktan bahsetti
-
-
Y Yasin Araz bu başlıktan bahsetti
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum