Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@cihantr, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
DV2026 Green Card Çekiliş Başvuruları 7 Kasım'a uzatılmış.
takvimi ve duyurudaki tarihleri guncelledim:

-
@Gül-Kazancioglu, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuru esnasında lise mezunu kismina vacational school işaretledim başvurduktan sonra fark ettim. Acaba bir sorun olurmu. .
hayir, genelde bu sorunun cevabi sorun yaratmiyor. sizin egitim durumunuz neydi?
-
Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır boşanma sürecindeyim ve kızımla kendim için Green Card başvurusu yapacağım ama medeni durumum hala evli olduğu için eşimin bilgilerini de girmek zorundaymışım. Sorum şu eğer bana çıkarsa mülakat sürecinde boşanma sorun olur mu ya da eşimi de götürmek zorunda mıyım?
-
Eşineze ds260 doldurmassınız kazanan olursanız, olur biter
-
adres bilgilerine e devletteki adresi mi yazmam gerekiyor? üniversite öğrencisiyim yani şuan ki yurt adresimi verebilir miyim?
-
@dfndnz26, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır boşanma sürecindeyim ve kızımla kendim için Green Card başvurusu yapacağım ama medeni durumum hala evli olduğu için eşimin bilgilerini de girmek zorundaymışım. Sorum şu eğer bana çıkarsa mülakat sürecinde boşanma sorun olur mu ya da eşimi de götürmek zorunda mıyım?
hayir, kendisini basvuruya eklemek zorundasiniz, ama talihli olursaniz kendisinin basvurusunu devam ettirmenize gerek yoktur.
-
@Ahmet-Akpınar, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
adres bilgilerine e devletteki adresi mi yazmam gerekiyor? üniversite öğrencisiyim yani şuan ki yurt adresimi verebilir miyim?
hayir, gercekte adres neyse onu verebilirsiniz.
-
7 Kasım son başvuru saati kaçta acaba?
-
@crazycells teşekkür ediyorum dönüşünüz için ben macbookdan safari tarayıcısından yapıyorum işlemlerimi sanırım orda bu tarz bi durum söz konusu mudur ?
-
@crazycells eşim içinde başvuruyu gerçekleştiriceğiz ancak 2 üniversite bitirdi ikiside ön lisans bölümü aynı şekilde vacational education seçebiliriz di mi ? Teşekkürler şimdiden 🙏🏽
-
Green Kart başvurusu 7 Kasım saat kaçta bitiyor ?
-
Merhaba, formu doldururken isim ve soyismi ne yazık ki yanlış girdim.
Adımı yazdım fakat soyadımın sıralaması yanlış oldu. Örneğin; Ayşe Çelik Yılmaz yazmam gerekirken YILMAZ ÇELİK, AYŞE olarak girmiş oldum. Direkt diskalifiye mi oldu şimdi :) -
@rupica Yeni bir başvuru yapmayın, asıl o zaman diskalifiye olursunuz. Eğer piyangoda kazanırsanız ds260 formunu doldururken doğrusunu girersiniz. Bu durum sorun teşkil etmeyebilir.
-
@Serapp içime su serptiniz, çok teşekkür ederim 🫶
-
Boşta yer kalsaydı da success yazısı çıkar mıydı? Eksik yer bıraktım mı diye düşünüyorum da
-
@Basar-Dogan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells eşim içinde başvuruyu gerçekleştiriceğiz ancak 2 üniversite bitirdi ikiside ön lisans bölümü aynı şekilde vacational education seçebiliriz di mi ? Teşekkürler şimdiden 🙏🏽
evet,
vocational schoololarak secebilirsiniz. -
@Pablito16, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
7 Kasım son başvuru saati kaçta acaba?
New York saatine gore saat oglen 12'de.
TR saati ile aksam 20:00 oluyor... -
@turkolik, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Green Kart başvurusu 7 Kasım saat kaçta bitiyor ?
TR saati ile 20:00
-
@xxxyeşil, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Boşta yer kalsaydı da success yazısı çıkar mıydı? Eksik yer bıraktım mı diye düşünüyorum da
hayir, cikmazdi. Eksik bilgi varsa sayfa uyari veriyor.
-
@rupica, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, formu doldururken isim ve soyismi ne yazık ki yanlış girdim.
Adımı yazdım fakat soyadımın sıralaması yanlış oldu. Örneğin; Ayşe Çelik Yılmaz yazmam gerekirken YILMAZ ÇELİK, AYŞE olarak girmiş oldum. Direkt diskalifiye mi oldu şimdi :)bu dediginiz problem olmaz, yeni bir basvuru yapmayin!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum