Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Teşekkürler, geçtiğimiz yıl mülakat deneyimlerini okumuştum aslında bunu sormadan önce. Fakat geçtiğimiz yıl fam yasası olmadığı için konsoloslukların fiziki olarak ülkede bulunursanız taşıma talebiniz değerlendirilebilir gibi bir yaklaşımı olduğunu çıkardım. Bu yıl için henüz hiçbir mülakat deneyimi olmadığından; fam ile taşınan dosyalardaki tutumu bilemediğimiz için karar verenlerin nasıl değerlendirdiğini anlamak adına sordum.

• @gucarslan evet ilk başvuru yaparken bekardım. Green Card çıktığımı öğrendikten sonra evlendim ve DS-260 formunu evliyken doldurdum

• ⭐⭐⭐⭐

@Mogi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Teşekkürler, geçtiğimiz yıl mülakat deneyimlerini okumuştum aslında bunu sormadan önce. Fakat geçtiğimiz yıl fam yasası olmadığı için konsoloslukların fiziki olarak ülkede bulunursanız taşıma talebiniz değerlendirilebilir gibi bir yaklaşımı olduğunu çıkardım. Bu yıl için henüz hiçbir mülakat deneyimi olmadığından; fam ile taşınan dosyalardaki tutumu bilemediğimiz için karar verenlerin nasıl değerlendirdiğini anlamak adına sordum.

Bu yıl yeni yasa ile dosyasını transfer edenlerin mülakat deneyimleri DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında var.
    Ayrıca olmasa bile neyi düşünüyorsunuz? Sizin dosya numaranız o kadar büyük ki şimdiye kadar çoktan transfer etmiş olmanız lazımdı.

• @busedmrcgl sistemden kontrol ettiniz mi ? Kcc den Ankara’ya dönmüş mü ?

• @pnarr merhaba, sabah kontrol ettim hala KCC’ de görünüyordu.

• @busedmrcgl gidişat hiç iyi görünmüyor..

• Selamlar herkese. Okuyan olmuştur belki pazartesi günü viyanada sağlıktan çıktıktan sonra 2025 yılı güncellemelerini paylaşmıştım. Bugün mülakat oldu hersey yolunda gibi.
    İlk önce sorumu sorayım sistemden mülakat sonrası nasıl takip ediyoruz ?

2025 yılı güncellemeleri viyana toplu;

1. Olarak bebekli başvuru yapanlar abd ile Türkiye arasındaki asi takvimi farklı. Hepatit a ve grip aşısını özellikle kontrol edin. Özelden sorabilirsiniz.
    2. Atlas kaydı yapamadım yapmadım. Öncelikle şunu belirteyim bana zaten herhangi bit kayıt yapın diye link gelmedi mülakat mailinde. ( ekim ayında mülakata giren @mrt01 e gitmişti. ) sistem 26 ekimde değişmiş. Portala girince austria ülkesi bulunamadı dedi ve mail attım. Gerek yok diye geri dönüş geldi.
    3. Olarak @lumos un hazırladığı viyana yönergelerini kullandık zaten olan değişiklikleri de ben yazdım sizlerde o excelleri ve pdf leri kullanın.
    4. Röntgen merkezi ile ortopedi hastanesi karşı karşıya. Orada mr&ct tabelası var sokakta onu takip edin.
    5. Mülakat Türkiye ile tamamen ayni okuduklarıma bakarsam. Müthiş sakin bir yer insanı rahatlatıyor.
    6. Olarak çok yazı yazma imkanım yok turkiyeye dönünce eşimle birlikte noktası virgülüne viyana yönergesi yapıp bizde bu yıl ki arkadaşlar için bir paylaşım yapacağız önümüzdeki hafta.
      Esenlikler herkese

• @gucarslan Merhaba, gece atılmış kötü niyetli olmayan bir cevaptı. Yanlış bir cümle olmuş farkındayım, sadece yardımcı olmak istemiştim, bundan sonra daha fazla dikkatli olacağım.Uyarınız için teşekkürler.

• @cdevelioglu selamlar hocam bende dosyamı baska bir ülkeye taşıyacagımda .rica etsem kcc ye mailde hangi gerekceyi kullanarak taşıdıgınızı ögrenebilir miyim? veya mailinizi buraya kopyalayabilirmisiniz? örnek olması açısından dosya taşıma konusunda daha dogrusu maili atarken hatalı bir argüman kullanmak istemiyorumda 🙂 veya örnek aldıgınız bir yer varda yönlendirirseniz oda olur.

• ⭐⭐⭐

@Tevfik-Karademir Selamlar...Tek cümle ile "dosyamın şuraya taşınması konusunda yardımınızı talep ediyorum" yazıp altına case no, ad soyad ve doğum tarihinizi yazmanız yeterli..

• @Tevfik-Karademir https://yesilkartforum.com/forum/post/389856

Ankaradan Ummana dosyamı taşımıştım 1,5 sene önce. İstediğiniz şekilde dosya taşıma mailini forumda paylaşmıştım sizde kendi bilgilerinizi girerek dosyanızı taşıyabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Falcon-1 evet, önemli olan ilk girişinizi yapmak.
    ilk girişte pasaportunuza basılan vizeyi 1 yıl kullanabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mertype add applicant dediğinizde yeni bir DS260 formu çıkacak, yapmanız gereken formu doldurup submit etmek.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@simlidinazor tamam yaptığınız işlem doğru.
    adres için yapmanız gerekn bi' şey yok. lütfen bu başlığın ilk 3 iletisini okuyun..

• ⭐⭐⭐

@ramsen18 Selamlar..
    Sizin kullandığınız formatın direk konsoloslukla yazıştığınız için bu kadar teferruatlı olması normal. Ancak bu format ve yanındaki fazla bilgilerle bu şekilde atılan mail KCC tarafından okunmayabilir, bununla birlikte konuyla alakası olmayan cevaplar gelebilir..
    KCC bizim pasaport rengi, içindeki vizesi, geçmişteki schengeni ve buna benzer bilgiler ile hiç ilgilenmemektedir.
    Forumdan edindiğim tecrübeye istinaden KCC ile iletişim Tek cümle net ifade şeklinde olmalıdır..😉
    @Tevfik-Karademir

• ⭐⭐⭐⭐

@Tevfik-Karademir arama butonunu kullanırsanız anahtar kelimeler ile (transfer, Vienna, Hong Kong, Muscat, case vb) kolayca ulaşabilirsiniz aradığınız cevapları.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/4391?_=1731046376315

@Flight101 paylaşmış zamanında kısa ve net olan talebini, vizenize sağlıklı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız önümüzdeki süreçte arama butonuna çok ihtiyacınız olacak. Bol şans

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Flight101 Doğru KCC ye mail atacaklar için sizin dediğiniz gibi mail atması gerekir veya direkt ülkedeki konsolosluğa mail atacak olanlar ise benim örnek dosya taşıma mail formatını kullanabilir.

• Bu ileti silindi!

• @Mogi

''Bu yıl için henüz hiçbir mülakat deneyimi olmadığından;''

Bu yıl mülakat deneyimleri mevcut, ''DV2025 Mülakat Deneyimleri'' başlığının altında bulabilirsiniz.

• @berkayy tebrikler hocam. Detaylı deneyimşnizi bekliyoruz 🙏

Benzer Başlıklar

• 180
  • 16399
  • 153
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |