Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kentucky Consular Center (KCC)

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
218 67 29.3k 112

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)

@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor

DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?

Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.

• Bu ileti silindi!
  • TuttoSPORTT TuttoSPORT bu başlıktan bahsetti
  • gucarslanG gucarslan bu başlıktan bahsetti

• Dear Sir/Madam,
    I have a trip plan to philippines following days for 2 months.
    I'm a (DV2025) selectee (EU), and currently, we would to move our case from Ankara/Turkey to Embassy manila.
    Can we move our case to the philippines manila US Consulate? What are the requirements?
    I understand that the transfer process may not be straightforward, but I am willing to do everything I can to make it happen. I am hoping that you can provide me with guidance
    on how to proceed. I am willing to provide any necessary documentation and information to make this transfer possible.
    Thank you for your time and attention to this matter. I look forward to your response and hope for a positive outcome.

• Merhabalar 3-4 kez dosya taşımak sorun olabilirmi bu durum KCC den ?

• @TuttoSPORT bu kural değişikliği DV2025 itibariyle yeni başladığı için deneyimlemiş forum kullanıcısı henüz şimdiye kadar yok yapılan paylaşımlarda ve siz ilk olacaksınız.

Sizin art arda yaptığınız mülakat yeri değişiklik deneyimleriniz sonraki yılların forum kullanıcılarına rehber olacaktır, umarım edindiğiniz tecrübe doğrultusunda sizde deneyimlerinizi paylaşırsınız. Bol şans

• @ATS16 kural değişikliği derken daha önce dosya taşıma işi yokmuydu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT KCC aracılığıyla sadece başka ülkede oturum izni, evlilik nedeniyle eş durumundan vb yasal evrak beyan ederek dosya taşıma vardı. Şu an current olmadan KCC aracılığıyla yapılan dosya taşımalar mülakat sırası gelmeyeceği düşünerek kullanıcıların beyanına istinaden yapılan geçtiğimiz yıllarda mevcut değildi

• @ATS16 anladım ben bu sene ilk defa başvurdum ve ilk başvuruda kazanmış oldum o yüzden bu süreçlerde çok bilgim yok tesekkür ederim. Yaşadığım her deneyimi paylaşacağım emin olun.

• Selamlar, kcc tarafından gelen mailde Dosya taşımayı onayladıklarını durumu kontrol etmek için esc yi kontrol etmem isteniyor yani sonuç ekranı! Burada hong mu yazması gerekiyor ve ds 260 formunu günceleyecek miyim hongkong konsolosluğuda dosyanın taşındığını mail olarak bana iletti taşındığına dair nasıl emin olabilirim?

IMG_0185.jpeg

• @istalin haftaiçi kccye mail atıp mülakat yerinizi sorun tekrardan teyit etmiş olursunuz

1. Tip maili aldıysak Mülakat mailini kesin alacağız anlamına geliyor mu yani 5. maili?

• @TuttoSPORT hayır 4. Tip mail almış olmanız sadece numaranızın current olduğu ve AV listedine girdiğiniz anlamına gelir ancak kesin mülakat alırsınız demek değil

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler

• OA OAO OA OA bu başlıktan bahsetti

• Merhaba,

Dosya numaram current olmadığından KCC ye dosyamı taşıması için attığim mail üzere aşağıda KCC den gelen mail ile durumumun DOCQ olduğunu öğrendim . Bu durumda KCC dosya transferi yapmaz mı ?

Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

• @Wayne1973

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @gucarslan Merhaba,
    Halen evrak talebi oluyor mu? Forumdaki ilgili dosyaları sondan başa okuyorum. Ben ds-260 forumumu gönderdim. Dün dosya taşımayı talep edip dosyamı kcc ile taşıdım. Ancak bir evrak sürecim olmadı.teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k