DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
yeşil pasaportum olduğu için an itibariyle vize işlemleriyle uğraşmadan, dosyamı mülakat alabileceğim başka bir ülkenin konsolosluğuna taşımaya karar verdim
forumda genel olarak viyana ve belli başlı bilindik (umman, hong kong, bangladeş vb.) yerler önerilmiş fakat maliyet açısından düşünürsek daha yakınlardaki avrupa ülkelerine gidip orada mülakata girmek sizce daha mantıklı değil mi? yeşil pasaportla giriş yapabileceğim, konum itibariyle daha yakın başka bir ülke var mı bildiğiniz yoksa yine de en mantıklısı viyana mı diyorsunuz? forumdaki bilgi ve deneyim sahibi arkadaşlar yardım eder, tavsiyede bulunursa çok sevinirim çünkü ona göre current olmadan evvel kcc ile dosya taşıma işlemi için iletişime geçeceğim.ayrıca şöyle bir site buldum, her ülkedeki konsolosluğun geçmiş yıllardaki mülakat performansını ayrıntılı ve detaylı olarak gösteriyor. istediğiniz konsolosluğu seçip inceleyebilirsiniz. belki bileniniz vardır (ben bilmiyordum), yine de forumdaki arkadaşlara bir faydası dokunur diye paylaşmak istedim: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html#
sağlıcakla kalın. -
Herkese merhabalar,
Öncelikle bu harika forum, müthiş deneyimler ve paylaşımlarıyla biz heyecanlı kullara ışık olan tüm üyelere binlerce kez teşekkür ederim.
Mayıs ayında açıklandığı yaşadığım heyecan çok kısa sürede panik ve korkuya yol açan bu süreçte dosya taşıma noktasına geldim ve 2 hafta kadar önce KCC ile dosyamı Viyana'ya taşıdım. Şimdi sırada mülakatı beklemek ve o sırada doğru zamanda Schengen'i almak kalıyor.
Yaşanan gelişmeleri ben de buradan anlatacağım. Dilerim sonunda en kısa sürede Amerika Birleşik Devletleri'nden bir yorum yazmak nasip olacak.
Çok sevgiler.
-
@halildnrts34 Yeşil pasaportunuz olduğuna göre sizin için en uygun, en az maliyetli yer Viyana. Yakın başka bir yer yok.
-
@yasavul, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Hong Kong neden banka dökümü istemiyor anlamadım, gittiğimizde iş vs bulana kadar yeterli para olup olmadığına bakmıyorlar mı
2023, 2024 ve bu yıl girenlerden istemedi. Şu ana kadar tavrı bu. Neden bilmiyorum ama böyle. Ama hep diyorum ki siz yine de yanınızda bulundurun.
-
@halildnrts34 bence dosya taşınabilecek yerler viyana, hk, bangkok, muskat. Diğer yerleri ben elemiştim. Avrupa da bir yere taşımayı düşünüyorsanız, karadağ, sırbistan gibi yerlerden uzak durun derim (geçen yılda ki arkadaşlar sorun yaşadı bizi de uyardılar sağ olsunlar).
-
ayrıca şöyle bir site buldum, her ülkedeki konsolosluğun geçmiş yıllardaki mülakat performansını ayrıntılı ve detaylı olarak gösteriyor. istediğiniz konsolosluğu seçip inceleyebilirsiniz. belki bileniniz vardır (ben bilmiyordum), yine de forumdaki arkadaşlara bir faydası dokunur diye paylaşmak istedim: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html#
yazdığınız iletinin 6 ileti üzerinde ve forumda ziyadesiyle paylaşılan güzide bir sitemizdir kendileri. evet..
-
@gucarslan
dikkatimden kaçmış -
@Falcon-1 teşekkür ederim cevap için taşıma yapmasak 12 bin üzeri hiç alan yokmu daha önceki yıllarda
-
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Bu ne anlama geliyor acaba? Teşekkürler…
-
Herkese merhabalar,
Mülakatta dosyayı taşımanın sebebini sorarlarsa ne gibi şeyler söylememiz doğru olur acaba?
-
@hashirama bir önceki seçildiğinde çok getirdi gündeme green card çekilişini. Kanada gibi puanlama sistemi oluşturulması konuşuldu, zorlaştırılması konuşuldu vs. Ama bu konuda o dönem çok destek göremediği için o kadar sene bi adım atılmadı. Sınırdan geçen bu kadar kaçak göçmen varken annesinin kızlık soyadına kadar öğrenerek alacağı green cardlılarla uğraşmaz herhalde diye umuyorum 🥲
-
Merhaba ,
2025 greencard talihlisiyim, numaram 8XXX. Sıra gelir mi bilemiyorum. Bu sene de greencard için başvuruda bulunsam 2025 greencard sürecimi etkiler mi?
-
Bu ileti silindi! -
@samikayhannn Ben 3 kez taşıdım bana kesin sorarlar
Ankara, Tiran ,Honkong şimdide Muscat daha yeter
I preaching to KCC -
dosyamızı ankara'dan viyana'ya taşımak için kcc'ye mail atarken gerekçe olarak ne sunmalıyız? direkt olarak ''burada işlemler çok ağır ilerlediği için mülakatımı viyana'da yapmak istiyorum.'' mu demeliyiz? ayrıca mail atarken viyana'da belli bir adres belirtmemiz gerekiyor mu?
-
@ozlema bende öyle ummak istiyorum.

-
@halildnrts34 merhaba. Gerekçe sunmanıza gerek yok sorulmadığı sürece. Mülakat yerimin Ankara’dan Viyana’ya taşınmasını istiyorum diyeceksiniz. Birçok örnek mail paylaşıldı bu başlık altında, inceleyebilirsiniz. Birkaç gün içinde cevap alırsınız muhtemelen.
-
Selamlar herkese, bildiğiniz üzere dün dosyamı muscat a taşıdım. Büyük ihtimal bu ay mülakat maili gelecek. Dosya taşıyan, mülakata girmiş online olan biri var mı? Belgeleri şimdiden hazırlayım diyorum ama nereden başlarım bilmiyorum ve formül a belgesi falan var bunlar hakkında bilgi bulamadım. Biri yardımcı olabilir mi?
-
@mehmetserdarnar Merhaba Bende Muscata taşıdım ama siz benden önce gideceksiniz.
@Ben-Batur arkadaşımızın Mülakatı bugündü takip ederseniz en güncel bilgiyi ondan alacağız. Bende merakla onun deneyimlerini bekliyorum. Yazışmalarını kontrol edin bazı bilgiler paylaşmıştı mutlaka okuyun isminin üzerine tıklayınca solda yazışmalar çıkar. Sizde deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz
. Umarım herşey yolunda gider ve vizenizi alırsınız -
@ozlemus merhaba. Tekrar başvurmanız şu anki ilerleyen green card sürecinize etki etmez. Sıranız noktasında son yıllar değerlendirildiğinde 8000 lerin mülakat alabilmesi neredeyse green card kazanmak kadar zor hale geldi. Ancak dosyanızı taşıyarak önümüzdeki bir kaç ay içerisinde green cardınıza kavuşabilirsiniz. Şuan ki durumunuzda hem tekrardan green card çekilişini kazanmak hem de sıralamanızın ilk 3000 lerde olabilmesi ise baya baya milli piyango kazanmakla eş değer olur. Dosyanızı taşımak şuanda sizin için oldukça iyi bir seçenek olur. 5-10 gün içerisinde numaranız current olmadan bunu yapmanızı tavsiye ederim. Bu forum başlığını okumaya 3 5 saat ayırırsanız bence bu hafta bitmeden güzel şeyler elde edebilirsiniz. Bol şans.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.