Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@istalin, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba bir yakınım için çekilişe başvurdum esinin bilgilerini girerken doğum yılına 1996 yerine 1997 yazdım ve onayladım ilerde çıkarsa geçersiz mi olur ?
Bu sekilde kalsin, yeni bir basvuru yapmayin, bu sekilde hatali yapip sorun olmadan vize alan kisiler oldu, dolayisiyla sizin de alma sansiniz var.
-
@enemy, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bağış yapıp bizim için başvuru yapma işi devam ediyormu.geçen sene resim yüzünden yapamadım
evet, bu yil son kez devam ediyor, [email protected] adresine email gonderebilirsiniz...
-
@hare-krishnaa_, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Duyduğunuz en tuhaf soru olabilir.Lütfen kusura bakmayın ama aklıma takıldı.Ben formu sayfayı Türkçe çeviri yapıp,kurallara uygun bir şekilde doldurdum.Formu gönderdiğim hali Türkçe çeviri olarak gitmiyor değil mi

hayir, sorun yok, cevap kutucuguna ne yazdiysaniz o cevaplari gorecekler...
-
@hsyn4206, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba ben üniversiteyi bıraktım fransaya ait 42 isimli okulda bilgisayar bilimleri okumaktayım aynı zamanda askere çağrılmamak için anadolu üniversitesi açıköğretim kaydım var 2 yıllık ben dün başvurumu yaptım ve some university courses seçtim bir sorun olur mu ? ilk kez başvuruyorum
hayir, bir sorun gorunmuyor, bu sekilde basvuru yapabilirsiniz.
-
@Beyza-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba dv26 için babama başvuru yapacağım 25 kazananıyım ben 3 kardeşiz gc başvurusunda çocuk sayısı için sadece 21 yaşından küçük çocukları mı yazacağız sadece kardeşim 21 yaşından küçük ben ve ablam büyüğüz ki ben zaten 25 kazananıyım kendimi yazmayacağım
dediginiz gibi, cocuklari sayarken 21 yasindan buyuk olanlari saymayacaksiniz, ayrica evli olan cocuklari da saymayacaksiniz, bekar olmalari da gerekiyor.
-
@labfaresi, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, ABD vatandaşı iki çocuğum var. Başvuruda ikisini de yazdım ama ilk sayfadaki gerek yok bilgisini başvurduktan sonra öğrendim. Onları başvuruya eklemiş olmam sorun olur mu?
sorun olmaz, ama ABD vatandasi olan cocuklarinizi yazmaniza gerek yok.
-
@Elka, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar, eşimin doğum yeri "Nürtingen/Almanya" olarak geçiyor pasaportta. Forma sadece Almanya olarak mı yazmalı? Nurtingen/Almanya olarak mı yazacak?
dogum yeri kismina sadece sehri yazin
Nurtingen, cekilise uygunluk ulkesine deGermanydiye belirtin... -
@ELMUNDO, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaslar. Bir sorum olacakti. Bu sene I-130 surecini baslattik esimle. Suanda surec devam ediyor beklemedeyiz. Evlilik vizesini beklerken green card cekilisine basvurabilir miyiz? Yani basvurmam durumunda I-130 surecine olumsuz bir etkisi olur mu?
hayir, olumsuz bir etkisi olmaz, basvuru yapabilirsiniz.
-
@qrack, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba dv2026 için başvururken doğum yerine dalgınlıkla Adana girdim ama pasaportta Seyhan yazıyor (Adana'nın ilçesi) bir sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım? Teşekkürler
problem olmaz, bu sekilde de yanlis degil. yeniden bir basvuru yapmayin...
-
@küpeliii, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler sayesinde başvurumu tamamladım
bol sanslar!
-
@leon33, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba,
Green card formunda 21 yasindan buyuk cocuklar dahil edilmiyor ise formu nasil doldurmak gerekiyor? Bos mu birakmamiz gerekiyor bu kismi yoksa "0" mi, N/A mi yazilacak?cocuklarinizin tamami 21 yasindan buyukse cocuk sayisi olarak
0yazabilirsiniz. -
öncelikle merhabalar bu sene kaçıncı deneyişim sayamadım umuyorum ki benim ve diğer arkadaşlarım gibi hayırlısı olmasını temenni ediyorum , video için şunu sormak istiyordum , '' tarayacınızın çeviri özelliğini kapatmanızı kapatmalısınız uyarısını '' duydum bunu nasıl yapabiliceğime dair bilgi verirseniz çok sevinirim bir de tarayıcı tavsiyeniz var mıdır ? çok teşekkür ederim şimdiden
-
@crazycells Cok tesekkur ederim yanitiniz icin cok yardimci oldu.
Bir sorum daha olacak.
Bulgaristan cifte vatandasim ve kimliklerde given name (isim ve baba adı) ve surname var, "middle name" kismi yok. Basvuru formunda "middle name" kismina pasaporttaki ikinci adı mi yazmak gerekiyor? Yoksa middle name kismini bos birakip, iki ismimi mi de "name" kismina mi yazmaliyim? -
önlisans bitirenler eğitim nasıl işaretliyor? önlisans = associate's degree
• Vocational school
• University degree
• Some graduate-level courses -
Merhaba. Dün ilk defa green card başvurusu yaptım. İsim ve soyisim yerlerini karıştırdım, bir-biriyle değişik yazdım yerlerini. Bu benim için hangi sorunları yaratabilir? Seçilmemem için bir sebep mi? Ve ya seçilme hakkım varsa bu karışıklığı sorunsuz olarak düzeltebilecek miyim?
-
Merhaba,
Farkli tarayicilar (Google chrome, firefox) kullanarak Green card basvurumu yapmayi denedim fakat her seferinde asagidaki uyariyi aliyorum. Bu sorunu nasil cozebilirim?The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: XXXXXXXXXX -
https://yesilkartforum.com/forum/post/309186 Bu paylaşıma göre tekrar dener misiniz?
-
merhaba ilkokul terk biri başvuru yapabilir mi? eğer yapamıyorsa bu durum üniversite mezunu eş başvurusunu etkiler mi ?
-
İlkokul terk bir kişi de başvuru yapabilir ancak süreci başarılı bitirebilmesi ve vizesini alabilmesi için aşağıdaki şartları karşılaması ve kanıtlaması gerekir. Asıl talihli olan ilkokul terk olan eş aşağıdaki şartları karşılamaz veya kanıtlamaz iseniz, üniversite mezunu eş için de süreç olumsuz sonuçlanıyor.

Üniversite mezunu eş ayrı olarak başvuru yapmalı ve ilkokul terk eşinin bilgilerini de kendi formuna girmesi gerekir. Asıl talihli üniversite mezunu eş olursa sürecin ilerlemesinde sıkıntı yok, en az lise mezunu şartı sadece asıl talihli için aranıyor.
Bol şans
-
@dtkan Merhabalar greencard kazanan kişinin en az lise mezunu olması lazım eğer değilse ABD Çalışma Bakanlığı (DOL) tanımlarına göre, en az iki yıllık eğitim veya deneyim gerektiren, 7.0 ve üzeri Belirli Mesleki Hazırlık (SVP) derecesine sahip olarak 4. veya 5. iş alanında sınıflandırılmış bir meslekte çalışmalısınız.
Eşiniz başvurusunda sizin eğitim durumunuz önemli değil
Benzer Başlıklar
143
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k