Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp çok özürdilerim çalışıyorum kaçırmışım.
    mülakara ankarada gireceğim.

Tamam rica ederim, o halde yeminli tercüme ve apostile gerek yok.

• @Serapp gerçektenmi!! ya günlerdir beynimi kemiriyor ya kabul edilmezse ? acaba apostil yapılmalımı filan videolar izledim beynim çorba oldu. ama en doğru bilgi tecrubedir sanırım 🙂 teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp gerçektenmi!! ya günlerdir beynimi kemiriyor ya kabul edilmezse ? acaba apostil yapılmalımı filan videolar izledim beynim çorba oldu. ama en doğru bilgi tecrubedir sanırım 🙂 teşekkür ederim.

Evet size onun için sordum nerede gireceksiniz diye? Apostil bir belgenin gerçek olup olmadığını başka bir ülkede kanıtlamak içindir. Mesela biz Hong Kong'a giderken türkçe evrakları yeminli tercüme ve apostil yaptırmıştık. Ama siz Ankara'da girecekseniz gerek yok.

• @kayaomerrrr dilerseniz buraya aracınızı girip çıktısını alabilirsiniz. Önceki mülakat deneyimlerinden gördüm.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd aslında defalarca cevaplanmış bir soru sormuşsunuz, çokça cevaplandı forumda.
    apostilin ankara için bir önemi yok.

• @gucarslan teşekkür ederim forumda herkese 'hızır' gibi yetişip cevap verdiğiniz için. 🙂

• Merhabalar; ben asıl kazananım. Eşim ve ben dosyamızı Viyana’ya taşımak istiyoruz

Henüz current olmadık

Atacağımız mailin örneği var mı acaba ?

Mail adresi [email protected] doğru mudur?

Teşekkürler

• Merhaba eşim ve benim yeşil pasaportumuz var ama yurtdışı oturumumuz yok

Sıramız 10.000 lerde

Dosyamızı Viyana’ya taşımak istiyoruz.

Bunun için atacağımız mail örneği var mı?

Confirmation number eşim ve benim aynı oluyor sanıyorum

(2025 ile başlayan numara)

Teşekkürler

• @mbt4272 Hocam forumda sayfalarca bu sorunun cevabı anlatılıyor. Yapacağınız ilk iş forumu baştan sona okumak. 30 dk içinde zaten sorularınıza cevap bulacaksınız.

• @mbt4272 merhaba, evet mail adresi doğru. mail içeriğiniz için örnek taslak paylaşıyorum bilgileri değiştirip gönderebilirsiniz

I kindly request your assistance in transfering my case to U.S.Embassy Vienna,Austria. We are thinking of staying in (adres)

Best regards,
    Full Name:
    DV Case Number : 2025EU000….
    Date of Birth : ay:gün:yıl

viyanada kalacağınız hostel/hotel adresini belirtmeniz gerekiyor mail başlığına da 0 lar olmadan case numaranızı yazın, asıl talihlinin bilgileri girilmesi yeterli bol şans diliyorum.

• Merhabalar herkese. Dosya numarama çok yüksek ihtimalle randevu vermeyecek Ankara. Siz ne dersiniz? Schengen ülkeleri dışında mülakat yerimi değiştirebileceğim konsolosluklar nereler acaba?
    Tiflis'i düşünüyorum yakınlık dolayısıyla. Eğer olmazsa Bangkok ya da Kuala Lumpur var aklımda.

• @Emircan-Akın
    Selamlar, CN’nizin son birkac hanesini sansurleyiniz lutfen, bu sekilde guvenlik acigi veriyorsunuz. Dogum tarihinizi bilen birileri sizin adiniza islem yapabilir, istenmedik sonuclarla karsilasabilirsiniz. Dosya transferiniz icin ise, ilgili ulkeleri forumda aratarak, daha once paylasilmis deneyimleri okuyup, analiz edip, size en uygun olan konsoloslugu belirlemelisiniz, bol sanslar.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ugursway Uyarınız için teşekkürler. Şans dilekleriniz için de ayrıyaten teşekkür ederim

• Bu ay da boş geçildi sanırım.

• @ugursway merhaba ne gibi işlemler yapılabilir. Art niyetli bir durumu kcc ciddiye alır mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 dosyanızı açtırıp, tekrar submit etmeden o şekilde bırakabilirim mesela..
    ya da dosyanızı kanada'ya taşıyıp kanada vize alma sürecinizi izleyebilirim bir single malt eşliğinde.

• Merhabalar herkese 7 kasımda viyanada mülakatımız var ( excelde gayeberkay diye geçiyor eşimin nickname)
    Bir konuyu yapamadım Lumos un yönergeleri ile belli bir yere geldim fakat pasaport kaydı ( ankaradaki ais kaydı ) yapamadım.
    Sanırım bir de 26 ekim sonrası yeni sisteme geçiliyormuş. Bu konuda destek verebilecek var mı ?
    @rezanclz @mrt01 arkadaşlar siz mülakat öncesi pasaport kaydı yaptınız mı ? Yaptıysanız nasıl yaptınız?

Teşekkürler

• @berkayy merhaba. Viyana için https://portal.ustraveldocs.com/SiteRegister?country=Austria&language=en_US bu linkten pasaport teslimi için kayıt oluşturduk ve kayıt satfamızı yanımıza aldık ama görüşme sırasında bize pasaport ve evraklarımızı ertesi gün gelip konsolosluktan alabilirsiniz dediler.

• Confirmation number geçersiz diyor ????

• @berkayy bey selamlar,

Kaldığınız otel, Hazırladığınız evraklar, Sağlık kontrolü, Görüşme detayları vb.. şeyleri paylaşırsanız benim gibi bir çok viyana da görüşmeye girecek kişiler için işleri çok kolaylaştırmış olacaksınız 🙂 merakla bekliyoruz inşallah vakit bulabilirisiniz.

Şimdiden hayırlısı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |