Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota Bizim devlet hastanelerimizde bir doktorun bir günde baktığı hasta dosyası kadar. Umarım çok dosya taşınıyor diye olay çıkarmazlar 😁

• @TuttoSPORT Hayırlı olsun. Dilerim vizeni de kolaylıkla alırsın.

• @Flight101 umarım teşekkürler hepimize kolaylıklar olsun

• @minnesota Hong kong tarafında bence de bir yığılma oldu, Bangkok, Kuala Lumpur gibi alternatifleri de değerlendirmek lazım. Peki bunlar şu kadar alacağız diye bir açıklama yapıyor mu önden yoksa tamamen şans mı?

• @TuttoSPORT Bol şans. Bu sene Arnavutların GC kazanma sayılarında yarı yarıya düşüş var. Size Mart gibi sıra gelir gibi tahmin ediyorum. Arnavutların EU dosyaları DV2024 2667 kişi, DV2025 1598 kişi

• @TuttoSPORT hayırlı olsun🙏🏼 Oturumunuz mu var acaba? Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

• @blueboy21 aynı sorunun cevabını ben de arıyorum geçen mail attığımda DV-2025 applications has not yet commenced. dedi anlamı tam olarak nedir acaba

• @TuttoSPORT Tiran elçiliği ile görüştünüz mü? Geçen gün bu elçilik için sizi uyarmıştık. Umarım vizenizi kolayca alabilirsiniz

• @rezanclz tebrikler👏👏👏. Yeni yaşamında mutluluklar dilerim

• @blueboy21 Maalesef bilmiyorum.

• @Ege-0 oturum yok hiçbişey yok vizemi alıp gelicem

• @minnesota yani işime gelir bir durum gibi görünüyor

• @mehmetizmirli Lise ve üniversite diplomalarımın asılları duruyor bunlara apostil veya çeviri yaptırmaya gerek yok değil mi ? tekrar teyiy etmek istiyorum. bu asıllarını böylece götürmem yeterli mi

• @TuttoSPORT Ocak ta numaranız current olursa Şubat veya Mart ta görüşmeye katılırsınız. Çünkü 13000 ler 19 Ocak ta mail almışlar DV2024 sürecinde.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   10urdmn 10urdmn 

• @rezanclz hayırlı olsun inanılmaz bi duygudur. Tebrik ediyorum.

• DV2025 kazananiyim ama siralamam 14k larda , Bu yilki DV2026 ceklisine katilsam Mevcut hak kazandigim DV2025 hakkim yanar mi ?

• @siraç biraz yanlis anlattim sanirim, viyana current olmadigi halde -kcc nin sorumlulugunda olmasina ragmen- kendilerine mail ile ulasan talihlilere dosyanizi tasimayi kabul ediyoruz gibi bir mail atti. Ben kendi adima böyle bir sey yapmadim. Su anki endisem de dosya tasiyan cok oldugunda bu sekilde mail atilip onay verilenlere oncelik verilmesi seklinde bir yol izlenir mi diye bir gorus almakti.

• @Serapp Tesekkurler gorusunuz icin.

• @Bluey Böyle bir onayın söz konusu olduğunu sanmıyorum. ben KCC ile taşımadan önce bilgi almak amacı ile mail atmıştım. taşıdıktan sonra muhtemelen maile cevap verme nazikliğini gösterip dosyanızı kabul edeceğiz maili attılar. ayrıca şu an orda olan mülakat girenler onay maili almamış bile olabilir dosya taşıyınca mülakat verildi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |