Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @mrt01 Amerikada başarılar dilerim . Darısı başımıza 🙂


  • @mrt01 Yolunuz açık olsun, yeni hayatınızda mutluluklar. 🍀 Darısı başımıza 🙂


  • Arkadaşlar merhaba herkese bol şanslar
    Şimdi yardımınıza ihtiyacım var birkaç ülkeye mail attım hem ülke konsolosluklarına ayrı ayrı mail atıyorum hemde KCC ye '' fiziken ülkenize gelip mülakat görüşmelerine katılabilirim, dosyamı taşıyabilirmiyim diye ve önce şu maili aldım ''We have received your email and will respond accordingly within 1 to 2 business days." ve ardından şu mail geldi "Your case has been updated, please log back into your account to view the details."
    Bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim devamı da aşağıdaki gibi

    Dear Applicant,

    Thank you for writing.

    We understand that you need assistance regarding diversity visas.

    Please visit the following website to learn more about the Diversity Visa

    Program:https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-submit-entry1.html

    Please visit https://www.surveymonkey.com/s/gss_qatar to share feedback on the services we provide.

    Sincerely,

  • ⭐⭐⭐⭐

    @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba herkese bol şanslar
    Şimdi yardımınıza ihtiyacım var birkaç ülkeye mail attım hem ülke konsolosluklarına ayrı ayrı mail atıyorum hemde KCC ye '' fiziken ülkenize gelip mülakat görüşmelerine katılabilirim, dosyamı taşıyabilirmiyim diye ve önce şu maili aldım ''We have received your email and will respond accordingly within 1 to 2 business days." ve ardından şu mail geldi "Your case has been updated, please log back into your account to view the details."
    Bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim devamı da aşağıdaki gibi

    Dear Applicant,

    Thank you for writing.

    We understand that you need assistance regarding diversity visas.

    Please visit the following website to learn more about the Diversity Visa

    Program:https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-submit-entry1.html

    Please visit https://www.surveymonkey.com/s/gss_qatar to share feedback on the services we provide.

    Sincerely,

    Cevaptan anladığıma göre siz support ile başlayan ustraveldocs.com uzantılı yardım masasına yazmışsınız. Bazı konsoloslukların direk mail adresleri yoktur. Bu yolu hiç denemeyin.
    Siz konsolosluklara değil direk KCC'ye yazacaksınız. Çünkü henüz current olmadınız ve de şanslısınız. Current olduktan sonra konsolosluk aracılığı ile dosya transferi yapmak çok zordur.
    KCC'ye yazarken mailinizi kısa ve sade tutun.
    Dosyanızı (XXXX ülkeye) transfer etmek istediğinizi yazın. Ad soyad doğum tarihi (ay, gün, yıl) ve CN belirtmeyi unutmayın.


  • @Serapp hanım çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi yapıyorum en son mailde KCC den gelen cevap şu şekilde;

    Thank you for your inquiry.

    Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

    Benden adres istiyor
    sanırım nerede gireceğimle ilgili bende istediğim ülke de bulunan ABD konsolosluğuna yakın olan bir otel adresi verdim 🤗


  • Herkese selamlar , benim case numaram yüksek ve askerliğm temmuz ayına denk geliyor acaba şimdi bedelli ücretimi ödeyip ocak 2026 ya bedelli yapacağım dersem kabul oluyor mu bilginiz var mı ve böyle bir şey olursa greencard görüşmem de sorun olur mu askerlik kağıdında greencard görüşmesinden sonra askerliğe gidiceğim gözükmesi çünkü bedelliyi ödemiş olacağım ve tarihi bekleyeceğim eğer greencardı alırsam da bedelliyi ödediğim için ödediğim ücretle amerikada askerlik işini koğuşsuz beddeli yapabiliyor muyum yoksa bedeli ücretim yanar mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Benden adres istiyor
    sanırım nerede gireceğimle ilgili bende istediğim ülke de bulunan ABD konsolosluğuna yakın olan bir otel adresi verdim 🤗

    Harika, çok iyi yapmışsınız.
    Hayırlı olsun.


  • @TuttoSPORT [email protected] mail adresine:

    Case Number: 2025EU5XXX
    Principal Applicant Name: İsim Soyisim
    Date of Birth: Ay/Gün/Yıl
    Preference Category: DV Diversity
    Foreign State Chargeability: Turkey
    Post: Initially assigned to U.S. Embassy Ankara

    gibi bir bilgilendirme kısmı ile başlamanmasını tavsiye eder ve devamında sormak istediğiniz soruyu yazmanızı ister.

    Şu an biraz endişeli olduğunuzu düşünmekteyim. Rahat olmanızı tavsiye ediyorum çünkü numaranız daha aktif(current) olmadı. Sizden ricam lütfen biraz zaman ayırın ve bu başlığın ilk iletisinden itibaren son sayfaya kadar okuyun. Emin olun sormak isteyeceğiniz soruların daha önce sorulduğunu ve cevaplandığını görünce şaşıracaksınız. Evet tüm bu sayfaları okumak uzun sürebilir fakat hayatınızı değiştirecek bir kararı belirlerken bilgili olmak isteyebilirsiniz. İyi günler dilerim. İşte ilk iletinin linki: https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-a%C5%9Famalar%C4%B1?page=1

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   fatih-donmez fatih-donmez 


  • @Serapp hanım tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın mantıklı gibi geliyor bana da inşallah yediririm 🤗 peki Tiran KCC den gelen dosyayı reddedebilir mi?


  • @fatih-donmez teşekkür ederim zaten öyle girdim konuya ama ben current olmadan KCC ile taşımanın daha mantıklı ve pratik olacağını anlıyorum, anlatılanlardan çıkardığım mantıkla.
    şimdi current olmayı beklersem hem zaman kaybı hemde risk hemde konsolosluğun istekleri bitmeyecek en azından schengen olmayan yakın yerlere KCC ile taşımak daha kolay gibi bunu en kısa zamanda çözüp iş için cv de yolluyorum firmalara bi yandan

  • ⭐⭐⭐⭐

    @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp hanım tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın mantıklı gibi geliyor bana da inşallah yediririm 🤗 peki Tiran KCC den gelen dosyayı reddedebilir mi?

    Bir çok kişi dosyasını otel adresi vererek transfer etti, merak etmeyin.
    KCC'nin dosyanızı transfer etmesi vize almanızı garantilemez.
    Ülkeyi iyi seçin. Geçmiş yıllardaki mülakat deneyimlerini okuyun. Acele etmeyin, Aralık ortasına kadar current değilsiniz zamanınız var. Forumda çokça vakit geçirin.


  • @rezanclz Ayy süper ben de tam olarak bunu soracaktım size. Bu işlemi ne zaman yapmamız gerekir? Çok alakasız olacak ama sağlık muane sırasında hemşireler nasıldı? Beni kan tutuyor da şimdiden aşırı stresliyim 🙂


  • burdan yaptığım analizlere göre tercihimi yaptım

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Mulakatta hesapta gösterilecek paranın kısa bir süre önce hesaba gelmesi bir problem teşkil eder mi ve gösterdiğimiz tapular da istedikleri miktarların içinde sayılır mı ? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

    Hesaba yeni gelmiş olması sorun değil zaten Hong Kong banka dökümü istemiyor hele tapu hiç. Siz yine de yanınızda bulundurun.


  • @leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @rezanclz Ayy süper ben de tam olarak bunu soracaktım size. Bu işlemi ne zaman yapmamız gerekir? Çok alakasız olacak ama sağlık muane sırasında hemşireler nasıldı? Beni kan tutuyor da şimdiden aşırı stresliyim 🙂

    merhaba, ais kaydini 1 hafta önceden öneriyor herkes. Hemsireler nasildi derken genel olarak tavirlarindan bahsediyorsaniz deneyimimde bahsettim bir tik hizli konusmasi ve kaydimi girerken yaptigi ufak tefek hatalar disinda güler yüzlü ve iyi birisiydi. Genel olarak igne korkum vs yok bir de sporcu oldugumdan dolayi doktor damar yolu bulmakta zorlanmadi, kan alma ve asi islemi 5 saniye bile sürmedi ignenin girdigini dahi hissetmedim bile, iciniz rahat olsun bu islemler icin kullanilan igneler asiri derecede kücük oluyor dilerseniz bu durumunuzu hemsireye söyleyin size göz bandi ya da onun benzeri bir sey verebilir. Görmediginiz takdirde kan alindigini hissedeceginizi bile düsünmüyorum 🙂


  • İyi akşamlar, numarası 600-700lerde olan kişiler DS260 forumu doldurulan sayfada YOUR CASE IS CURRENTLY AT: yazısına baktılar mı acaba? Ankara olarak değişen var mı ?


  • @Mertype
    Selamlar, DV2 (es), ilk girisini DV1 (asil talihli) ile beraber ya da DV1 ilk girisini yaptiktan sonra yapabilir, yani asil talihli girisini yapmadan giris yapamaz. Her sey yolunda gider vizenizi alirsaniz, saglik raporunuzu aldiginiz tarihten itibaren 6 ay icerisinde Amerika’ya giris yapmaniz gerekmektedir.


  • @Erdem-Yıldız bey sanırım avukatınız size yeterli bilgiyi sağlayamıyor?


  • @cemciftcioglu avukatım sadece 2 yıl kuralı için var o da bana 2 yıl kuralın varken greencard alamazsın konsolosluklardan dedi greencard işlemlerimi kendim yapıyorum ondan dolayı foruma sordum bu soruyu


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum