Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak
-
@Ege-0 siz meslekten katılabilirsiniz ben stilistim moda tasarımı
-
@deebee teşekkür ederim ama aslında sormak istediğim şuydu. Sgk dan alınan qr kodlu 4A hizmet dökümü yada şirketlerden kaşe ve imzalı orada o vasıfla çalıştığımızı belirten bir belge mi? vs. gibi kanıt gösterebileceğimiz şeyler mi? Forumda bununla ilgili fazla bir bilgi yok.
-
@civan1453 merhabalar amerıkaya giriş yapmışsınız sanırım yeni hayatınız hayırlı olsun lise diploması sürecini nasıl atlattınız acaba bende benzer durumdayımda
-
@deebee geçmiş süreci okuyunca mantıklısı mulakatı ertelemek bana daha yakın geldi bu işlem için nasıl bir yol izlemeliyim
-
@Ege-0 bence işyerinden imza sirküleri sgk dökümü belge alabilirsin orada meslek kodunda yazıyordur, belgenıde ingilizceye çevirirsin yeterli olacaktır
-
@Özlem-Toraman stilist Job zone da karşılıyor mu? Baktınız mı?
-
@Ege-0 fashion designer karşılamıyor maalesef ama lise diplomasını haziran ayında almış olacağım o yuzden umudum var
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
Bu ileti silindi! -
Aşağıdaki ekran görüntüleri resmi yönergeden.

Mülakat tarihinde lise diplomasını ibraz edemez iseniz visa deny olacaksınızdır, AP’ye kalmak söz konusu olmayacaktır. @gucarslan veya daha önce benzer durumu gözlemleyen forum yöneticisi ayrıca yorumlayacaktır.
-
Bu ileti silindi! -
@ATS16 son 5 sene içinde jobzone 4 svp 7-8 olan işte çalişıyorum, haziranda da diplomamı alacagım cvbınız için teşekkür ederim
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@serayasir merhaba vizeniz onaylandı mı acaba
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
Merhaba herkese,
Ben ve eşim ikimizde green kart talihlisiyiz, fakat ben current oldum dosya taşımak istiyorum ama hem sağlık& hamilelik hem current olmam sebebi ile bir sorun çıkma ihtimaline karşı eşim için de bir başvuru yapmak istiyoruz.Eşim lise mezunu değil maalesef, cn 17000lerde,
29 yıldır aynı şirkette çalışıyor aralıksız, totalde 35 yıldır çalışıyor. Şu anda hem emekli hem çalışmaya devam ediyor.
Meslek kodu ise sgk dökümde 3115.02 diğer makine teknikeri diye geçiyor 2012 den beri. Öncesinde meslek kodu girilmemiş.
Onet ten baktığımda job family kısmında installation maintenance and repair altında sanırım maintenance workers machinery oluyor ve Puani 6-7 arası.
Şimdi sorum şu,
ingilizce güzel bir cv yapsak,
İşi ile alakalı sertifikaları eklesek( Japon makineleri ile alakalı hizmet veriyorlar ama merkez Japonya’dan sertifikalar) işyeri niyet mektubu vs alsak, mesleki belgeleri tercüme ettirsek,
Vize alabilir miyiz sorunsuz ?Bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim
Teşekkürler şimdiden -
@zerooo konsolosluğun bakacağı yer meslek puanı için burası..
bu yüzden gerekli puanları sağladığına inanıyorsanız süreci belirttiğiniz şekilde ilerletebilirsiniz.
her şekilde, her koşulda daha önceden de belirttiğim gibi eşiniz çin DS260 doldurun. -
@gucarslan tamamdır dolduracağım her durumda, bir şey sormak istiyorum, şimdi ona doldururken mülakat yeri Ankara seçip sonradan taşımak mı mantıklı, yoksa direk mülakat yerini örnek Viyana mı seçmek gerekir ?
-
@zerooo eğer viyana'ya taşıyamazsanız dosyanızı viyana'dan ankara'ya taşımanız daha zor, bu yüzden karar sizin.
-
@gucarslan ANK nın 17000 lere randevu vermeyeceğini düşünerek sorun olacağını sanmıyorum. Viyanadan olmadı Hk ya başka bir yere deneriz randevu gelmezse
-
merhaba hayırlı günler arkadaşlar green card başvurusu yapmak istiyorum fakat lise mezunu değilim, temmuz 2024 den beri şirket sahibiyim ve Esnaf kurye olarak görev yapıyorum bu kazandığım da bir sorun çıkarır mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum