harika bilgiler
-
-
-
-
Jacksonville/ Florida Kiralik 1+1 daire
Merhaba Arkadaslar,
Eger Jacksonville/ FL ‘e yerlesmeyi dusunuyorsaniz Kiralik 1+1 daire mevcut. Ilgilenirseniz lutfen iletisime geciniz.
Tesekkur ederim. -
-
@copernic Gorunuse gore I10 interstate en yakinindaki ana yol. Mobile, AL havaalani olarak en yakindaki gibi gorunuyor.
-
DV2023 talihlisiyim, vizem ile beraber yüksek ihtimal gelecek ay Orlando'ya geleceğim. Hem şehir hem de eyalet açısından tavsiyelerinize açığım. Tecrübelerinizi bekliyorum. Orlando bölgesinde SSN ve Greencard gelme süresi, ehliyet ile ilgili işlemler ve araba satın alma ile ilgili işlemler konusunda Orlando'da yaşayan kişiler tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
-
@Sofi_y forumda denizcilik dedin zaman iki kişi dışında herkes acemidir. @Ping-PONG ve miami de ceo altı müdürlük yapan @redsat2000 bu iki kişi ile hemen irtibata geçersen sana seve seve yardımcı olurlar
-
Merhabalar,
Yakin zamanda Boston'dan Orlando'ya yerlesecegim. Isyerim Space Coast tarafinda. Guvenli ve okul sisteminin iyi oldugu bir town aramaktayim. Kennedy space center'a 1 saate kadar uzaklasabilirim.Oneriniz olan yerler nerelerdir?
tesekkurler
Florida
-
-
Tahliyeler baslamis. Tehlike bolgelerindeki arkadaslar nasillar? Tecrubelerinizi okumak Florida’ya tasinmayi dusunenler icin faydali olacaktir.
-
@divionyedi inşallah bizde görürüz oraları dv25 case 10xx ile araba modeli gibi kura
-
@MySea cuma gunu ucagımız var. Dört gözle takipteyim, sanırım erteleyeceğiz.

-
@Didem-G hakkınızda hayırlısı olsun, güç olmasındansa geç olması daha hayırlı belki de

-
@ATS16 tesekkurler umarım.
Cok kararsız kaldık. Arkadaslardan haber bekliyoruz bakalım. Elektrik kesintileri,benzin, ulasım sorunları olur ise bir anlamı yok bu hafta gitmenin. -
Bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla Naples’ı vurmuyor Milton kasırgası, Tampa ve St. Pete beach tarafı daha çok etkileniyor. Ama mutlaka bölgeye yansımaları olacaktır zira o bölgeyi vuracak olan tarihteki 5. en güçlü kasırgadan bahsediliyor. İyi yolculuklar şimdiden
-
@Didem-G Amerikanlar dünyanın sonu gelmiş gibi bir hava içerisinde sosyal medyada. Yerinizde olsam gitmezdim.

-
-
-
Herkese merhabalar, Önümüzdeki ay eşim ve kızımla Tampa,ya yerleşmeye geleceğiz. ev tutma araç alımı gibi konularda yönlendirecek bilgi verebilecek kimse var mıdır ?özellikle konaklama konusunda airbnb dışında alternatifler bakıyoruz da
-
@erenist merhaba, Instagram'da @amerikadahayatvar hesabı olan bir emlakçı var Türk. Bildiğim kadarıyla da Tampa'da. Belki instagramdan ona ulaşmayı deneyebilirsiniz ev tutma konusu için.
-
@busedmrcgl teşekkürler kendisini uzun zamandır takip ederim irtibata geçmiştim belirli bir bölge için çalıştığından dolayı bir işlem yapamadık ama tekrar görüşeceğiz ilerleyen zamanda
-
@erenist hangi bölge düşünüyorsunuz tampa'da ?
-
-
Ocakta geleceğiz turist vizesiyle ailecek Miamiye, bir süre ev kiralamak istiyoruz. Yardımcı olabilecek herhangi biri var mı veya nereden tutmalıyız daha önce Fort Lauderdale de kalmıştık.
-
Delray Beach bölgesinde şuan ikamet eden veya geçmişte ikamet etmiş birileri var mı?
-
@busedmrcgl, içinde söyledi: Florida
Merhabalar, ben IT sektöründe iş analisti olarak çalışıyorum, eşim ise E-ticaret uzmanı olarak çalışıyor. Greencard mülakatımızda sorun yaşamadan süreç olumlu ilerlerse Orlando'ya yerleşmek istiyoruz. Florida eyaletini diğer istediğimiz eyaletlere göre uygun kiraları olması sebebiyle tercih etmeyi düşünüyoruz. Bir yandan da ikimizin de hep Amerika hayali vardı ve Florida'da gezmek istediğimiz eyaletlerde en üst sıralarda yer alıyordu
Florida'da bizim sektörlerimize uygun önerebileceğiniz başka şehirler mevcut mu? Orlando pek uygun değil fakat kasırga araştırması yaptığımda en az etkilenen yerlerden biriydi o yüzden tercih etmeyi planlıyoruz, o yüzden şu an remote olan ilanları inceliyoruz. Sizin önerileriniz hangi şehirler olur? Teşekkürler şimdiden herkese 
Florida ucuz değil aksine turistik olması nedeniyle pahalı bir eyalet. Ben de İş Zekası muhendisiyim benim de Orlandoda tanıdığım var ilk başta oraya gidicem ama uzun vadede Floridada kalma konusunda kararsızım pahalılıktan ötürü.
-
@boredeng yani bizim diğer değerlendirdiğimiz eyaletler Washington, New Jersey'di. Onların yanında kira olarak ucuz kalıyor fazlasıyla
Tanıdığınız var ise bilginiz vardır, iş olanakları nasıl IT sektörü için acaba? Hala bu konuda bilgi sahibi değilim ne yazık ki. -
@busedmrcgl evet değerlendirdiğiniz eyaletlere ucuz kalabilir. Tabii insan yoğunluğu eğlence merkezlerine yakınlık vs gibi faktörler de önemli. Glassdoor üzerinden takip ediyorum benim de pek fikrim yok IT iş olanakları hakkında. Ama uzun süreli izlenimlerime göre floridanın güneyinde iş imkanı oldukça az hatta yok diyebiliriz. Daha çok kuzeyde Orlando ve üst kısımlarda mevcut. İş olanaklarının az olması sebebiyle emekli ailenin yanında konaklarken kredi skoru ehliyet gibi temel öncelikleri çözdükten sonra belki batı eyaletlere doğru teknoloji alanında iş olanaklarının çok olduğu yerlere kayabilirim.
Benzer Başlıklar
128
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k