Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin yapmanız gereken forumu okumak.
    bu başlığın 3. iletisini okuyarak başlayabilirsiniz mesela..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr ve @Olurya35
    neden konuyu bu kadar karmaşıkmış gibi aldgıladığınızı anlamıyorum açıkçası.
    forumda, mülakat tarihinin dv program sitesinden değişmeyeceğini defalarca yazdım.
    dikkat etmeniz gereken en doğru bilginin, konsolosluktan gelen mail olduğunu söyledim size ama ısrarla "bu işte bir gariplik" var diyorsunuz.
    evet var.. ancak bu gariplik sizin bu durumu çok büyük bir olaymış gibi lanse etmeniz.

her yıl onlarca mülakat erteleniyor, iptal ediliyor.
    bu, bu sürecin en doğal yanlarından biri.

yapmanız gereken, konsolosluk resmi adresindne gelen mailleri takip etmek.
    eğer bir mail almadıysanız da size ilk verilen tarihi baz almak.
    hepsi bu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Felix-0 teşekkürler güncelleme için.

demek ki neymiş, bir bildiğimiz varmış da öyle konuşuyormuşuz.. 🙂

• @galpay Nereye attınız hocam? Hangi konsolosluk için?

• @sevdemimi tesekkür ediyorum ilginize şimdi ben bu ay ds260 formunu yolladım sanırım KCC den bir mail geliyormuş o mail henüz gelmedi bu duruma rağmen Qatara mail atmıştım dosyam KCC de taşımak istiyorum diye cevap olarak" Your case has been updated, please log back into your account to view the details" maili geldi ama emin olamadım henüz taşınmış mıdır acaba sizce?

• ⭐⭐⭐⭐

@Olurya35 dvprogramstate sitesinde yanlış değilsem konsolosluğun adreside hala eski adresi olarak gözüküyor (eğer hala güncellemedilerse geçen sene öyleydi en azından) ama oradaki adrese değil konsolosluğun bulunduğu güncel adrese gidiyorsunuz bence çok takılmayın dvprogramstate noktasına

• Merhaba, Ben de mülakat e-postası bekliyorum. Yorumları okuduğumda ais üzerinden kontrol edenleri gördüm. Bana mülakat mailim henüz gelmemişken ais üzerinden bir işlem yapmama gerek var mı? Bir de mülakat maili ne zaman gelir bilmediğimden doktor randevusu kısmını bekletiyorum. Mülakatı yakın tarihe vermeleri halinde doktor raposunu yetiştirmek için bir öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

• @gucarslan Merhaba, [email protected] adresi de konsolosluk resmi email adresidir değil mi? Gov uzantısı yok, bir de forumda taradım hiç bahsi geçmemiş.

Dün sabah 10:45'de [email protected] adresinden gelen mesajda mülakatı 9 Ekim olarak belirtiyordu, saat 12:00'den sonra [email protected] ve [email protected] adreslerinden gelenlerde 23 Ekim olarak gözükmeye başladı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hakan4259 merhaba,
    [email protected]'dan geleni dikkate almalısınız.
    yine de konsolosluğu aryıp teyit edin. şu an çok fazla erteleme ve güncelleme var.

• @gucarslan tamamdır, teşekkürler. Şimdi telefonu kapattım, +90 (850) 390 28 84 numarasından temsilci ile görüştüm, 23 Ekim'i teyit ettirdim hatta belirttiğiniz [email protected] adresinden de email'i tekrar gönderdi.

• Ankara ya dün mail atmıştım.bugün sabah gelen maille mülakat tarihinin güncellendiğini teyit ettiler.

• @gucarslan Günaydın, mülakattan 1 ay önce ertleme ve mülakat tarihi güncellemesi olsa yadırganmaz. Ancak bütün biletler hazırlıklar yapılıp Ankara’ya geldiğimiz ve mülakatımıza 2 gün kala tarihin değişmesi endişe ve sorgulama kaynağı. Gelen mail direkt konsolosluğun Ankaraiv adresinden değil Ais’ten olduğu ve içeriğinde dışişleri bakanlığını da kontrol edin yazdığından kaynaklanıyor. Şu anda forumdaki diğer arkadaşlardan da teyit ettiğimiz kadarıyla onların da aldığı bilgi neticesinde mülakatlarımız ertelenmiş gözüküyor. Bazı case number ve mülakat tarihi aynı olan kişilerin de ertelenmediği yönünde haberler var. Karmaşıklılıklar buradan da kaynaklanıyor

• @gucarslan baktım her yere tekrardan, bir değişiklik yok benim adıma. Ki ben Ankara'ya gelmiş bulundum artık bu sabah itibariyle, bundan sonra bir değişiklik olacağını sanmıyorum 24 saatten az kaldı mülakata.

• @Baran-Soylu güzel haberlerini bekliyoruz 🙏😉

• @Mehmet-ynd teşekkür ederim iyi haberlerle döneceğim 🙂

• @yasin34 Mülakat tarihi değişen başka bir arkadaşımız konsolosluğa mail atmıştı sabah cevap almış, tarihinin kesin değiştiğine dair. Bi sıkıntı yaşamayız hocam artık ben yine de Ankara’da olduğun için 9 ekim eski mülakat saatimde gidip teyit edip tekrardan yazarım sizlere.

• @Baran-Soylu güzel haberi bekliyor olacagız🙏

• Bu ileti silindi!

• @Baran-Soylu bol şanslar, güzel haberle çık o binadan inş

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Olurya35 hala idrak edemediğiniz nokta, mülakat günü bile bunu yapabilecekleri.
    mülakat sabahı binaya alınmayıp aylar sonra mülakat tarihi verilen vakalar var.
    ankara'da mülakata girecek olmanızı unutmayın derim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |