Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@ankvagon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Büyük ihtimalle en sık yapılan hatalardan biri, doğum yeri kısmına ilçe yerine il yazmış olmak sorun teşkil eder mi acaba?
Ankara, bu tür hataları sorun yapmıyor ama her Konsolosluk Ankara kadar anlayışlı değil. Formu doldurduğunuz tarih itibariyle girdiğiniz bilgileriniz doğru ise bu hata sorun olmaz.
-
@baba-yaga teşekkür ederim umarım gerçekten isteyen herkese çıkar ve vizesine kavuşur.
-
@deebee umarım çıkar da devamını da tecrübe ederiz. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Selamlar,
Bugün DV2026 çekilişi için formu tamamladım fakat doğum tarihimi 1981 yerine 1921 olarak yazmışım, çekilişte bu elenmeme sebeb olur mu? yaklaşık 103 yaşında çekilişe giren birisini tutarsızlık olarak algılayıp diskalifiye olur muyum bunu öğrenmek isiyorum?
-
@Edanurr, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Green kart cekilsi nasıl yapılır
Eger cekilis basvurusundan bahsediyorsunuz su video'yu inceleyebilirsiniz:
-
@ankvagon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Büyük ihtimalle en sık yapılan hatalardan biri, doğum yeri kısmına ilçe yerine il yazmış olmak sorun teşkil eder mi acaba?
sorun olmaz.
-
@kemaltutkun, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selamlar,
Bugün DV2026 çekilişi için formu tamamladım fakat doğum tarihimi 1981 yerine 1921 olarak yazmışım, çekilişte bu elenmeme sebeb olur mu? yaklaşık 103 yaşında çekilişe giren birisini tutarsızlık olarak algılayıp diskalifiye olur muyum bunu öğrenmek isiyorum?
Yeniden bir basvuru yapmayin! Eger diger tum bilgiler dogruysa, bu tur hatalarin daha once Ankara'daki ABD konsoloslugunda sorun edilmedigini gorduk.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Dv 2025'den gelenlerle
Dv 2026 hayırlı olsun.
İnşallah isteyen herkese çıkar. Bol şanslar arkadaşlar. -
@crazycells siz çok sağolun, yapmayacağım
-
Merhaba, iyi geceler diliyorum. Yanılmıyorsam burada LÖSEV, tema vb. gibi yerlere bağış yapınca hizmet veren bir sistem vardı doğru başvuru için. Bu sene var mı?
-
fakülte 4 yıllık okuyorum , şu an 2 Sınıfım ,Eğitim Seviyesine ne yazmam gerekir Teşekkürederim
-
@eskidenizci Lise mezunu
-
@eskidenizci Merhaba bilgiler doldurulurken mevcut durumunuz elinizde olan en son diploma ne ise onu seçiniz eğer kazanırsanız ds260 formunu doldururken bilgilerinizi güncelleye bilirsiniz..
-
Merhaba, bu sene başvurularda pasaport gerekli mi? Pasaport var ama günü geçmiş durumda.
-
@aragnofobi gerekli değil
-
@hasnotben Teşekkürederim
-
@T-C-Kubilay-Dikici Teşekkürederim
-
Merhabalar öncelikle, ben formu tamamladım. Submit e bastım. Tarayıcının ileri geri tuşları var geri ve ileri tuşlara bastım. Problem yaratır mı bu?
-
Herkese başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun, umarım bu sene şans bizden yana olur.
-
elimde vesikalık fotoğraf var bunları tarayıcı ile tarayıp kullanabilir miyim? eğer kafa ölçüsü arka plan diğer şeyler uyuyorsa.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum