Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer teşekkürler.

• @onuru maliyetlerde otel için 100 bin yazmışsınız bu konuda birşey sormak istiyorum kaldığınız yer ortalamadan iyi bir yer miydi yoksa genelde fiyatlar böyle mi?

• Ekim ayında ( bu ay ) açıklanacak olan bültende , açıklanacak olan CN numaraları açıklandığı gün itibari ile Current olmuş oluyor mu ? ( Örneğin 7500 olarak açıklandı , 7500 e kadar olan CN ler aktif mi oluyor ) Bu açıklamaya dahil olacak CN ler için KCC ile dosya taşıma şansı kalmıyor mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc Evet açıklandığı gün current olunuyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@siraç konsolosluğa mail atıp bilgi alabilirsiniz bu konuyla ilgili, forumda bile daha önce söylendi aslındada

• ⭐⭐⭐⭐

@bthn konu başlığını hiç okumadığınız o kadar belli ki sırf bu konu başlığının yarısı sorunuzla alakalı diyebilirim.
    Evet yapabilirsiniz

• @Serapp dosyamı Bangkok’a taşıdım kabul ediyor diye biliyorum aşı kartını bakalım yine de detaylı araştırma lazım sizin varmı bilginiz

• @Serapp Yeni aşıyı yaptırmak neden sorun olsun? Özellikle kişi, Ankara'dan mülakata girmeyecekse. Viyana üzerinden dosyamı taşıttığımda, Molnar’a olmam gereken aşıları sormuştum, 'sağlık kontrolüne gelmeden önce asla istenilen aşıları yaptırmayın' dediğini görmedim. Neye dayanarak bu dediğinizi yazarsanız harika olur

• @bahar_aydin benim önceki paylaşımlarımı inceleyin konuyla alakalı ben yanıt aldım. Dolasıyla o paylaşıma göre karar verirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp dosyamı Bangkok’a taşıdım kabul ediyor diye biliyorum aşı kartını bakalım yine de detaylı araştırma lazım sizin varmı bilginiz

Hayırlı olsun. Geçen yıl Bangkok'ta mülakata girenlerin deneyimlerini okuyun. Anlaşmalı sağlık kuruluşu ile de mutlaka irtibata geçin.

• ⭐⭐⭐⭐

@bahar_aydin Başkasına verdiğim cevaba eksi puan vermeniz ilginç olmuş.

• @evrentnrkl Merhaba, Molnar'dan benim gonderdigim kendi asi tabloma yonelik bu cevabi almistim:

Thank you for your mail! As far as I can see, you need following vaccinations:
    Diphterie/Tetanus (Td) a booster every ten years; 26,-
    Covid Vaccines (last dose not older than 1 year); 15,-
    *

demek istedigim hangi asilari olma konusu tamamen kisinin onceki asi kayitlarina bagli olarak degisse de, bu asilari disarida olmak sorun olmuyor diye anladim (Avusturya icin konusuyorum)

• Merhabalar, evrak listemi hazırladım, unuttuğum yada eksik olan bir şey var mı yardımcı olabilir misiniz. Evli değilim, çocuğum yok, tek başıma süreç içerisindeyim. Sicilimde herhangi bir olay yok, yurtdışına hiç çıkmadım. Bu bilgilere göre kontrol edebilir misiniz benimle birlikte.

Pasaport, Diploma, Arşivli Adli Sicil Kaydı belgesi, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile yada Kişi hangisi olacak bilmiyorum), Askerlik Durum Belgesi, Banka 6 aylık hesap dökümü 2 farklı yetkili tarafından imzalı, Büyükelçilik Mülakat Randevu E-mail Çıktısı, 2 Adet 5x5 cm Fotoğraf, Unganlar Sağlık Raporu, DS-260 Confirmation Page Çıktısı

Gerekli belgelerin hem aslı hem de fotokopileri mevcut cümle içinde kalabalık olmaması için yazmadım.

• Arkadaşlar bir şey soracağım. asıl talihli benim. eşim içinde DS-260 formu doldururken benimde bilgilerimi istediği alanda evlendikten sonra olan soyismimi yazdım. bekarken olan soyismimi yazmadım bunu düzeltmem gerekiyor mu ?

• Birde biz adreslerimizi yazarken eşim ailesiyle kaldığı adresi, bende kendi ailemle kaldığım adreslerimizi yazdık. bu sorun olur mu ?

• @Baran-Soylu üniversite diploması beyan ediyorsanız lise diploması da sorulabiliyor

• @DenizMaths Üniversiteyi henüz bitirmedim, DS260 formunda University, No Degree olarak yazdım. Lise diplomamın aslını ve fotokopisini yanımda götüreceğim.

• @Baran-Soylu üniversiteden belge de istenir.Mevcut öğrenci bilgisi veya dondurduysanız ona dair belge

• @Baran-Soylu ne olur ne olmaz e devletten qrli lise mezuniyet belgesi de alin bence

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 73
  • 12173
  • 153
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |