Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Vira Bismillah hadi bakalım
-
Bol şans arkadaşlar
-
Basvuru Formu isimdeki Ö ve Ü harflerini Pasaporttaki gibi kabul ediyor mu ? yoksa o harflerin yerine O ve U mu kullanmak lazim ?
-
@Alpagu, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Basvuru Formu isimdeki Ö ve Ü harflerini Pasaporttaki gibi kabul ediyor mu ? yoksa o harflerin yerine O ve U mu kullanmak lazim ?
noktasiz sekilde
OveyaUolarak yazmalisiniz. -
C crazycells , bu başlığı sabitledi
-
@crazycells tamamını küçük harfle yapmış videoda, öyle mi yapcaz
-
green card formunu doldurmaya basladim ancak cinsiyetlerin yaninda secim icin normalde olan secenek yok sadece yazi olarak var yardimci olursaniz sevinirim.
-
@Aman-Aman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells tamamını küçük harfle yapmış videoda, öyle mi yapcaz
buyuk/kucuk harf kullanmaniz farketmez.
-
@walterwhite1, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
green card formunu doldurmaya basladim ancak cinsiyetlerin yaninda secim icin normalde olan secenek yok sadece yazi olarak var yardimci olursaniz sevinirim.
web browser'dan veya guncel olup olmadiklarindan kaynakli bir durum olabilir. farkli bir tarayici kullanarak yeniden denemenizi tavsiye ederim.
-
Bol şanslar herkese
-
herkese bol sans
-
Green kart cekilsi nasıl yapılır
-
Büyük ihtimalle en sık yapılan hatalardan biri, doğum yeri kısmına ilçe yerine il yazmış olmak sorun teşkil eder mi acaba?
-
@ankvagon geçen sene bende yaptım. Çok sorulan bir soru. Sorun değilmiş. Ufak hatalar önemli değilmiş. Doğum tarihini ters yazmak gibi.
Artık tek düşündüğüm şey. Yeşil kart. Geçen sene çıkmadı bu zamana kadar buna başvurmayı düşündüm. Buna başvuruncada hep sonucunu düşünücem.
-
Başvuruda bulunan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum.
-
@ankvagon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Büyük ihtimalle en sık yapılan hatalardan biri, doğum yeri kısmına ilçe yerine il yazmış olmak sorun teşkil eder mi acaba?
Ankara, bu tür hataları sorun yapmıyor ama her Konsolosluk Ankara kadar anlayışlı değil. Formu doldurduğunuz tarih itibariyle girdiğiniz bilgileriniz doğru ise bu hata sorun olmaz.
-
@baba-yaga teşekkür ederim umarım gerçekten isteyen herkese çıkar ve vizesine kavuşur.
-
@deebee umarım çıkar da devamını da tecrübe ederiz. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Selamlar,
Bugün DV2026 çekilişi için formu tamamladım fakat doğum tarihimi 1981 yerine 1921 olarak yazmışım, çekilişte bu elenmeme sebeb olur mu? yaklaşık 103 yaşında çekilişe giren birisini tutarsızlık olarak algılayıp diskalifiye olur muyum bunu öğrenmek isiyorum?
-
@Edanurr, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Green kart cekilsi nasıl yapılır
Eger cekilis basvurusundan bahsediyorsunuz su video'yu inceleyebilirsiniz:
-
@ankvagon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
sorun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum