@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@metinbeci TEB için daha önce bir hesabım yok daha yeni hesap açacağım. TEB ile hesap açıp mülakatta direkt o hesabı gösterirsem sorun olmaz değil mi ?
-
@Baran-Soylu Türkiye'de ki nakit birikimlerinizi TEB'e aktarmanız mantıklı olacaktır forum kullanıcılarının güncel deneyimlerine istinaden. Aşağıdaki konu başlıklarını web sitesini incelemenizi tavsiye ederim.
ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
CEPTETEB, TEB'de yurt dışı ATM nakit çekim limiti 10.000 TL ve muadili YP. First Hawaiian Bank, Bank of America ATM'lerini yurtdışı kullanım bedeli ödemeden kullanabiliyorsunuz.
-
ABD-Türkiye Arası Para Transferleri para transferi sorularınızın cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz.
Kredi puanı banka hesabınızın açılışı, SSN'ininizin sisteme kayıt edilmesine müteakip 6 ay sonra, bankanın kredili bir ürününü kullanmanıza müteakip ödeme performansınıza (kredi kartı, mortgage, kredili araç satın alımı vb) göre oluşuyor. Detayları için Kredi Skoru / Credit History başlığını inceleyebilirsiniz.
-
Merhaba, sinema ve TV endüstrisi icin hangi bölgeler tavsiye edilir bilgisi olan var midir? Assistant video editor olarak calismak istiyorum, Los Angeles disinda veya bu bölgede is bulma konusunda nasıl yol izleyebilirim?
-
@halteran yanınızda götürdüğünüz paranın limiti yok aslında sadece eğer 10bin dolar üstündeyse gümrükte beyan etmeniz gerekli. Yani yolda başıma birşey gelmez kaybedip etmem gibi bir çekinceniz yoksa isterseniz 20bini nakit olarak amerikaya getirebilirsiniz beyan etmek şartıyla
-
@bahar_aydin Çok emin olmamakla birlikte Georgia eyaleti Atlanta şehri için "Hollywood of the South" tabiri kullanılmakta. Son on yılda Hollywood'dan daha fazla film yapılan bir şehir olmuş. Sanırım CNN merkez stüdyosu da Atlanta'da. Akşam haberleri Atlanta'dan sunuluyor yani. İyi şanslar dilerim.
-
@Baran-Soylu Mevcut hareket ve mevduat olan hesabınızi gösterin yeni açılan hesapta hareket olmaz geçmişi boş olacagindan eski hesaplarınızı kullanın mülakatı atlatinca TEB bankasina tasirsiniz varliklari böylelikle kart almanizda kolaylasir
-
@bahar_aydin Indeed'de veya LinkedIn'de sahip olduğunuz deneyimlere ve aradığınız pozisyona istinaden gireceğiniz anahtar kelimeler doğrultusunda iş ilanı en çok hangi bölgede çıkıyorsa buraya yoğunlaşmanızı öneririm. Şans yanınızda olsun

-
@metinbeci Haklısınız öyle yapacağım, teşekkür ederim yorumlarınız için.
-
@Ertan-Turgun @ATS16 çok teşekkürler, verdiginiz bilgiler icin. Atlanta'yi duymuştum, buraya da bakacağım
-
@Tuna-1 Dostum öncelikle geç cevabım için kusura bakma ben başvurduğumda 1 ay sonrası gelmişti. Sanırım alttaki arkadaşın bahsettiği gibi yoğun bir döneme denk geldim. Şuan için 4-5 gün deniyorsa öyledir. Bu arada ppdeki adam sanıyorum ki öldürülen bir üni öğrencisi
-
Ben id numaramı kaybetmiştim bugün şans eseri biraz uğraşayım dedim bulmak için buldum ve sorgulattım DV2025

Çok geç kaldım mı ya
DS260 yolladım hemen
Beklemedeyim -
Arkadaşlar merhaba
bugün şans eseri dv2025 durumunu kontrol ettim ve kazandığımı gördüm ilk defa başvurdum ve hiçbir araştırmam yok. Araştırmaya başlamadan öncr Ds260 formunu doldurarak gönderdim bugün itibari ile dosya numarası 10 binle başlıyor sizce geç mi kalmışımdır başvuruda yoksa tam zamanında mı mülakat süresini kaçırmadım umarım
-
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını 1.sayfasından başlayarak zaman ayırarak dikkatle okuyarak, bu yıl ilk defa uygulanacak kural değişikliği ile current olmadan (şu an bülten 6000’de EU için, siz daha current değilsiniz) dosya taşıma nedir araştırarak, performansına dikkat edeceğiniz ve diğer talihlilerin tecrübelerini okuyarak belirleyeceğiniz konsolosluğu belirleyerek, sorularınızı not alarak ihtiyacınız halinde
belirttiğim doğru konu başlığından sorularınızı sorarak, önce dosyanızı taşıma sonrasında mülakat tarihi alma ümidiyle şansınızı devam ettirebilirsiniz. Bu forum bir hazine, danışmanlara para kaptırmaksızın forumun doğru konu başlıklarını sıkı takip ederek şansınızı sürdürebilirsiniz. İyi şanslar -
@TheABSOLUTWORLD Öncelikle hayırlı olsun 10k sıra ankara için geç bir süre bütçeniz var ise dosya taşıma yapmanız amerika vizeniz varsa da aos yapmanız gerekiyor ankarada bu sıranın gelme olasılığı çok düşük
-
@T-C-Kubilay-Dikici şanslıyımdır
bekleyeceğim bütçem yok maalesef US kaybeder 
-
................
-
@altkhaN CN yüksekliğinden dolayı bende 2026dan devam düşünüyorum
-
@altkhaN herhangi bir sıkıntı yok başvurabilirsiniz
-
@TheABSOLUTWORLD yaşınız kaç bilmiyorum güzel bir fırsat gelmiş ayağınıza bence vizesiiz ülkereli bir deneyin eğer tek kişiyseniz bekarsanız dv23 bir aile görmüştüm param yok demiş dünyanın bir ucundan barbadosa taşımız 90bin tl kredi çektim gittim vizemi aldım amerikaya gidincce çalıştım kredimi ödedim dedi bence çok güzel bir fırsat geldi ayağınıza
Benzer Başlıklar
163
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k