Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @metinbeci TEB için daha önce bir hesabım yok daha yeni hesap açacağım. TEB ile hesap açıp mülakatta direkt o hesabı gösterirsem sorun olmaz değil mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu Türkiye'de ki nakit birikimlerinizi TEB'e aktarmanız mantıklı olacaktır forum kullanıcılarının güncel deneyimlerine istinaden. Aşağıdaki konu başlıklarını web sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

CEPTETEB, TEB'de yurt dışı ATM nakit çekim limiti 10.000 TL ve muadili YP. First Hawaiian Bank, Bank of America ATM'lerini yurtdışı kullanım bedeli ödemeden kullanabiliyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@halteran

ABD-Türkiye Arası Para Transferleri para transferi sorularınızın cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz.

Kredi puanı banka hesabınızın açılışı, SSN'ininizin sisteme kayıt edilmesine müteakip 6 ay sonra, bankanın kredili bir ürününü kullanmanıza müteakip ödeme performansınıza (kredi kartı, mortgage, kredili araç satın alımı vb) göre oluşuyor. Detayları için Kredi Skoru / Credit History başlığını inceleyebilirsiniz.

• Merhaba, sinema ve TV endüstrisi icin hangi bölgeler tavsiye edilir bilgisi olan var midir? Assistant video editor olarak calismak istiyorum, Los Angeles disinda veya bu bölgede is bulma konusunda nasıl yol izleyebilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@halteran yanınızda götürdüğünüz paranın limiti yok aslında sadece eğer 10bin dolar üstündeyse gümrükte beyan etmeniz gerekli. Yani yolda başıma birşey gelmez kaybedip etmem gibi bir çekinceniz yoksa isterseniz 20bini nakit olarak amerikaya getirebilirsiniz beyan etmek şartıyla

• @bahar_aydin Çok emin olmamakla birlikte Georgia eyaleti Atlanta şehri için "Hollywood of the South" tabiri kullanılmakta. Son on yılda Hollywood'dan daha fazla film yapılan bir şehir olmuş. Sanırım CNN merkez stüdyosu da Atlanta'da. Akşam haberleri Atlanta'dan sunuluyor yani. İyi şanslar dilerim.

• @Baran-Soylu Mevcut hareket ve mevduat olan hesabınızi gösterin yeni açılan hesapta hareket olmaz geçmişi boş olacagindan eski hesaplarınızı kullanın mülakatı atlatinca TEB bankasina tasirsiniz varliklari böylelikle kart almanizda kolaylasir

• ⭐⭐⭐⭐

@bahar_aydin Indeed'de veya LinkedIn'de sahip olduğunuz deneyimlere ve aradığınız pozisyona istinaden gireceğiniz anahtar kelimeler doğrultusunda iş ilanı en çok hangi bölgede çıkıyorsa buraya yoğunlaşmanızı öneririm. Şans yanınızda olsun 🍀

• @metinbeci Haklısınız öyle yapacağım, teşekkür ederim yorumlarınız için.

• @Ertan-Turgun @ATS16 çok teşekkürler, verdiginiz bilgiler icin. Atlanta'yi duymuştum, buraya da bakacağım

• @Tuna-1 Dostum öncelikle geç cevabım için kusura bakma ben başvurduğumda 1 ay sonrası gelmişti. Sanırım alttaki arkadaşın bahsettiği gibi yoğun bir döneme denk geldim. Şuan için 4-5 gün deniyorsa öyledir. Bu arada ppdeki adam sanıyorum ki öldürülen bir üni öğrencisi

• Ben id numaramı kaybetmiştim bugün şans eseri biraz uğraşayım dedim bulmak için buldum ve sorgulattım DV2025🎯🇺🇲
    Çok geç kaldım mı ya
    DS260 yolladım hemen
    Beklemedeyim

• Arkadaşlar merhaba
    bugün şans eseri dv2025 durumunu kontrol ettim ve kazandığımı gördüm ilk defa başvurdum ve hiçbir araştırmam yok. Araştırmaya başlamadan öncr Ds260 formunu doldurarak gönderdim bugün itibari ile dosya numarası 10 binle başlıyor sizce geç mi kalmışımdır başvuruda yoksa tam zamanında mı mülakat süresini kaçırmadım umarım 🤗

• ⭐⭐⭐⭐

@TheABSOLUTWORLD

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını 1.sayfasından başlayarak zaman ayırarak dikkatle okuyarak, bu yıl ilk defa uygulanacak kural değişikliği ile current olmadan (şu an bülten 6000’de EU için, siz daha current değilsiniz) dosya taşıma nedir araştırarak, performansına dikkat edeceğiniz ve diğer talihlilerin tecrübelerini okuyarak belirleyeceğiniz konsolosluğu belirleyerek, sorularınızı not alarak ihtiyacınız halinde 👆 belirttiğim doğru konu başlığından sorularınızı sorarak, önce dosyanızı taşıma sonrasında mülakat tarihi alma ümidiyle şansınızı devam ettirebilirsiniz. Bu forum bir hazine, danışmanlara para kaptırmaksızın forumun doğru konu başlıklarını sıkı takip ederek şansınızı sürdürebilirsiniz. İyi şanslar

• ⭐⭐

@TheABSOLUTWORLD Öncelikle hayırlı olsun 10k sıra ankara için geç bir süre bütçeniz var ise dosya taşıma yapmanız amerika vizeniz varsa da aos yapmanız gerekiyor ankarada bu sıranın gelme olasılığı çok düşük

• @T-C-Kubilay-Dikici şanslıyımdır 🤗bekleyeceğim bütçem yok maalesef US kaybeder 😀

• ................

• @altkhaN CN yüksekliğinden dolayı bende 2026dan devam düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@altkhaN herhangi bir sıkıntı yok başvurabilirsiniz

• ⭐⭐

@TheABSOLUTWORLD yaşınız kaç bilmiyorum güzel bir fırsat gelmiş ayağınıza bence vizesiiz ülkereli bir deneyin eğer tek kişiyseniz bekarsanız dv23 bir aile görmüştüm param yok demiş dünyanın bir ucundan barbadosa taşımız 90bin tl kredi çektim gittim vizemi aldım amerikaya gidincce çalıştım kredimi ödedim dedi bence çok güzel bir fırsat geldi ayağınıza

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |