Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.8k 953

• @siraç 10 ekim giris 16 ekim cikis olarak aldim saglik raporu zaten ayni gün icinde halloluyor yarin gelin size belge verelim demiyorlar onlar konsolosluga gönderiyor röntgen merkezi ise ayni gün cdyi veriyor vize de ertesi gün hazir oluyor okuduklarim kadariyla. olmazsa bile ailemi türkiyeye gönderip vize hazir olana kadar hostelde kalirim diye planlama yaptim.

• ⭐⭐

@siraç yanlis hatirlamiyorsam @rezanclz yesil pasaporta sahipti bu nedenle sureyle ilgili sorun yasamayacaktir. Yanlis bilmiyorsam saglik raporu 1 gun icinde cikiyordu viyanada.

• @onuru bey covid aşısı vurunduğunuz yerin konumunu ve oraya nasıl gittiğinizi (taksi,otobüs,…) bize açıklayabilir misiniz

• @rezanclz bu harika o zaman. Umarım planladığın gibi gerçekleşir. Senin sürecine göre bende ayarlama yapmaya çalışırım.

• @onuru bende de yeşil pasaport var. Umarım süreç hepimizin istediği gibi gerçekleşir🙏

• Arkadaşlar merhaba şuan Türkiyede case Number sıralamasına göre kaça kadar randevu verildi bilgisi olan varmı acaba

• Merhabalar arkadaşlar;
    Hong Kong'a dosya taşırken oturum şartı isteniyor mu ?

• @melikeee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee teşekkür ederim bu konu hakkında gerçekten hiç bilgim yok başka ülkeden mülakat tarihi mi talep etmem lazım

Rica ederim, bilgi sahibi olmaniz icin bu basligi okumaniz gerektigini size soyledim. Baska turlu ogrenemezsiniz.

• Merhabalar güncel current olan dosya sayısına nerden bakabiliyoruz acaba paylaşabilir misiniz

• Schengen’im yok dosyayı nereye taşımak mantıklı olur benim için

• @onuru onur bey ben de hong konga taşıdım sizin sürecinizi merakla takip ediyorum. Umarım başarılı geçecek ve vizenize sahip olacaksınız.

• @zekiye-kahveci hong kong, umman , malezya gibi yerleri araştırmanı öneririm

• Balkan ülkelerinden hangisine taşımak mantıklı olur vizesiz halletmek için var mı daha önce buralardan randevu mülakatına giden

• @cemciftcioglu Iranlilara dagitmis olabilirler mi?

• @rezanclz bende 3 ekim gidiş 10 ekim dönüş olarak planladım. 4 ekimde sağlık taraması var 8 ekimde görüşme var. Ne olur olmaz diye bir iki gün pay bıraktım.

• @emirhankd hong kong taşımak istiyorum dosya numaram 24 binlerde aktif olmadan taşıyacağım taslak var mı siz de acaba Kentucky ye mail attınız doğru mu ?

• @blueboy21 eşim ile birlikte gidememiştik dosya taşıma yapmadık 2023 de bu sefer bana çıktı Viyana'ya taşıdım direkt

• @rezanclz iyi yapmışsın dostum keyfini çıkarın :)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k