Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
Tskler arkadaslar

-
DV2025 için de LÖSEV'e bağış karşılığında Yeşilkart Forum Başvuru Servisini kullanabilirsiniz. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz: https://bit.ly/GreenCardBasvurusu
TL'nin son yıllarda yaşadığı değer kaybından dolayı asgari bağış ücreti 250 TL(~$9)'ye çıkartılmıştır. Ayrıca forum üyelerimizin isteğiyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da;
- LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı
- Darüşşafaka Cemiyeti
- Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
- Türk Eğitim Vakfı
- Ali İsmail Korkmaz Vakfı
- Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı
kurumlarına yapılan bağışları da kabul ediyoruz. Bu kurumlara yapacağınız bağışların dekontunu veya fotoğrafını [email protected] adresine göndermeniz yeterlidir.
Hem bu başlığın ilk iletisi, hem de başvuru sayfası ilgili bilgilerle güncellenmiştir: https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
-
merhaba kolay gelsin yeşil kart başvuruda dstek almak için email gönderdim geri dönüş ne zaman sağlanır
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
evet, su an itibariyle hala basvuru aliyoruz. yarin 24 saatten az bir sure kala basvurulari kapatacagiz, bilginize.
-
@hamza0571, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
merhaba kolay gelsin yeşil kart başvuruda dstek almak için email gönderdim geri dönüş ne zaman sağlanır
size sabah email gondermistim, fotonuzu en yakin zamanda gonderin lutfen, basvuruyu tamamlayalim.
-
@crazycells fotoğrafları gönderdim uygunluk durumuna bakabilir misiniz
-
@hamza0571, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells fotoğrafları gönderdim uygunluk durumuna bakabilir misiniz
fotolar uygundur, merak etmeyin

-
İyi günler arkadaşlar, başvuru tarihlerini nereden öğrenebilirim
-
@Memurmemuroğlu 2026 Green card çekilişi başvurularından bahsediyorsanız eğer 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19:00’da başlayıp 5 Kasım 2024 Salı günü 19:00’da sona erecek.
-
@Memurmemuroğlu, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
İyi günler arkadaşlar, başvuru tarihlerini nereden öğrenebilirim
basvurular 5 Kasim'a kadar devam edecek:

-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.