Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, ben dosyamı hong kong'a taşıdım ancak maliyet yüzünden biraz endişeliyim. Şu anda yeşil pasaportum var başvuruyu da ds260 formunu da bu pasaportla yaptım, pasaportum 2025 martta yaş sebebiyle bitiyor, bu yüzden viyanaya taşıyamıyorum ancak pasaportum bitmeden şu sıralar bir kere viyanaya gir çık yapsam schengen almamda bir etkisi olur mu ayrıca geçen sene haziranda 3 hafta kadar hollandada bulunmuştum bunun da bir etkisi olur mu acaba, ona göre sonrasında yeşil pasaportu bordoya çevirip schengen başvurusu yapıp dosyamı viyanaya taşıtmak isterim teşekkürler

• @cemal1153 Evet cemal bey. Completed yazan kısma tıklayıp soldan "getting started" denen kısma tıkladığınızda aile bireylerinizin alttaki interview Location adresini görebiliyorsunuz. Mülakat adresi. Ben de orası benimkinden farklı. Bakalım kcc'ye yazdım bekliyorum.

• @blueboy21 siz nereye taşıdınız acaba dosyanızı excel de sizi göremedim de?

• @blueboy21 bu şekilde yapinca completed e tikkarsam dosyayı açmış olmam değil mi

• @blueboy21 teşekkür ederim

• @cemal1153 dosya dediğiniz ds260 ise siz açamazsınız, talep etmeniz lazım.

• Merhaba,

Biliyorsunuz ki dosyamı Viyana'ya taşıma isteği göndermiştim onlarda kabul edip KCC ile iletişime geçmemi istemişlerdi. KCC bana şu şekil bir mail attı ne demek bilen var mı ?

Thank you for your inquiry.

For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. Please provide the Principal Applicant’s information listed below.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

• @alparslan34 Haber almamıza gerek yok VFS'den Avusturya için randevu alıyorsunuz. VFS Avusturya yazarak kayıt olun ve randevulara bakın göreceksiniz.

• @alparslan34 Eksik bilgi verilmiş.

Gerekli metin

case number
    İsim soyisim
    Doğum tarihi: ay/gün/yıl
    Kalacağınız adres

Yukarıda ki gibi düzenleyin tekrar atın.

• ⭐⭐

@ozgurs merhabalar, evet bu siteden bahsediyorum. Eger dosyanizda completed yaziyorsa dosyanizi gondermis oluyorsunuz. Acmak icin ise kcc yada konsolosluk ile iletisime gecip actiriyorsunuz.

• @ozgurs dosyanızı kendiniz açamazsınız, talep etmeniz gereklidir.

@ozgurs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru ''Bu siteye üye olana kadar hiçbir şey bilmiyordum ve çok mutluydum:) ama üye olup okumaya başlayınca her şey değişti çünkü o kadar çok şey okudum ve kafam karıştı ki anlatamam.''

bu forumu keşfettiğiniz iyi olmuş bence, yoksa yüksek ihtimalle var olan ve ya olabilecek sorunları nasıl çözeceğinizi bulamazdınız, süreciniz karmaşık hale asıl o zaman gelirdi.

Sürecinizde başarılar.

• ⭐⭐

@Eagle2015 merhabalar, dosya tasimasi yapmismiydiniz?

• @evrentnrkl Adres istememiş mailde isterse Şuan bir adresim yok ne yapmalıyım ?

• @yasavul Genel olarak şuan schengenlerde sorun var. Bazen bütün dünyayı dolaşmış insana vermiyorlar bazen ise 1 kere bile çıkmamış kişiye veriyorlar. Ama bu girişlerin bir etkisi olur mu diye soracak olursanız tabii ki olacaktır eski vizelerinizi ve gezilerinizi gösterirseniz şansınız artar hiç y.dışına çıkmamış birine göre.

• ⭐⭐

@orangegreen merhabalar, 2nl sisteminde problem mevcut. Size mulakat verilme ihtimali mevcut kcc ye mail atarak ogrenebilirsiniz.

• @rezanclz gidip alalım 🙂

• @blueboy21 aile bireylerim alt alta sıralı evet ve hepsi completed onda sorun yok
    Aile üyeleri için kcc ya da başka birşey yazmıyor sadece bende Kcc yazıyor bunda sorun olduğunu sanmıyorum sonuçta bir tek case de tüm aile
    Sizin aile fertlerinin de Hong Kong tam olarak nerede yazıyor rica etsem bir goruntu paylaşmanız mum kun mu

• @evrentnrkl KCC' ye mi bildirmeliyim bu durumu yoksa viyana'ya mı ? randevu mu örneğin ocak ayı için istiyorum gibi

• @yasavul yeşil pasaportunuzda avrupa ülkelerinin giriş çıkış damgaları var ise bordo pasaport çıkartıp uzun süreli schengen için başvuru yapabilirsiniz. dilekçe olarak da hali hazırda vizesiz avrupa ülkelerine giriş yapabildiğinizi ileriki sene için başvuru yaptığınızı belirtip ve üstünüzde mal varlığı var ise schengende sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum ama yine de net bir şey söyleyemem daha önce forumda aktif schengeni varken uzatmak için başvurup reddedilenler vardı itiraz olarak da üstte söylediğim hali hazırda vizeleri olduklarından bahsettiler ve onaylandı vizeleri şahsen denemeye değer.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |