Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953

• @alparslan34 Eksik bilgi verilmiş.

Gerekli metin

case number
    İsim soyisim
    Doğum tarihi: ay/gün/yıl
    Kalacağınız adres

Yukarıda ki gibi düzenleyin tekrar atın.

• ⭐⭐

@ozgurs merhabalar, evet bu siteden bahsediyorum. Eger dosyanizda completed yaziyorsa dosyanizi gondermis oluyorsunuz. Acmak icin ise kcc yada konsolosluk ile iletisime gecip actiriyorsunuz.

• @ozgurs dosyanızı kendiniz açamazsınız, talep etmeniz gereklidir.

@ozgurs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru ''Bu siteye üye olana kadar hiçbir şey bilmiyordum ve çok mutluydum:) ama üye olup okumaya başlayınca her şey değişti çünkü o kadar çok şey okudum ve kafam karıştı ki anlatamam.''

bu forumu keşfettiğiniz iyi olmuş bence, yoksa yüksek ihtimalle var olan ve ya olabilecek sorunları nasıl çözeceğinizi bulamazdınız, süreciniz karmaşık hale asıl o zaman gelirdi.

Sürecinizde başarılar.

• ⭐⭐

@Eagle2015 merhabalar, dosya tasimasi yapmismiydiniz?

• @evrentnrkl Adres istememiş mailde isterse Şuan bir adresim yok ne yapmalıyım ?

• @yasavul Genel olarak şuan schengenlerde sorun var. Bazen bütün dünyayı dolaşmış insana vermiyorlar bazen ise 1 kere bile çıkmamış kişiye veriyorlar. Ama bu girişlerin bir etkisi olur mu diye soracak olursanız tabii ki olacaktır eski vizelerinizi ve gezilerinizi gösterirseniz şansınız artar hiç y.dışına çıkmamış birine göre.

• ⭐⭐

@orangegreen merhabalar, 2nl sisteminde problem mevcut. Size mulakat verilme ihtimali mevcut kcc ye mail atarak ogrenebilirsiniz.

• @rezanclz gidip alalım :)

• @blueboy21 aile bireylerim alt alta sıralı evet ve hepsi completed onda sorun yok
    Aile üyeleri için kcc ya da başka birşey yazmıyor sadece bende Kcc yazıyor bunda sorun olduğunu sanmıyorum sonuçta bir tek case de tüm aile
    Sizin aile fertlerinin de Hong Kong tam olarak nerede yazıyor rica etsem bir goruntu paylaşmanız mum kun mu

• @evrentnrkl KCC' ye mi bildirmeliyim bu durumu yoksa viyana'ya mı ? randevu mu örneğin ocak ayı için istiyorum gibi

• @rezanclz 🙏

• @yasavul yeşil pasaportunuzda avrupa ülkelerinin giriş çıkış damgaları var ise bordo pasaport çıkartıp uzun süreli schengen için başvuru yapabilirsiniz. dilekçe olarak da hali hazırda vizesiz avrupa ülkelerine giriş yapabildiğinizi ileriki sene için başvuru yaptığınızı belirtip ve üstünüzde mal varlığı var ise schengende sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum ama yine de net bir şey söyleyemem daha önce forumda aktif schengeni varken uzatmak için başvurup reddedilenler vardı itiraz olarak da üstte söylediğim hali hazırda vizeleri olduklarından bahsettiler ve onaylandı vizeleri şahsen denemeye değer.

• @Eagle2015 dv25 için süreç başlamadı, mülakatlar 4 binlere gelemez ki.

• @evrentnrkl Dear Sir/Madam,

I will be in Vienna in 2025 and I kindly request that my file be transferred from Ankara to Vienna.

Now I will send you my information as you requested. Sorry for the mistake.

aşağıda bilgilerimin olacağı şekilde, üstede böyle yazdım iyi midir ?

• Selamlar arkadaşlar,

Aşılara bugün başladım, bu konuyla ilgili önemli bi bilgi olduğunu düşündüğüm bi ayrıntı var. Aşı kartı konusuyla alakalı durumu araştırırken (aşı kartı hiç olmayıp bu işlemler için başlayanlara özel olarak) aşıları okutup e-nabızdan aşı kartı oluşturuluyor.

• Antikor testlerinin hepsi devlet hastanesinde olmadığından dolayı özel hastanede yapılan antikor testleri için kaşeli imzalı bi belge veriyorlar,

• Aşıları mutlaka ya sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırın çünkü özel hastanelerde e-nabız’a kayıt gibi bi seçenek yokmuş,

Özetle benim yöntemim; Özel hastanede antikor testi, gerekli aşıları eczaneden alıp sağlık ocağında enjeksiyon ve antikor test sonuçlarında pozitif olan hastalıklar için kaşe+imzalı belge edinmek şeklinde oldu 🙏🏼

• Merhaba 2025 GC mülakat için görüşme alan varmı acaba arkadaşlar

• @Ben-Batur bilgilendirme için teşekkürler Batur bey

• @Flight101 elinize sağlık, sayenizde baya bir bilgi öğrendim ve bugün ben de eşimle beraber İzmir Şehir Hastanesi'nde antikor testi yaptırmaya gittim. Paylaştığınız aşılar olmamız gereken aşıların tümü mü? Daha önce yazıldıysa da bulamadım, benim bulduğum liste aşağıdaki gibi yetişkinlerin aşağıdaki tüm aşıları olması gerekiyor mu fikriniz var mıdır? Daha önce çocuklara ekstra aşılar yapıldığını okumuştum da.
    COVID-19
    Hepatitis A
    Hepatitis B
    Influenza
    Influenza type b (Hib)
    Measles
    Meningococcal
    Mumps
    Pneumococcal
    Pertussis
    Polio
    Rotavirus
    Rubella
    Tetanus and diphtheria toxoids
    Varicella

• Bu ileti silindi!

• @Gs1905 evet hocam bana gelen mailde işte o ankara olayından bahsetmiyor. Ondan dolayı kafalar karıştı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k