Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş Cevap için çok teşekkür ederim. add applicant kısmını görebileceğimiz sistem dediğiniz sayfa hangi sayfa acaba ?

• @Ben-Batur oha 6 tup kan mi aldılar 😃 😃 😃 😃

Gecmisler olsun GC surecine veda ediyorum gibi gorunuyor.. 👀

• @rezanclz aşı kartının kayıp olması durumunda tekrar temin edebilir miyiz ? Edemiyorsak aynı aşıları tekrar mı olacağız ?

• @yalcin61 bu sayfadan 2-3 sayfa oncesinde bazı hastanelerden antikor testi yapılabildiğinden bahsedilmişti. Antikor testinden çıkan sonuca gore gereken asilari olabilir, halihazirda bulunan antikor seviyesi yüksek olan asilari e-nabiza gecirebiliyormussunuz

• @bahar_aydin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur oha 6 tup kan mi aldılar 😃 😃 😃 😃

Gecmisler olsun GC surecine veda ediyorum gibi gorunuyor.. 👀

😃 😃 😃

Valla hemşirenin eli çok hafifti hissetmedim bile 😃

• Selam herkese,
    Dosyamı taşımışlar ancak doğrulama için şu an mı yapmam gerekiyor yoksa mülakat planlandıktan sonra mı?

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• Herkese hayırlı akşamlar.Dosya numaram çok yüksek olduğu için başka ülkeye taşimayi dusunuyorum.Şu an öğrenci olduğum icin henuz askerligimi yapmadim sanirim askerlikle ilgili dosyamizi tasidigimiz buyukelcilige bir belge sunmamiz gerekiyormuş o ne belgesi oluyor? nereden temin edebiliriz onu? şimdiden yanitlar icin tesekkur ederim 😊

• ⭐⭐⭐

@Ethem-Kostak Hayırlı olsun... Current olmayı bekleme zamanı..Bu süre zarfında günün trend konusu eksik aşılarınız varsa takvim belirleyip tamamlayabilirsiniz...😉

• @Flight101 teşekkür ederim 🙂 umarım hepimiz için süreç olumlu ilerler.

• @Flight101 harikasınız valla.Eşim doktor olmasına rağmen henüz böyle geniş bir araştırma yapamadık.Bilgileriniz çok kıymetli bizler için

• @Ethem-Kostak Merhabalar oteli kalacağınız bir otel mi seçtiniz ?

• @Flight101 yine destan yazmışsınız süper bilgi kaynağı olmuş teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@bahar_aydin Bu dediğinizi çocuklarını doğumundan beri özel çocuk doktoruna götürenler iyi bilir.. Bebeklikte uygulanan rota virüs ve meningokok vb gibi aşıları özel muayenehanesinde yapan hekim bu sizin dediğiniz uygulamayı yapar. bebeğe ait aşı kartında gerekli yerlere aşının barkodunu yapıştırır, tarih, kaşe imza gibi bilgileri işler...

• ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 ds260 formunu doldurduğunuz sayfa

• Merhaba, dv 2025 te sıram ilk 6 binde ancak hala mail gelmedi ve mülakat tarihi verilmedi? Tahmini ne zaman aciklanir ve, mülakata gitmeye yakın bir tarihte mi açıklanır? Kaç gün önceden haber veriliyor

• @Serhan-Karpuz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar 🙂

DV 2025 için dosya numaram 28k larda buluyor. Önceki yorumlarda da okudum fakat emin olamadığım için sormak istedim. Benim sıra numaramdaki biri için kesinlikle dosya taşıma yapmak mı gerekli? Taşıdığımı varsayarsak orada alma şansım ne kadar acaba?

Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor hocam 🙏🏼

• @MrMea, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Ben de kendi dosyamı yurt dışına taşıyacağım, yeşil pasaport sahibiyim fakat genel olarak baktığımda herkesin Viyana konsolosluğuna başvurduğunu gördüm. Benim aklımda Polonya vardı. Nedenini merak ediyorum aydınlatan olursa sevinirim. Bir de geç kalmak istemiyorum fakat Ocak ayına kadar beklemeyi düşünüyordum yani sürece göre taşımayı düşündüm, sonuçta sıralamam normale göre yüksek fakat yurt dışına taşıyınca o sıralamaya gelir mi acaba hep bunu düşündüm sonuçta şimdi taşısam mülakat tarihi almam Ankara'dan bir tık daha iyi bir ihtimal ama kör atış yapılmış olmuyor mu? Yanlış düşünüyorsam bilgilendirebilir misiniz?
    İyi Forumlar.

Hocam selamlar. Öncelikle “Bi tık” diye bir şey yok durumunuzda. Dosyanızı taşımazsanız kesinlikle, asla, mümkün değil mülakat tarihi alamazsınız Ankaradan.

Shengen’iniz varsa Viyana konsolosluğu çok yardımsever o yüzden orayı tercih ediyor insanlar. Polonya ile ilgili herhangi bi veri veya tecrübe yok benim bildiğim. Forumun arama kısmına “Polonya” yazarak bi kontrol edebilirsiniz tabi.

Bol şans 🙏🏼

• @Serhan-Karpuz öncelikle sürecinizi imzanıza taşınız. Sorunuza gelecek olursada dosya taşıma işlemi kesinlikle yaptırın. Hangi ülkeye olacağı sizin şartlarınıza bağlı olarak forum üzerinden inceleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@Serhan-Karpuz Selamlar..Bu başlığın ilk iletisinde aktarıldığı üzere sürecinizi imzanıza taşıyınız, excel dosyasına bilgilerinizi giriniz ve bu başlığı okuyarak keyfini çıkarınız..Numaranız büyük diye çok endişe etmeyiniz doğru adımları atarak sürecinizi güzel sonlandırabilirsiniz..Doğru adımlar bu başlığın altında...😉
    Sürecinizde başarılar...

• Merhabalar . İş yoğunluğundan bir türlü yönetememiştir. Eşime gc çıktı . Ve forumu okumaya başladım. Meğersem taşımak zorunlu gibi bir durum imiş . Daha önce herhangi bir ülkeye çıkmadık. O yüzden öncelikle Yunan adası yapıp bir shengen gösterme gibi bir düşüncemiz var . Sonrasında kcc ile taşıyıp Avusturya vizesi başvurusu diye gideceğiz anladığım kadarıyla ama kafamda oturtamadığım bir kısım var . Vize veya başvuru tarihi ile Avusturya’nın bizi çağırma tarihini nasıl denk getireceğiz? Getirsek bile 1 ay ortalama multi vize gerekir bize 1 aylık multi vize verirler mi ? Bilgili olan arkadaşlarım abilerim yön kazandırabilirse sevinirim

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 153
  • 16399
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |