Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Arkadaşlar herkese merhabalar , önceki yazılarınıza bakamadım atlamış görmemiş olabilirim ama USCIS Ankara’ya ofis açacağını duyurmuştu 24 Mayısta aile birleşimi vizelerini konsolosluktan alıp kendi işleyeceğini belirtmiş bir avukatın sitesinde görmüştüm belki dosyalar geçiş sürecindedir ve yaz dönemi bitip güz dönemiyle beraber hızlandırabilir randevularınız yada işlemleriniz

• Bu ileti silindi!

• @MnAtac3106 hangi avukat söyledi, ben de bakmak isterim. USCIS bununla ilgili resmi bir açıklamada bulundu mu acaba? bilginiz var mı?

• @salimekoken callutku diye bir avukat var instagram da kendisi Amerika’da avukatlık yapıyor onun 23 Nisandaki gönderisinde yazıyor ekstra Ankara’da yer açtığı USCIS ın

• Merhaba arkadaşlar ı130 için mülakat bekleyenler Amerikan vatandaşı eşi mi yoksa çocuk anne baba mı eşler için mülakat randevu tarihinin çok geçmeden yapıldığı söyleniyor

• @arslan34 Merhaba eşim Amerikan vatandaşı, bu durum mülakat için çok beklemeyeceğim anlamına mı geliyor?

• @yakup-budakci ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama öyle söyleniyor, o yüzden sordum bekleyen herkes vatandaş eşi mi yoksa başka bir aile üyesi mi diye

• @yakup-budakci birde seninle hemen hemen aynı tarih aralığındayız nvc de göçmen den istenen evraklar için e devletten mi belgeleri yükledin? vukuatlı nüfus kayıt, askerlik belgesi ve adli sicil

• @yakup-budakci benim eşimde vatandaş biz şubattan beri bekliyoruz mülakatı

• @arslan34 evet direkt e-devletten indirip yükledim. Zaten bir çok belgenin ingilizcesi mevcut o yüzden çeviri falan yaptırmadım.

• @yakup-budakci tamam çok teşekkür ederim

• arkadaslar reddit takip eden var mi bilmiyorum ama iran vatandaslari bu hafta ankaradan epey bi interview letter aldilar kasim ayi icin. bizden alan olmadi mi daha?

• @sılakut inşallah sonuçlanır en kısa zamanda 🙏🏼

• @arslan34 merhabalar. IR-1/CR-1 sadece eşler için olan bir vize tipi. yani hepimiz burada 'spouse' statüsündeyiz. anne/baba için başvuranlar daha uzun bekliyor diye biliyorum ama biz de eşim doğma büyüme ABD vatandaşı olmasına rağmen mart ayından beri mülakat tarihi bekliyoruz.

• Ödeme onayınız geldikten sonra DS-260 formunu dolduracaksınız. Ancak çok dikkatli doldurun haya yaparsanız dönüşü yok. Biz youtube’dan birkaç tane video izleyip daha sonra doldurduk. Formu doldururken sorulan her sorunun cevabını verdikten sonra ıspatlayıcı resmi belgeyi de beraberinde yükledik. DQ olduk sorunsuz bir biçimde. Şimdi mülakat randevuzu bekliyoruz Ankara’dan. @arslan34

• Maaalesef bekliyoruz 😔 burdan edindiğim bilgilere göre DQ olduktan sonra mülakat için 6-8 ay bile bekleyenler var. @salimekoken

• @Ezgi-2 şuan zaten hali hazırda herkes 8-9 aydır bekliyor malesef. ben gece epey bi baktım da ekim ve kasımı galiba iran vatandaşlarına ayırdılar. hepsi bu hafta ekim-kasım için interview letter almışlar ankaradan. takip ettikçe stres olmaya başladım

• @salimekoken Yani benim anlamadığım, Türkiye’de Türk vatandaşları dururken neden İran vatandaşlarına interview veriliyor?

• @salimekoken ben aldım Türk olarakta hızlandırma başvurum kabul edildi o şekilde randevu maili gönderildi. Bence çok yoğunlar örneğin sağlık randevusunu daha alamadım bütün tarihler saatler dolu önceden bu başlıkta insanlar istediğine göre seçip tarihi alıp sağlığa giriyorlardı 😞 benim gözlemim bu yönde.

• @Ezgi-2 tamamdır çok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

172

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |