Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)


  • @Smg-Motors666 Resmi bilgi e-devlet çıktısı derken "içinizin rahat etmesi" adı altında gereksiz bir apostil tavsiyesi vermeniz bilgi kirliliğine sebep oluyor. İnsanlar sonra ikileme düşüp tekrar tekrar aynı soruları soruyor.


  • @Smg-Motors666

    Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için. 13.30-14.00 civarı Unganlara varacak şekilde bileti aldım, muhakkak açık olur diye düşünüyorum. 17.00’ye kadar demişler yukarıda başka arkadaşa da. Artık şansıma o gün olağanüstü bir olay olup kapanmış olursa da eksik belge olarak Ptt ile yollarım ama sanmıyorum. Dosyayı alırken mail olarak da aşı belgesini atmalarını hatırlatacağım. Çok çok teşekkür ederim tüm cevaplarınız için


  • Bu linkten takip ettiğimiz birşey yok değil mi? Benim case number bulunmuyor.
    https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/
    ——————
    ANK numarası geldikten sonra pasaport gelene kadar bu linkten takip ediyoruz anladığım kadarıyla?
    https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV

    Teşekkür ederim


  • @lillyyy Ben dün sağlık kontrolüne girdim ‘yarın 15.00-17.00 arası sonucunuzu alabilirsiniz’ dediler.


  • @Nugbug hanımefendi tekrar okursanız siz apostil yaptırmanız şart değil ibaresi var ben kendim bu şekilde hazırladım diye belirttim. Kendi dosyamın nasıl hazırladığımı insanlara anlatırken sizden icazet mi alacağız anlayamadım. IQ skalası düşük olanın amerika da işi yok diye biliyorum, okuyan anlar buradaki tüm insanlar ne demek istediğimi algılayabilecek insanlar. Ben bu şekilde yaptım ama şart değil apostil diye belirttim. Neyin bilgi kirliliği?


  • @lillyyy Hoca bey eğer ki yerinde olmasa bile banko da bulunan hanımefendi personeller sizin sağlık sorununuz yoksa kan testinde bulaşıcı hastalık vs direkt olarak veriyorlar o yüzden yüreğinizi ferah tutun ve alacağınıza eminim ben. 🙏🏼 Başarılar diliyorum ben 1 evrağın kopyası yüzünden, ptt ile eksik belgeyi gönderdiğimde alacağım vize mi hayırlısıyla. O da film gibi ülke olduğumuz için gümrüğe takıldı 5 sayfa a4 kağıdı + 30 euro altı olduğu halde gümrüğe takıldı. Kaç gündür onunla uğraşıyorum, eşinizin boşanma kağıdı ya da eski eş belgesinin sakın sakın kopyasını götürmeyin kabul etmiyorlar. Orijinal ya da tasdikli evrak istenilmekte. Ben ve 1-2 arkadaş yandı siz yanmayın.


  • @lillyyy Ben dün sağlık kontrolü olmuştum. Bugün teslim almaya gittim Unganlara, bana 15.00-17.00 arası gelmem söylenmişti. 16.40’ta gittiğimde teslim aldım. Aşı kartı ilgili maili sonuçlarınız teslim edilirken atılıyormuş zaten bana teslim alır almaz maili de geldi. Umarım sorularınıza cevap olabilir.


  • Merhabalar. Son zamanlarda Medical Exam girenler Covid ile ilgili herhangi bir değişiklik var mı acaba? Aşı hala bulunmuyor sanırım ülkede. Benim doktor randevum 23'ünde yani bu Pazartesi. En son aşı bulunmamaktadır kısmını imzalıyordu doktor ama bir değişiklik var mı merak ettim. Teşekkürler.


  • @Smg-Motors666 E devlet çıktısı yeterlidir ve içeri nişanlınızı almıyoruz, sadece görüşmesi olanlar girebilir gibi resmi yazılar karşısında verdiğiniz tavsiyeler:
    "Adli sicil kayıdını da apostilli alın şart değil ama alın"
    "Eşiniz de gelsin sizleri birlikte görmek onları da mutlu eder. Daha etkili olur."

    • Resmi kaynaklarda da boşanma ve ölüm gibi belgeleri mutlaka orijinal istendiği yazıyor siz copy ile halletmeye çalışıp ap'ye kalmışsınız.

    O yüzden bu "SaDeCe YüKsEk Iq'LuLaR AmErİkA'yA GiDeR SaNıYoRdUm ;););)" lafınızı bir daha okuyun. Ve bir daha. Ve bir daha.

    Size iyi günler diliyorum daha fazla vakit ayırmak istemiyorum bu anlamsız yazışmalara. Resmi bilgi neyse o'dur. Gerisi boştur.


  • @mimi93 merhabalar, ben dün girdim sağlık muayenesine tekrardan aşı olmaya dair bir şey soylemediler. Asi yok zaten mevcut durumda ama daha once covid asisi olmuşsaniz onun aşı kartını istiyorlar. Onu mutlaka yanınızda getirin ona bakiyorlar çünkü


  • Arkadaşlar merhabalar benim cuma günü konsolosluk randevum var ve tek gidecegim. Esyalarimizi emanet edebileceğimiz bir dolap falan oluyor mu acaba iceri canta almıyorlarmis.


  • Bu ileti silindi!

  • @lmckmk Hemen sağ tarafta poligon var aşağı inen. Oradan aşağıya inin. Aşağıda sağ tarafta büfe var. Tel 100, çanta 200 TL. Kamera var, imza atıyorsunuz vb. güvenli bir yer.


  • @Nugbug teşekkür ederim


  • @lmckmk Çok teşekkürler. Ben öğretmen olduğum için öncelikli olarak aşılar ilk çıktığında oldum 3 doz en son 2022'de bitti. O yüzden biraz pimpiriklendim. Tekrardan teşekkürler, umarım hepimizin her şeyi sorunsuz biter.


  • @lmckmk Ankara ise sağ tarafta arabasıyla Bi emanetçi abi geliyor sabahtan ona emanet edebilirsiniz


  • @legolas01 refused durumunda şu an bir evrağımın kopya olmasından kaynaklı amerika dan daha yeni bugün elime ulaşacak bende ptt aracılığıyla konsolosluğa pasaportla birlikte göndereceğim.


  • @Nugbug, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @Smg-Motors666 E devlet çıktısı yeterlidir ve içeri nişanlınızı almıyoruz, sadece görüşmesi olanlar girebilir gibi resmi yazılar karşısında verdiğiniz tavsiyeler:
    "Adli sicil kayıdını da apostilli alın şart değil ama alın"

    #evet ben böyle yaptım işine gelen alsın hayatım,ömrüm dağlarda geçti resmiyeti severim işime böylesi geldi ve yaptım okuyan salak değilse yapıp yapmayacağını anlar.

    "Eşiniz de gelsin sizleri birlikte görmek onları da mutlu eder. Daha etkili olur."

    #bu ibareti işkembeyi kübra dan konuşarak yapmadım gözümle gördüğüm için 3500$ para harcayıp eşimi getirttim ve insanlar ın sordukları soruya cevap verdim faydalı olabilir diye. Burada herkes 4 4 lük bilgiye sahip değil, insanlar bildikleri kadar birbirine el uzatıyor hiç bir kimsenin gözüne batmayıp sizin batıyorsa demek ki sorun sizde.

    • Resmi kaynaklarda da boşanma ve ölüm gibi belgeleri mutlaka orijinal istendiği yazıyor siz copy ile halletmeye çalışıp ap'ye kalmışsınız.

    #evet copy olarak geçen çok kişi gördüm,duydum ve orijinali almamız amerika da ki kendi işimizin yoğunluğundan gidip alamadık ve böyle geçeceğimi düşündüm sorun değil evrak eksikliğim den kaynaklı ap ye kaldım. Bu bizle alakalı bir durum sizi pek ilgilendirmiyor, işiniz gücünüzle ilgilenin burada akıl ebeliği yapacağınıza.

    O yüzden bu "SaDeCe YüKsEk Iq'LuLaR AmErİkA'yA GiDeR SaNıYoRdUm ;););)" lafınızı bir daha okuyun. Ve bir daha. Ve bir daha.

    Ayrıca Türkçe harfleri sizin maytap geçtiğinizi sandığınız gibi sarf etmedim, kaç yaşındasınız siz çocuk musunuz? Büyük küçük harflerle vurgulamışsınız aklınızca, tekrar okumama gerek yok okuduğumu anlayacak kadar zeki yazdığımı anlamayacak kadar salak değilim. ;)

    Size iyi günler diliyorum daha fazla vakit ayırmak istemiyorum bu anlamsız yazışmalara. Resmi bilgi neyse o'dur. Gerisi boştur.

    Arkadaşım nörolojik ve patolojik bir sorununuz mu var sizin? Herkes in algılayabildiği yerde tutup algılayamamış ve salça olan sizsiniz sonra da daha fazla vakit ayırmak istemiyorum diyorsunuz! Ya lütfen ayırın bizim size çok ihtiyacımız vardı tüh ne yaparım ben şimdi :) tövbe estf. sabah sabah… Vallahi vakti boş olan sizsiniz sizin sanırım evde canınız sıkılıyor benim zamanım benjamin den değerli olduğu için umurumda değilsiniz. İşe ihtiyacınız varsa bu kadar boş vaktiniz de mail atın cv nizi değerlendireyim.


  • @Smg-Motors666, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @Nugbug hanımefendi tekrar okursanız siz apostil yaptırmanız şart değil ibaresi var ben kendim bu şekilde hazırladım diye belirttim. Kendi dosyamın nasıl hazırladığımı insanlara anlatırken sizden icazet mi alacağız anlayamadım. IQ skalası düşük olanın amerika da işi yok diye biliyorum, okuyan anlar buradaki tüm insanlar ne demek istediğimi algılayabilecek insanlar. Ben bu şekilde yaptım ama şart değil apostil diye belirttim. Neyin bilgi kirliliği?

    kendi IQ seviyesine uygun kullanıcılarla iletişim kurmanızı kolaylaştırmak amacıyla sizi 10 gün forumdan uzaklaştırıyorum.
    ifadelerinizi düzeltmediğiniz takdirde daha uzun süreli ayrılıklar görüyorum falınızda.
    arayışınızda bol şans..


  • @Kitten Ben ve arkadaşım 3 aydır çalışma izni bekliyoruz bizim süreç çok uzun sürüyor,SSN’e de başvurmaya çekiniyoruz çünkü halihazırda EAD ile gelecek.


Benzer Başlıklar

  • K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

    Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    213 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

    Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum