Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Smg-Motors666 E devlet çıktısı yeterlidir ve içeri nişanlınızı almıyoruz, sadece görüşmesi olanlar girebilir gibi resmi yazılar karşısında verdiğiniz tavsiyeler:
    "Adli sicil kayıdını da apostilli alın şart değil ama alın"
    "Eşiniz de gelsin sizleri birlikte görmek onları da mutlu eder. Daha etkili olur."

• Resmi kaynaklarda da boşanma ve ölüm gibi belgeleri mutlaka orijinal istendiği yazıyor siz copy ile halletmeye çalışıp ap'ye kalmışsınız.

O yüzden bu "SaDeCe YüKsEk Iq'LuLaR AmErİkA'yA GiDeR SaNıYoRdUm ;););)" lafınızı bir daha okuyun. Ve bir daha. Ve bir daha.

Size iyi günler diliyorum daha fazla vakit ayırmak istemiyorum bu anlamsız yazışmalara. Resmi bilgi neyse o'dur. Gerisi boştur.

• @mimi93 merhabalar, ben dün girdim sağlık muayenesine tekrardan aşı olmaya dair bir şey soylemediler. Asi yok zaten mevcut durumda ama daha once covid asisi olmuşsaniz onun aşı kartını istiyorlar. Onu mutlaka yanınızda getirin ona bakiyorlar çünkü

• Arkadaşlar merhabalar benim cuma günü konsolosluk randevum var ve tek gidecegim. Esyalarimizi emanet edebileceğimiz bir dolap falan oluyor mu acaba iceri canta almıyorlarmis.

• Bu ileti silindi!

• @lmckmk Hemen sağ tarafta poligon var aşağı inen. Oradan aşağıya inin. Aşağıda sağ tarafta büfe var. Tel 100, çanta 200 TL. Kamera var, imza atıyorsunuz vb. güvenli bir yer.

• @Nugbug teşekkür ederim

• @lmckmk Çok teşekkürler. Ben öğretmen olduğum için öncelikli olarak aşılar ilk çıktığında oldum 3 doz en son 2022'de bitti. O yüzden biraz pimpiriklendim. Tekrardan teşekkürler, umarım hepimizin her şeyi sorunsuz biter.

• @lmckmk Ankara ise sağ tarafta arabasıyla Bi emanetçi abi geliyor sabahtan ona emanet edebilirsiniz

• @legolas01 refused durumunda şu an bir evrağımın kopya olmasından kaynaklı amerika dan daha yeni bugün elime ulaşacak bende ptt aracılığıyla konsolosluğa pasaportla birlikte göndereceğim.

• @Nugbug, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Smg-Motors666 E devlet çıktısı yeterlidir ve içeri nişanlınızı almıyoruz, sadece görüşmesi olanlar girebilir gibi resmi yazılar karşısında verdiğiniz tavsiyeler:
    "Adli sicil kayıdını da apostilli alın şart değil ama alın"

#evet ben böyle yaptım işine gelen alsın hayatım,ömrüm dağlarda geçti resmiyeti severim işime böylesi geldi ve yaptım okuyan salak değilse yapıp yapmayacağını anlar.

"Eşiniz de gelsin sizleri birlikte görmek onları da mutlu eder. Daha etkili olur."

#bu ibareti işkembeyi kübra dan konuşarak yapmadım gözümle gördüğüm için 3500$ para harcayıp eşimi getirttim ve insanlar ın sordukları soruya cevap verdim faydalı olabilir diye. Burada herkes 4 4 lük bilgiye sahip değil, insanlar bildikleri kadar birbirine el uzatıyor hiç bir kimsenin gözüne batmayıp sizin batıyorsa demek ki sorun sizde.

• Resmi kaynaklarda da boşanma ve ölüm gibi belgeleri mutlaka orijinal istendiği yazıyor siz copy ile halletmeye çalışıp ap'ye kalmışsınız.

#evet copy olarak geçen çok kişi gördüm,duydum ve orijinali almamız amerika da ki kendi işimizin yoğunluğundan gidip alamadık ve böyle geçeceğimi düşündüm sorun değil evrak eksikliğim den kaynaklı ap ye kaldım. Bu bizle alakalı bir durum sizi pek ilgilendirmiyor, işiniz gücünüzle ilgilenin burada akıl ebeliği yapacağınıza.

O yüzden bu "SaDeCe YüKsEk Iq'LuLaR AmErİkA'yA GiDeR SaNıYoRdUm ;););)" lafınızı bir daha okuyun. Ve bir daha. Ve bir daha.

Ayrıca Türkçe harfleri sizin maytap geçtiğinizi sandığınız gibi sarf etmedim, kaç yaşındasınız siz çocuk musunuz? Büyük küçük harflerle vurgulamışsınız aklınızca, tekrar okumama gerek yok okuduğumu anlayacak kadar zeki yazdığımı anlamayacak kadar salak değilim. 😉

Size iyi günler diliyorum daha fazla vakit ayırmak istemiyorum bu anlamsız yazışmalara. Resmi bilgi neyse o'dur. Gerisi boştur.

Arkadaşım nörolojik ve patolojik bir sorununuz mu var sizin? Herkes in algılayabildiği yerde tutup algılayamamış ve salça olan sizsiniz sonra da daha fazla vakit ayırmak istemiyorum diyorsunuz! Ya lütfen ayırın bizim size çok ihtiyacımız vardı tüh ne yaparım ben şimdi 🙂 tövbe estf. sabah sabah… Vallahi vakti boş olan sizsiniz sizin sanırım evde canınız sıkılıyor benim zamanım benjamin den değerli olduğu için umurumda değilsiniz. İşe ihtiyacınız varsa bu kadar boş vaktiniz de mail atın cv nizi değerlendireyim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Smg-Motors666, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Nugbug hanımefendi tekrar okursanız siz apostil yaptırmanız şart değil ibaresi var ben kendim bu şekilde hazırladım diye belirttim. Kendi dosyamın nasıl hazırladığımı insanlara anlatırken sizden icazet mi alacağız anlayamadım. IQ skalası düşük olanın amerika da işi yok diye biliyorum, okuyan anlar buradaki tüm insanlar ne demek istediğimi algılayabilecek insanlar. Ben bu şekilde yaptım ama şart değil apostil diye belirttim. Neyin bilgi kirliliği?

kendi IQ seviyesine uygun kullanıcılarla iletişim kurmanızı kolaylaştırmak amacıyla sizi 10 gün forumdan uzaklaştırıyorum.
    ifadelerinizi düzeltmediğiniz takdirde daha uzun süreli ayrılıklar görüyorum falınızda.
    arayışınızda bol şans..

• @Kitten Ben ve arkadaşım 3 aydır çalışma izni bekliyoruz bizim süreç çok uzun sürüyor,SSN’e de başvurmaya çekiniyoruz çünkü halihazırda EAD ile gelecek.

• Merhaba, bilmediğimden soruyorum. Dosya konsolosluğa yollandığında ortalama kaç hafta içerisinde email yolluyorlar? 4 haftadır emaili bekliyoruz. Bana mı yoksa nişanlıma mı yollayacaklar, kime yolladıklarını da bilmediğimden soruyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden

• image.png

Herkese Merhaba pasaport teslim alma yeri olarak Ankara veya İstanbul sectigimiz de ekstra bir ücret verilmesi gerekiyor mu ayrıca mülakat esnasında herhangi bir makbuz isteniyor mu Bilgisi olan var mı? Bazı arkadaşlar mülakat esnasında pasaport teslim alma için makbuz gönderildiğini söylüyorlar bu makbuz sadece ekstra olarak ev adresi Vermek isteyen kişiler için mi geçerli?

• @Hasan-Basri-alpaslan ben yanimda ptt odeme makbuzu ve vize ücretinin ödeneğine dair makbuzu götürdüm fakat hic sormadilar bana.

• Anladım çok teşekkür ederim ☺

• Selamlar herkese vizeyi aldım durumum issued durumuna geçti bu andan sonra pttden bana herhangi bir bilgi sms tarzı bir şey gelecek mi pasaport tahmini ne kadar sürede bana teslim edilir

• Vize özelinde bir soru değil çok elzem bir soru da değil ama elçilikte beklemek saatler sürebiliyor anladığım kadarıyla. İçeride su sebilleri veya otomat var mı? İçecek veya cüzdan sokulamıyor yazıyor. Kredi kartı/ para sokulabiliyor mu emin değilim

• @lillyyy benim bekleme sürem yaklaşık 1 saatti su sebiline dikkat etmedim ama önümdeki arkadaş cüzdan ile girdi görevliler sorun olmadığını söyledi. Ayrıca nakit para ve banka kartı vs sorun olmuyor

• Merhabalar, ABD ye geldikten sonra Green Card başvurusu için Türkiye'den getirmemiz gereken bir belge varmı acaba? Noter onayıdır, çeviridir vs? Bilen arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum. Önemli!

Benzer Başlıklar

• 3
  • 1589
  • 61
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |