F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Yaklaşık 2030 yılına kadar beklemeniz gerekecek. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
@Neo-0, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
Yaklaşık 2030 yılına kadar beklemeniz gerekecek. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
Bazıları erken alıp gidiyor vize tarihleri vize bültenine göre oynamıyor bile buna rağmen her ay bu vize kategorisinde vize alanlar oluyor Ankara ve İstanbul da. Şuan 2017 gösteriyor aylardır aynı 2021 ulaşması kaç sene daha sürer??
-
Merhabalar ilk öncelikle geçen aylarda ds 260 formunu yollayıp civil dökümanlarımı yükledim ve ödeme kısımlarını ayarladım pandemi sürecinde takıldığım için normalde f2a olarak başvurduğum süreç f2b sürecine geçirildi f2b olarak da devam ediyor şuan visa bultain de 01 may 16 olarak görüntülenmekte aklıma takılan 2 soru var cevaplarsınız sevinirim herkes umarım bir an önce vizesini alır sorularım alttaki gibidir güzel dönüşlerinizi bekliyorum
-
Sorum f2a olarak başvurduğumuz süreç f2b olarak değişti itiraz etsek süreci etkilermi askıya alınma vs yada f2a ya dönme şansı var mıdır ?
-
Sorum şuan visa bultain de 01may16 olarak gözüken süreçte tüm ülkeler için gözüküyor türkiye için net bir tarih belirtilmemiş avukatımın dediği süreç te 1-2 yıl bekleme ihtimaliniz var dendi ama askerliğim olduğu için askere gitme gibi bir durumum var tamamen şansa bırakıcam gibi duruyor tr için sizce süreç nasıl ilerler tahmininiz ne yöndedir biliyorum visa bultaini kimde bilmiyor neye göre tarih verildiğide muamma ama merak konusu sadece
Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim.
-
-
F2B icin su an surec yaklasik kac yil?
-
@mrme12 malesef şuan için 2016 yilina ait olan case'leri inceliyorlar, umarim bir an önce hizlanir.
-
Aktif olarak F2B vize islemleri devam eden birisi ABD turist vizesini yenileyebilir mi, bilen var mi acaba ?
-
@patron3535 bunun nedeni genelde giristeki memurun fotograf cekmeyi unutmasi. Karisiklik kayip gibi seylerde olabilir ama bunlar daha dusuk ihtimal.
Giriste memur benim fotografimi cekmedi, bende hatirlattim ve o zaman cekti belki hatirlatmasam aklima gelmese bende tekrar cagirilacaktim. Umarim kisa zamanda halledersiniz. -
@Can-Akyol bu cok dusuk bir ihtimal aktif olarak gocmenlik sureci devam edipte turist vizesi alabilen nadir insan var. Sitenin arama kisminda aratip deneyimleri okuyabilirsiniz .
-
Merhabalar ilk öncelikle geçen aylarda ds 260 formunu yollayıp civil dökümanlarımı yükledim ve ödeme kısımlarını ayarladım pandemi sürecinde takıldığım için normalde f2a olarak başvurduğum süreç f2b sürecine geçirildi f2b olarak da devam ediyor şuan visa bultain de 01 may 16 olarak görüntülenmekte aklıma takılan 2 soru var cevaplarsınız sevinirim herkes umarım bir an önce vizesini alır sorularım alttaki gibidir güzel dönüşlerinizi bekliyorum
Sorum f2a olarak başvurduğumuz süreç f2b olarak değişti itiraz etsek süreci etkilermi askıya alınma vs yada f2a ya dönme şansı var mıdır ?
Sorum şuan visa bultain de 01may16 olarak gözüken süreçte tüm ülkeler için gözüküyor türkiye için net bir tarih belirtilmemiş avukatımın dediği süreç te 1-2 yıl bekleme ihtimaliniz var dendi ama askerliğim olduğu için askere gitme gibi bir durumum var tamamen şansa bırakıcam gibi duruyor tr için sizce süreç nasıl ilerler tahmininiz ne yöndedir biliyorum visa bultaini kimde bilmiyor neye göre tarih verildiğide muamma ama merak konusu sadece
Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim.
-
@Can-Akyol çok uzunmuş cidden 7 yıl filan bayağı bekleme süresi. Sizin daha hızlı approve olmuş gibi. Başka kategori miydi ?
-
Durumun CSPA ile ilgili olabilir. Forumda bu konu ile ilgili tecrübeli kişiler cevap verirse daha iyi olabilir. Şimdilik şunlara bakabilirsin. https://www.immihelp.com/cspa-calculator/ https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-updates-child-status-protection-act-cspa-age-calculation-for-certain-adjustment-of-status https://am22tech.com/cspa-usa-green-card/ Eğer F2B'de kalmak durumundaysan, avukatınızın verdiği 1-2 sene bekleme ihtimali var bilgisi doğru değil. 2021 yılı başvuruları 2030'a kadar beklemek durumunda. :-(
-
@ecom merhaba herhalde karışıklık oldu, girişte resim çekmişlerdi şimdi randevuya gidince sadece resim çektirler, bakalım kart henüz gelmedi bakalım ne zaman gelecek.
-
Herkese tekrardan merhabalar sürecim f2a olarak değişti f22 olarak düzenledi evrak yükleme aşamasından elçilik randevusuna kadar ne kadar sürer visa bultain de şuan 21nov21 benim evraklarım 06june21 olarak gözüküyor sizce daha ne kadar beklerim ?
-
@patron3535 merhaba, ben de 23 Eylülde Abd ye giriş yaptım. Forumda okuduklarımdan özellikle biometric için sordum görevliye hayır gerek yok dedi sadece adres aldı ve stamp bastı. 🤨
Ssn için birşey yaptınız mı, bir de green card durumunu takip edebildiğimiz bir sistem var mı.
Case numarası ile kontrol ettiğimde green card ücreti alındı Amerikaya girişinizden itibaren 90 gün içinde gönderilecektir bilgilendirmesi çıkıyor.
-
@itsmebb merhaba hoşgeldiniz, ssn için birşey yapmadık 2 hafta içinde adresimize geldi. Green card içinde uscis den hesap oluşturmaya çalıştım ödeme case numarasını kullanarak ancak bu case başka hesaba kayıtlı diye bir hata veriyor yani plastik kartın basım aşamasını takip edemiyorum ancak resim randevusuna çağırdıklarına göre kart yakın zamanda basılacak 2.5 ay oldu bizimde gireli demekki 90 gün süresi gerçekçi gibi duruyor
-
@canwdb NVC sitesinde submit tarihinize göre dosyanızın ne zaman review edileceğini görebilirsiniz dosyanız onaylandıktan sonra bültende aktif olduğunuz için onay sonrası 2 ay içinde randevuya gidersiniz diye düşünüyorum
-
@osman-123 Selam 22 ağustos 2024 de sağlık kontrolü olduk. TR de aşı olmadığına dair hiçbir yazı götürmedik. Daha önce olduğumuz Covid aşı kartlarını enabız dan çıktı alıp götürdük. Hiçbir sorun olmadı. Çocukların aşı karnelerini yanımızda götürdük. Eksik aşıları olduk. Hiç sorun yaşamadık. Banko daki bayan biz TR de Covid aşısı olmadığını biliyoruz dedi.
-
Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim şuan vize tarihi ve doktor randevusu bekliyoruz aralığa kadar sonuçlanır diye bekliyoruz tekrardan teşekkürler. Sürecimi komple özetle yazacağım darısı bekleyenlerin başına @patron3535
-
@canwdb Doktor randevusu ve aşıları Ankara da nerede yaptırıyoruz? Ve ne zaman? Vize tarihi belli olunca mi. Ben de Annem için olan başvuruyu bekliyorum NVC den DQ olmasını
-
@patron3535 Merhabalar. Biz 17 Agustos'ta giris yaptik. Bir hafta kadar sonra SSN kartlari, 1.5 ay kadar sonra da GClar geldi. Arada biometrik alim talebi olmadi. Sadece giriste ben sinir polisi ile biraz atisinca yarim saat kadar bir odada oturmak zorunda kaldik. Yarim saat soru dahi sormadan oturtup sonra saldilar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum