Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

• @Manushaqe biz de 2010 şubat başvuruluyuz. Şubatta 2024 randevu verilecek diye mail geldi. Mayıs ta tekrar randevu verilecek diye mail geldi. Haziran 2024 de 22 Ağustos 2024 e randevu verildi. 1 ay kala Dr randevusu alma hakkı açılıyor. Hemen Dr randevusu alın. Bütün aşı kartlarını yanınızda götürün. Covid aşısı Türkiye de yok artık. Onun için Covid aşısı olmanıza gerek yok. Konsoloslukta göçmen vizesi için 5 sıra bekledik. Tamamı İran lıydı. Hiç Türk yokdu. 1 evrak istediler. Onu tamamlıcaz.

• @Haworn-1903 çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. DQ mailinden sonra randevu tarihi demek ki ortalama 3 ay sonra geliyor.

• @buseodabas Biz doğrudan F3 olarak başvurduğumuzda I-130 formunu doldurup göndermiştik ve 3 ay sonra başvuru kabul edildi diye mail gelmişti. Sonrasında da bekleme süresi başladı. Visa bulletin'deki tarihimizin current olmasını bekledik 14 yıl. Tarih geldiğinde (Mayıs 2024) de NVC den email geldi. Bütün evraklarımızı o zaman temin edip gönderdikleri link'e yüklememizi istediler. sonrasında bütün evrak kabulü yapılıp şimdi de Vize Randevu tarihimizi beklememizi belirten bir email gönderdiler. Şuanda da randevu emailini bekliyoruz.

• Ben de asagidaki kategoriden anneme basvurdum, nerede ise 13 ay oldu daha bir haber gelmedi.

The parent of a U.S. citizen (if the U.S. citizen is 21 years of age or older).

• ⭐⭐

@mrme12, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Ben de asagidaki kategoriden anneme basvurdum, nerede ise 13 ay oldu daha bir haber gelmedi.

The parent of a U.S. citizen (if the U.S. citizen is 21 years of age or older).

Uscis’i arayip sorabilirsiniz. Bana direk net tarihlenne zaman gelecegini soylediler

• @goodluck selamlar öncelikle bu durum için bağlı bulunduğunuz ofisisin procesing times line kontrol etmeniz gerekli.Benım seyehat iznim sistem de 12 ay gözüküyordu ofisin.Tam 11 ayda elime ulaşmış oldu.

• ⭐⭐

@çotonak28, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@goodluck selamlar öncelikle bu durum için bağlı bulunduğunuz ofisisin procesing times line kontrol etmeniz gerekli.Benım seyehat iznim sistem de 12 ay gözüküyordu ofisin.Tam 11 ayda elime ulaşmış oldu.

Sistemde gozukmedigi icin aradim. Normalde green card 4 ay gozukuyor. Gozuken tarihler normal seyrinde ilerlemiyor. 3 ay boyunca 5 ay kaldi diye gozukuyordu. Seyahat izninde is hic tarih yok. Beklenenden uzun surdu yaziyor. Bende Uscis’i aradim. Yetkili green card ve seyahat izninin ayni anda 9 Ocakta gelecegini soyledi.

• @goodluck Nebraska Center i aradim. Ama otomatuk cevap verme sistemi cikiyor hep. Agent a baglanmadi bir turlu

• ⭐⭐

Hemen bir gerideki sayfaya bakin (sayfa 64) nasil hemen baglanabileceginizi yazmistim

• @Haworn-1903 Hangi ek evrakı istediler sinden?

• @Manushaqe neresi için soruyorsunuz? Ankara ya de randevusuna gittik. Gitmeden bu aşı kağıtlarını, defterlerini götürün. Covid aşısı TR de yok zaten bilgileri var aşı olmanıza gerek yok. Ankara bizde yüklediğimiz bütün evrakların asıllarını istedi. 16 yaşından büyük oğluma adli sicil kaydı yoktur yazısı götürdüm. Götürmeden önce upload edin. Sonrasında 1.sponsorun Vergi transcript ini istediler. Sonrasında sponsorları kabul etmeyince 3. Sponsor buldum. Kabul ettiler. Süreç süresince hep Red yazdılar. Pasaport lar postaya verildikten sonra issued yazdı. Vizeler 1 günde hazırlandı. Artık sarı zarf göndermiyorlarmış.

• @Haworn-1903 merhaba,sponsoru kabul etmemelerinin nedeni neydi acaba

• @Haworn-1903 sponsorların hazırladıkları belgelerin orijinallerini mi istediler? yoksa çıktıları yeterli oldu mu? benim sonsorlarım bütün belgelerini amerikada hazırlayıp kendileri yüklediler sisteme ama bana yükledikleri belgeleri posta ile göndermediler. göndermeleri gerekir mi?

• @Başak-Ayhan Genelde %95 gelir yetersizligi bu nedenle daha fazla sponsor isterler geliri yeterli bir sponsor olmak zorunda.

• @Manushaqe Bildiğim kadarıyla Sponsörün yüklediği belgeler sizden istenmiyor. Kişisel Finansal veriler (kişiye özel) sadece devletle paylaşılabilir..

• Herkese selamlar konsolosluk vize süreçlerini nasıl belirliyor priority date kısmına göre mi bakıyorlar benim date 21/6/21 olarak gözüküyor tahminen vizeye çağırmam ne zaman olur ? Sürecim f22(F2A)

• 7 Ocak 2022 de başvuru yaptık ne hikmetse bir kutucukta nerede görüsme yapacağımız seçilmedi diye bize bir uyarı vermediler 1.5 sene sonra dilekçeye anca cevap verdiler uscis ve Amerikan yasalarına göre mülakat yeri secilmese bile gelecek olan kişinin ülke konsolosluğuna otomaitik görüsme atar eşimin senatöre yalvar yakar ricası ile 4 dilekçeyle anca cevap verdiler şuanda evraklar Ankara ya gittimi bilmiyoruz ve söylenen Ankara bekleme süreci 1 yıl bu doğrumu bunu nasıl hızlandırabiliriz.
    DO 10/03/2024 öncelikli tarihimiz PD 01/07/2022 şimdiye kadar bekleme süremiz 32 ay sizce bunu nasıl hızlandırabilirim yardımcı olabilecek varsa teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• @hakomutafyan selamlar konsolosluk çağırılma süreçleri visa bultaindeki kategorinize göre ilerliyor pd tarihinize göre çağırılıyorsunuz örn benim pd tarihim 21/6/21 şuan visa bultaindeki 01/01/22 o yüzden beklemekten başka çaremiz yok malesef.

• @Manushaqe hayır benden belgelerin asıllarını istemediler

Benzer Başlıklar

• F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    85k Bakış
    FigenF
    @Edaeda Hayirli olsun .
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 2 Oy
    17k İleti
    2m Bakış
    Ekto OktanE
    @ozcancavus @bamboo @ecemustafa Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar dilekleriniz için çok ama çok sağ olun süreç iyisiyle kötüsüyle bitti ilk aşama için şimdi sıradaki aşamaya doğru geçiceğiz tüm bu süreçte ben yine tüm deneyimlerimi yaşadıklarımı ve detayları sizlerle paylaşmaya devam ediceğim umarım hepimiz sağ salim gideriz. Çok teşekkürler herkese ^^
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k