Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sinan-D Hayır orada hala "Your case will not be scheduled for an interview" yazıyor. Ais kaydını tamamladıktan sonra ais kaydı yaptığımız sitede son aşamada yazıyor tarih ve saat.

• 17 Eylülden, 7 Ekime kadar olan tüm tüm tarihler için Unganlarda alınabilir bir randevu bulunmuyor. Ne yapacağız?

• Ais kaydi maili gelmeden ais formunu doldurabılır mıyız bılgısı olam var mı?

• ⭐⭐⭐

@semihkomuscu Tabi test için daha önceki iletilerimde de belirttiğim gibi eğitim araştırma yada devlet hastanelerinin enfeksiyon kliniklerine başvurunuz...👍

• biraz önce traji komik bir durum yaşandı. Bugün Viyana konsolosluğuna 2NL maili ile alakalı mail gönderdim ve mülakat zamanımıza 1 aydan azkaldığını halen 2nl maili almadığımızı ve bu durumun bizi tedirgin ettiğini belirtip eğer mülakata kadar 2nl maili almazsak nasıl bir yol izlememiz gerektiğini sordum. gelen cevapta "What is the meaning 2NL mail?" gülsem mi ağlasam mı bilemedim 🙂 bende cevap olarak 2NL mailinin ne anlama gelidiğini açıklayan bir mail attım 🙂

• Bu ileti silindi!

• Viyana konsolosluguna 2nl mailinin gelmedigi hakkinda mail atip kcc ile olan mail trafigimi de pdf olarak yükleyip durumu izah ettim. Tipki @mrt01 e gelen yanitin aynisi geldi😃 birazdan molnara da saglik randevu icin mail atacagim umarim konsoloslugun kapisindan dosyaniz bizde degil diyip geri cevirilmem.

• unganlar'a randevu bulamadığımız için mülakata sağlık raporu olmadan girdiğimiz senaryoda neler oluyordu ilgili iletileri okumuştum ama hangi başlık altındaydı bulamıyorum yönlendirebilir misiniz lütfen

• Herkese merhaba.

Benim de aşılarla ilgili bir sorum olacaktı. Netten araştırdığımda aşı karnesi almak için eğitim araştırma hastanelerinin enfeksiyon bölümlerine gitmem gerektiği yazıyor. Gittiğimde ise doktor aşı karnesi diye bir şey yok, e-devlete işliyoruz diyor. Sağlık ocağına sorduğumda da aynı cevabı aldım. Özel hastanede sordum ve orada da bir aşı kartı vereceğiz dendi. O kartında çok bir önemi olacağını sanmıyorum. Sağlık bakanlığını aradım ve beni yurtdışı ile ilgilenen bir birime aktardılar ama nafile, onlarda aşı karnesini bilmiyorlar. Herkesin dediği aşılar e-devlete işleniyor.
    1- Aşı karnesi tam olarak nasıl alınır. Alan biri varsa anlatabilir mi?

Hikayenin devamında aşı karnesi alamayacağımı anladıktan sonra antikor testinde görünen ve bende antikoru olmayan aşıları yaptırmaya başladım. Tetanoz gibi aşılar antikor testinde görünmediği için yaptırmadım. Forumda okuduğum deneyimlerde ya karma aşı yapılmıştı yada sağa 1 sola 2 aşı gibi ifadeler vardı. Sanırım ne aşısı yapıldığına emin olamıyoruz.
    2- Tetanoz gibi antiikor testinde görünmeyen aşıları yaptırarak aşı karnesi alan ve doctorun'da bunlardan muhaf tutulduğunu bilen bir var mı?

• @rezanclz öyle bir duruma düşmeyiz diye düşünüyorum. İllaki bir çözümü olur gibi. Ben proactive olarak önden yazayım dedim ama 2nl maili ne demek diye cevap geldi

• @mrt01 2nl şeklinde kısa yazıldığında anlamamış olabilirler. Açılımını yazsak anlarlar bence

• @mrt01 ve yüreklere su serpen cevap geldi.
    “ as on 01 October starts the new fiscal year, the new DV case for October will be transferred to our office later than usual.
    Please don't worry, everything is in order and your interview is confirmed.
    Below is the information on which documents to bring to your interview.”

• Gelen maile yanit olarak bunu gönderdim. Gelen dönüsü yeniden paylasacagim, viyanaya tasiyan arkadaslarin dikkatine.

@VIRTUE @mrt01 @siraç @ness @Ertan-Turgun @sevdemimi @zeynepebe @leylaa @Flight101 @Uzuzi yeniden unuttugum olursa kusuruma bakmayin disaridayim apar topar maili görünce burada paylasayim dedim 🙂

• ⭐⭐⭐

1. kez Viyana kapılarına dayanmış gibisiniz dostlar...,,😂😂

• @Flight101 adamlar artık bıkıp yaptık bi iyilik burnumuzdan getirdiniz diyecekler 😂😂

• aldigim mailde bir sey dikkatimi cekti; Documents which are not in English or German must be translated.

daha önce viyananin attigi maillerde e devletten alinan belgelerin ceviriye gerek olmadigi belirtilmisken bana böyle yazmislar. Ayrica ”Police certificate for Austria and all other countries of residence for more than one year after the age of 16“ burada for austria kismi dikkatimi cekti. Galiba calisan beni avusturyali falan sandi. Bir de önceki mülakat deneyimlerinde askerlik belgesi de istenildigini görmüstüm ama mailde bu da yok😃

• ⭐⭐⭐

@mrt01 Hahahah....Süreci rutindeki gibi yürütseler biz dünden hazırız...yormadan üzmeden hallederiz..😉

• Merhaba arkadaşlar 15 Eylül’de kcc ye dosya taşımak istediğimi
    Belirten bir mail attım bilgilerimle birlikte 10 dakika önce bana gelen bir cevap var bunu sizinle paylaşmak istiyorum ben mailide taşımak istediğim ülkedeki adresimi belirterek göndermiştim Gelen mail şöyle

• @mrt01 hadi hayırlı olsun çok güzel haber

• @rezanclz çok teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |