Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba arkadaşlar şuan filipinlerdeyim eşim talihli ben çocuklarım sağlık testinden geçtim talihli olan eşim balgam testine kaldı bu durumda mülakata katılayım mı yoksa bizim için süreç bitti mi teşekkür ederim yarın sabah 07:30 da mülakatımız var.

• @musa-k katılmazsanız ömür boyu ya katılsaydım ne olacaktı acaba şeklinde içinizde kalacak. Tabiki tercih sizin.

• @EzgiLera 2025 kazananıyım. Fark etmeden yanlış gruba yazmışım kusura bakmayın

• @musa-k sağlık olsun okuduğum kadarıyla 2025 talihlisisiniz aynı zamanda ve cn çok iyi bu sene Ankara'dan alırsınız inşaallah

• @musa-k
    Merhaba geçmiş olsun.
    Caner bey'in aşağıdaki paylaşımından okuduğum kadarıyla asıl talihli eşiniz olduğu için ve problem onun ciğerlerinde olduğu için o içeri giremiyor, ve siz de içeri giremiyorsunuz zaten sanırım? Caner beyle iletişime geçme şansınız olursa daha net bilgi verecektir.

@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Merhabalar, öncelikle sürecin başından sonuna kadar bu forumdan ve sizlerden çok fayda gördüm ve şimdi yeni bir süreç başladığı için hala görmeye devam edeceğim hakkınızı ödeyemem herşey için çok teşekkür ederim. 20 Ağustos'ta mülakatımıza girdik ben ve oğlumun vizeleri onaylandı ama henüz pasaportlarmızı teslim almadık Türkiye'ye dönmediğim ve internet problemi yaşadığım için detaylı mülakat deneyimimi yazamadım ilk fırsatta paylaşacağım. Eşim sağlık muayenesinde balgam testine kaldığını için ve sonucu 8 haftada çıktığı için mülakatta içeriye bile almadılar bizde vizelerimizin onaylanmasına sevinemedik bile. Halbuki Filipinlere gitmeden önce iyi bir hastanede böyle birşey olabileceğini hesaba katarak bir röntgen testi yaptırıp doktora en ufak bir sorun bile varsa söyle hiç gitmeyelim gideceğimiz yer çok uzak ve maddi olarak yıpranıyoruz dedik ama bir sorun yok dedi bizde o teste güvenip geldik buraya ama o test umrunda bile olmadı ne hastanenin ne konsolosluğun. Yani şimdi eşime mecbur F2A'ya başvurup bekleyeceğiz bizi uzun bir süre ayrılık bekliyor. Sizin önerebileceğiniz başka bir çözüm yolu varmıdır acaba?

• @Afra-Lalancı bende değiştirdim hiçbir sorun yaşamadım.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @musa-k
    Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun.
    Maalesef tüm süreç asıl talihli üzerinden ilerlemektedir, eğer asıl talihlinin, mali yıl içerisinde vizesi onay alamazsa, eş ve çocukların da vizesi onaylanmaz. bakınız
    Bu durum sizin elinizde olan bir durum değil, siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız zaten. Hayatınızda daha güzel fırsatlar elde etmeniz dileğiyle.

• Merhaba
    18 yaş altı çocuğum için e-devletten nüfus kayıt örneği nasıl alabilirim
    sadece kendim için alabiliyorum
    çocuk için alamadım

• ⭐⭐⭐⭐

@zulfiyecob, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera 2025 kazananıyım. Fark etmeden yanlış gruba yazmışım kusura bakmayın

Öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyıp daha sonra doğru başlık altında sorularınızı sormalısınız.

• @fatma-parlak Kendinizin nüfus kayıt öreneğini çocuk için de kullanabilirsiniz diye biliyorum.

• @fatma-parlak Merhaba, çocuklar için kendi nüfus örneğinizi eklemelisiniz.

• Merhaba,
    TEB hesap dökümümü Türkçe olarak verebileceğini söyledi ben de uzatmadım ve aldım. Sonrasında aklıma takıldı emin olamadım herhangi bir sorun olmaz herhalde.
    Evraklar Türkçe veya İngilizce olabildiğine göre banka hesap dökümü de Türkçe olabilir diye düşündüm.
    İmzalar ve imza sirküleri tamam sadece Türkçe oluşu aklıma takıldı bilgisi ya da bu konuda tecrübesi olan bilgi verebilir mi rica etsem.

• ⭐⭐⭐⭐

@asdwqq Ankara'da gireceğiniz mülakatta banka hesap hareketlerini Türkçe olarak bankadan almanız ve mülakatta beyan etmeniz sorun değil. Sizden beklenen hesap hareketi alt toplam tutar kısmında yazılan tutarı mülakat esnasında konsolos sorarsa aynı tutar doğrultusunda sözlü olarak beyan etmeniz. Bol şans

• @ATS16 Teşekkürler 🙂

• Arkadaşlar merhaba benim yarın görüşmem var ama evraklarımı tercüme ettirmeme gerek var mı? Yoksa Türkçe e devletten aldıklarım yeterli mi

• @enesfatihh mülakat yeri Ankara ise ingilizce veya Türkçe olması yeterli

• Bu ileti silindi!

• Kccdv email yazdım gelen cevabı bu şekilde :
    Thank you for your inquiry.

There are 50,000 DV visas available for DV Program, but more than that number of individuals will be selected. Because it is likely that some of the first 50,000 persons who are selected will not qualify for visas or pursue their cases to visa issuance, more than 50,000 entries will be selected by the Kentucky Consular Center to ensure that all of the available DV visas are issued. This means that there will not be a sufficient number of visas for all those who are initially selected. All applicants who are selected will be given a lottery rank number. Consular interviews will begin in early October. Each month visas will be issued to those applicants who have completed all the steps in processing including a satisfactory consular interview. Selected applicants who wish to receive visas must be prepared to act promptly on their cases.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 1
  • 15694
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |