Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @EzgiLera küçük bir şaka olarak görüyorum teşekkürler. 🙂

• @serkanist daha önce de söylemiştim sanırım ama bende Orçun beyin önerisine uymanızı tavsiye ederim. biz de kamu çalışanıyız. profiliniz tam olarak eb3 sürecine uygun. emekli olana kadar dilinizi de geliştirirsiniz, o zamana kadar turistik olarak hedeflediğiniz eyaletleri şehirleri gezersiniz ve GC aldığınızda en azından yolun büyük bir kısmını yürümüş olursunuz. bence kesinlkle evinizi falan da satmayın. insan bu her şey başımıza gelebilir en azından can simidiniz kalsın.... eb3 başlattığınızda da gidip e2 yapablrsnz işletme kovalayabilirsiniz. sizin şimdiden yapacağınız en mantıklı şey green cardı garantilemek olur onun da en mantıklı yolu eb3....

• @serel teşekkür ederim her yolu deneyeceğim.

• Merhabalar bende kamuda memur iken geçen sene emekli oldum gecen sene gc çıkmadı bu sene yeniden başvurucaz inşallah ancak bu arada e2 düşündüm bende evi satıp e2 statüsünde gitme planları yaptım ama haliyle maliyetler yüksek karamsar kaldım konuyu açan arkadaşın yorumlarına bakıyorumda herkes e3 önermiş sanki şirketlerde öyle diyor gelin alim sizi diyor e3 kolay değilki e3 olarak alan varsa gidelim yardımcı olunda 🙂

• @slckgrlyk Merhaba, sizin dediğiniz vize e3 değil eb3-c vizesidir. hiç bir vize kolay değildir. özellikle göçmen olan vizeler. sizin dediğiniz e2 vizesi de çok zor ve yüksek bir sermaye ister. e2 statüyü söylüyorsanızo da 100.000 dolar civarı sermaye ister. e2 statü size green card sağlamaz ve Amerika'dan Türkiye'ye dönerseniz statüyü kaybedersiniz. şuan 3-4 sene beklerseniz en ideali eb3-c vizesidir.

• takiptekim 🙂

• ⭐⭐

@halilarda60 e2 vizesi icin spesifik bir yatirim miktari yok.
    35binle Alan var, 250binle red Alan var.

• Valla benim görüşüm değişmedi - alabilirsem e2 alacağım alamazsam - 10 yıllık vizem mevcud her yıl amerikaya gitmek istiyorum bakalım ...

Parası olan vize alabilen önce gitsin görsün amerikayı - bir tanıdık ile başlasın fikir alsın - ve KESİNLİKLE İYİ BİR AVUKATLA ÇALIŞSSIN benden demesi. Av iş yapmayın asla ...

imkan varsa cebine vizeni koy git gör - bak 2-3 ay kal --- sonra karar ver paran varsa ortalama bir yatırımla vizeni al ...

Ben kendi adıma yine söylüyorum -

İngilizce çalışıyorum
    amerikayı takip ediyorum irtibatımı koparmadım
    zorunlu hizmet sürem 5-6 yıl kaldı onu bekliyorum

ondan sonra yinede gitmeyi düşünüyorum sağlığım el verirse ...

her gittiğimde imkanlara bakacağım güzel bir iş bulursam elimdekileri dolar yapıp yatırım yaparım fikrim bu şekilde

o tarihe kadar tr yatırımlara devam edeceğiz işalllah ...

işallah herkezin gönlüne göre olur.

selamlar.

• @halilarda60, içinde söyledi: Evi satıp bütün birikimle yatırımcı vizesi kovalama fikri?

@slckgrlyk Merhaba, sizin dediğiniz vize e3 değil eb3-c vizesidir. hiç bir vize kolay değildir. özellikle göçmen olan vizeler. sizin dediğiniz e2 vizesi de çok zor ve yüksek bir sermaye ister. e2 statüyü söylüyorsanızo da 100.000 dolar civarı sermaye ister. e2 statü size green card sağlamaz ve Amerika'dan Türkiye'ye dönerseniz statüyü kaybedersiniz. şuan 3-4 sene beklerseniz en ideali eb3-c vizesidir.

dostum o vize bana uymuyor biraz araştırdım !!! yinede saol bakıyorum her türlü. 🙂

• @slckgrlyk, içinde söyledi: Evi satıp bütün birikimle yatırımcı vizesi kovalama fikri?

Merhabalar bende kamuda memur iken geçen sene emekli oldum gecen sene gc çıkmadı bu sene yeniden başvurucaz inşallah ancak bu arada e2 düşündüm bende evi satıp e2 statüsünde gitme planları yaptım ama haliyle maliyetler yüksek karamsar kaldım konuyu açan arkadaşın yorumlarına bakıyorumda herkes e3 önermiş sanki şirketlerde öyle diyor gelin alim sizi diyor e3 kolay değilki e3 olarak alan varsa gidelim yardımcı olunda 🙂

kesinlikle abi.

• @charon e2 için yatırım miktarı yok. ortalama olarak 4 kişilik ailenin göç etmesi ev tutması, eşya, araba alımı, avukatlık ücreti e2 için yatırılacak para ve kenarda kötü gün için bir miktar para hepsini toplayınca dediğim rakamlar çıkıyor.

• @serkanist bu cevabı size yazmadım!!! slckgrlyk için yazdım. size kolaylıklar dilerim.

• ⭐⭐

@halilarda60 herkes 4 kisilik aile degil yalniz 😉
    Herkesin durumu farkli.

• Sevgili dostlar nasılsınız - düşüncelerim değişmedi zorunlu hizmet süreme 5 yıl kaldı - o tarihe kadar işalllah ev ve birikimlerle beraber işalllah 150 000 doları geçeriz - bu para bana tek başıma yetecek kadar hem yatırımcı vizemi almaya hemde ilk 6 ay yetecek kadar onu biliyorum - kararımda kesinlikle kararlıyım - işallah o süre boyunca kendimi geliştirir ve kendimi bu anlamada sağlık yönünden bir sıkıntı yaşamam ...

Yaşım 46 olacak ama olsun kendimi iyi hissediyorum spor yapıyorum sağlık problemim yok şukur bakalım ve görelim o tarihe kadar gc başvurmaya devam .

işalllah isteğen emek veren istediği şeye kavuşur.

selamlar.

Benzer Başlıklar

• 5
  • 30
  • 37
  • 13
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |