DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar, asıl talihli olan eşim çok uzun süredir ev hanımı olduğundan kendi adına kayıtlı aktif bir banka hesabı bulunmuyordu, biz henüz ona bu ay içerisinde bir banka hesabı açtık ve içerisine ufak ufak eklemeler yapıyoruz ve mülakata kadar da yapmaya devam edeceğiz. 10 Ekim'de katılacağız gibi görünen mülakatta bu hesabın 6 aylık dökümünü bu sebeple sunamayacağız. Bu konuda nasıl hareket etmeliyiz ?
-
@okiti Ankara da mülakata gireceksiniz sanırım ,Ankara birikimlerin illaki asıl talihlinin hesabında olmasına bakmıyor eşlerden birinin hesabinda olması yeterli oluyor önceki tecrübelerden gördüğümüz
-
@okiti selamlar aynı durumda olduğumuz için bizde eşimin hesabına geçen aydan itibaren para aktarımı dolar hesabı açıp yatırdık genel izlenim esas talihli 10 bin uzeri ve her aile bireyi için 5 bin gibi yorumlar mevcut mulakatta hali hazırda burada çalışan gelir sağlayan ve orada çalışacak kişiler olarak iş ayrımı yapmayacağımızı belirtirsek sıkıntı yaşamayacağımız aşikar ama siz yenge hanımın hesabına ne varsa şimdiden atın mulakat gunune cok yakın tarihte dokumleri alın derim
-
Tek hesap sunmak 2024 ve 2023 mülakatlarında bazı talihlilerin birden çok banka hesabı beyan edip sadece 2 banka dokumu yada 1 banka dokumu evrak teslimde alınıp gerisini kabul etmemeleri gibi gerek yok demeleri gibi deneyim aktarılması olmuş tek hesap üstünden göstermek riski azaltır düşüncesi oluşturdu yine siz daha iyi bilirsiniz
-
dosya taşımak için 1 eylüle kadarmı sadece kcc taşıma fırsatı var?yada numara curret olana kadarmı kcc den dosya taşıyabiliyoruz,herkez neden 1 eylül kadarmış gibi heycanla dosya taşıyaor,1 eylül sonmu?
-
Herkese iyi forumlar iyi geceler. 1 aylık askerlik arasından sonra tekrar foruma göz gezdirmeye başladım ve her şeyi unuttuğumun farkına vardım.. .d Bosna hersek'e dosya taşımayı düşünüyorum ama ds-260 formunda pasaportum o an çıkmadığı için yok gözüküyor bir sıkıntı çıkarırmi ? Son olarak ülkenin vize verme oranı vb tablosunun oldugu tabloya nasıl ulaşabilirim ?
-
@okiti ben ve eşimin hesabına yarı yarıya paylaştırmıştık mülakatta bakmadılar sadece ne kadar birikimin var diye sordular
-
@EzgiLera Merhaba imzamı ve kendimi excel listesine ekledim. Yanlışlarım kusura bakmayın. Current olduğumu nasıl anlayabilirim? ceac.state.gov adresinde completed yazıyor, current yazması gerekmiyor mu? Belki ds 260 formunu geç gönderdiğim için olabilir.
-
@cokuzgunadam, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Merhaba imzamı ve kendimi excel listesine ekledim. Yanlışlarım kusura bakmayın. Current olduğumu nasıl anlayabilirim? ceac.state.gov adresinde completed yazıyor, current yazması gerekmiyor mu? Belki ds 260 formunu geç gönderdiğim için olabilir.
Visa Bulletin (vize bülteni) açıklanıyor her ay. O bültende current sayıları belli oluyor. Sizin ceac üzerinde gördüğünüz, formunuzun durumu. Formu tamamlayıp submit ettiğiniz için completed yazıyor ki zaten yazması gereken de o. Current olup olmamak, mülakat almak hatta vize almak bile o yazıyı değiştirmeyecek.
Siz Eylül bülteninde current oldunuz. Bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyun. Eğer aşina değilseniz bu bülten, current gibi terimleri anlamanızı ve hangi aşamada olduğunuzu bilmenizi sağlar.
Anladığım kadarıyla Ankaradan mülakat bekliyorsunuz. Size henüz mülakat verilmedi.
-
@cokuzgunadam, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba case number’ım 12xx olmasına rağmen hala current olamadım, acaba ds260 doldururken bir hata mı yaptım. soracak varsa dosya taşımadım.
Merhaba, siz current olmuşsunuz çünkü CN’niz 1200, ilk 6000’in içerisinde. Sizin current olmak için DS260 formunuzu doğru submit etmekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok, formunuzun karşısında completed yazıyorsa hiçbir sorun yoktur. Her current olan ne yazık ki hemen mülakat alamıyor, hele ki Ankarada mülakata girecekse Ankaranın bu performansı ile 1200 CN ancak 2025’te mülakat alır. Bol şanslar
-
Gunaydin, abd deki adres isini nasil cozmeyi dusunuyorsunuz? Normalde bir tanidigin var fakat kendisi adresini vermeye cok sicak bakmiyor olacakki hala adresini vermedi. Bende alternatiflere bakayim diyorum.
-
@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Gunaydin, abd deki adres isini nasil cozmeyi dusunuyorsunuz? Normalde bir tanidigin var fakat kendisi adresini vermeye cok sicak bakmiyor olacakki hala adresini vermedi. Bende alternatiflere bakayim diyorum.
Eğer gelmeden evinizi tutarsanız kendi evinizin adresini verebilirsiniz.
Gideceğiniz eyaletteki forum kullanıcılarına ulaşıp onlardan bu konuda destek olmalarını rica edebilirsiniz.
Bir de bu işi para karşılığı yapan şirketler var. Sanıyorum ki forumda da varlar. Onlarla da işi çözebilirsiniz.
-
@Tunc-oz hayır 01.09.24 son değil, sizin numaranız bültende current oluncaya kadar siz dosyanızı KCC ile taşıyabilirsiniz şu an ki güncel mevzuata göre ama yarın KCC artık dosya taşımıyorum kararı alırsa siz zor durumda kalabilirsiniz. Buna ilave olarak, dosyası taşınan talilhlilere mülakat tarihi CN’ye göre değil de taşıma tarihine göre verilirse, siz geç taşıdığınız için yine durumunuz risk altında. Bu yeni süreçte bir çok konu muamma ve kartların yeniden karıldığı bir yıl olacak…
Hali hazırda sahip olduğunuz 28xxx’e Ankara’dan mülakat tarihi gelmesi çok düşük ihtimal. Karar vereceğiniz konsolosluğa neden bir an önce taşımayı düşünmüyorsunuz? Bol şans
-
1-pasaport numarasını dosya taşıdıktan sonra ve mülakat tarihi aldıktan sonra formunuzu açtırarak güncelleyebilirsiniz.
2-2024 ve geçmiş yılların konsolosluk performanslarını bu siteden inceleyebiliyorsunuz.
-
@Tunc-oz doğru içeriğe sahip olan ikinci yazdığınız format. Muscat özelinde iyi düşündünüz mü, taşıma hususunu iyi incelediniz mi ve forumdaki DV2025 taşıma deneyimlerini okuma şansınız oldu mu?
-
@Sinan-D @Uzuzi @salih-atilla Yanıtlar için teşekkür ederim. @EzgiLera hocam sen ne düşünürsün bu konuda ?
-
@okiti para sizinse sorun olmaz.
siz de kendi birikiminize ait hesapları alın ve mülakata o şekilde katılın.
eşler için hesap dökümlerinin farklı olması sorun yaratmaz. -
Forumdaki bilgilendirmeler sayesinde dosyamızı Viyana'ya taşıdık emeği olan herkese teşekkürler. Viyana 5xxx için mülakat tarihi oluşturdu sanırım. Schengenimiz olmadığı için risk alıp taşıdık. Viyana için case numberima tahmini hangi ayda mülakat maili gelir ? geçtiğimiz senelere göre bir öngörü yapmaya çalışıyorum fakat bu sene tabloda viyana geçtiğimiz yıllara göre bir hayli fazla o nedenle öngöremiyorum da. Schengen vizesi randevusu bulmak da bir hayli zor olduğu için bizim durumumuz gibi schengeni olmayanlar nasıl bir yol izleyecek acaba?
-
Merhabalar arkadaşlar Covid-19 aşılarını biontech 2 kez normal ve 3. defa da hatırlatma dozu şeklinde oldum 4. Doz olmama gerek var mı
-
@onuru Biraz önce Dr. Molnar dan Covid hatırlatma dozu ile alakalı mail gelidi. Son 12 ay içerisinde hatırlatma dozu olmamız gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum