B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@mesut1905 biraz daha detay verir misiniz? red yedikten ne kadar süre sonra başvurdunuz? ds-160 üzerinden red yedim diyip ais üzerinden hayır mı dediniz?
-
@EasternStar red yemekten çekinmiyorum, gelecekte ki mülakatlarda problem yaşar mıyım acaba? reddimin üzerine ingiltere ve kanada vizesi aldım. hollanda ve almanyaya giriş yaptım. mülakatta şansımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum ama bu ais üzerinden vereceğim kara listeye alır mı diye de çekiniyorum. red yemek sıkıntı değil kara listeye girmeyelim var ise.
-
@quikless ekim 2022 de ret yemiştim o zaman bu 24 ay kuralı yoktu bu sebeple haziran 2024 görüşmemin başvurusunda ais sorusuna hayır dedim ancak ds160 da reddimi yazdım.
Ais de hayır dememin sebebi ben ret yediğimde bu kuralın olmamasıydı. Geriye doğru işlettirmedim kuralı yani. -
@quikless hocam Kara liste falan yok.
-
@charon aklımda ki tek soru işareti bu, red yemek cidden problem değil ama abd tarafından mimlenmek, kara liste vs olayı varsa diğer vize görüşmelerinde büyük problem yaşatır diye düşündüm.
-
Merhabalar. B2 vizesinden onay aldım (Türkiye'den değil). 10 yıllık turist vizesine sahibim. DS 160'ta ekim ayında Amerika'yı ziyaret edeceğimden bahsetmiştim fakat kardeşimin hastahane işlerinden dolayı ekimde gidemeyip önümüdeki sene ihtimalim var mı? Bu durumda gümrükte sıkıntı yaşarmıyım? Yardımcı olurmsunuz?
-
@halo44 sikinti olmaz
-
@charon hocam peki istediğim zaman gidebilirmiyim? gümrükte sıkıntı yaratmazlar değil mi? vizem 10 yıllık çünkü
-
@halo44 DS-160 formunda belirttiğiniz plana uymanız beklenmiyor. Hayatın olağan akışı, planlar değişebilir. Vizeniz 10 yıllık, bu süre içerisinde dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
-
@halo44 abd vizesi genelde seyahat planina gore verilmez,basvuru yapan kisinin profiline gore verilir.
Seyahat planina gore verilseydi Schengen gibi 1 haftalik verirlerdi.
-
Merhaba
21 yaşındayım ve üniversitede son sınıfa geçtim.
Abd turist vizesine turistik ve iş
amaçlı başvurmak istiyorum.Geçen sene work and travel yaptım ama beklemediğim şekilde 2 sene önce olduğum ameliyatın yan etkilerinden dolayı işi bırakmak zorunda kaldım ve türkiyeye geri döndüm.Şimdide babamın şirketinde yazları full time ve okul zamanı part time olarak çalışıyorum.Babamın işide lojistik sektöründe ağır nakliye ve proje taşımacılığı yapıyoruz.Bende Lojistik Operasyon Yöneticisi olarak çalışıyorum.Şu anda pasaportumda eski abd vizesi dışında geçerli UK ve Canada vizesi var.Bildiğiniz gibi profilim biraz riskli duruyor son sınıf olduğumdan dolayı ama hem work and travelda işi sağlık sorunlarından dolayı bırakıp gezemeyip dönmek zorunda kaldığımdan ve babamın şirketi için amerikadan bir dorse ithalat etme düşüncemiz olduğu için vizeye başvurmak istiyorum.
Endişelendiğim kısım son sınıf olmam ve sadece ingiltereye giriş çıkışımın olması.
Sizce bu görüşmede yeterli olur mu yorumlarınız nedir?
-
@alicavussss work and traveldan erken donmek bir sikinti degil. Saglik sorunu cikmis.
Abdde kimse Kimseyi zorla calistirmaz at will employmenttan dolayi.Aile sirketi = Arti
Ingiltere vizesi = Arti
Kanada vizesi = cok guzel bir Arti. Bence giris cikis yapin.
Seyahat sebebi de gayet guzel. Bunu gorusmede aciklarsaniz vize alirsiniz diye dusunuyorum. -
kızım DV2025 talihlisi ve DS260 doldurduk bekliyoruz. ben ve eşim de B1/B2 için görüşme tarihini bekliyoruz. Görüşmede turist olarak gideceğimizi bildireceğiz, zaten çalışan insanlarız ancak kızınız neden başvurmadı veya kızınız DV2025 talihlisi onunla beraber mi gideceksiniz gibi sorular vs olur mu ? veya RED yeme durumumuz olabilir mi ? Başına gelen arkadaşların yorumlarını rica ederim.
-
Selamlar,
DS-160 da son 5 yıl içerisindeki yurtdışı seyahatleri belirtmemizi istemişler benim5 yıldan eski seyahatlerimde var mesela 7 yıl önce ingiltere seyahatimde olmuştu bunları 5 yıldan eski olduğu için girmedim, yine de girmem gerekir miydi? -
@caglar-taskesen hayir girmenize gerek yok zaten görüşmede soracaktır daha önce yurt dışına gittiniz mi diye o anda söylersiniz fakat seyahat tarihi eski olduğu için pek dikkate almayabilirler genelde yakın tarihli seyahat olursa artı puan oluyor. Bol şans
-
Merhabalar, 8 yıldır Hava Kuvvetleri bünyesinde görev yapıyorum, yaşım 31, evliyim 2 çocuğum var, eşim ev hanımı. Turistlik vizeye başvurmak istiyorum, sadece ben başvuracağım. Ülkem ile bağlığım mesleğim, evlilik ve çocuklarım gereği aşikar olduğunu düşünüyorum. Olası şansım nedir? Şimdiden teşekkürler.
-
@Yarcan yurt disi gecmisi sart gibi bir sey. yukaridaki tecrubeleri okuyun, her sey ok fakat pasaportunuz tertemiz diyip vermemisler
-
@Yarcan Ne için gidiyorum diceksiniz
-
@Yarcan pasaport boş ise şansınız düşük, bugün başvuru yapsanız 1 sene sonraya randevu alabilirsiniz. Bence bugün başvurunuzu yapın randevu tarihine kadar schengen ülkesine min. 2 seyahat gerçekleştirin (evet biraz masraflı ve vakit alacaktir) tüm bunlar ile geçerli profiliniz ile vize almanız kolay olacaktır. Vize görüşmesine yakın mulakat deneyimlerini okumayı unutmayın. Ayrıca mülakat tarihine yakın schengen gezisi yapıp gelmiş olursanız +puan olur kanımca
-
@celica yok hocam ilk deneyimim olacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum