Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

E2 statü değişikliğine başvuruyorum. Eşim ve çocuğum için B1/B2 extension talep ettik. Mektup göndererek B2 Financial Resources talep ettiler.
    USCIS'ten gelen mektup:
    USCIS'ten gelen mektup

son 3 aylık banka ekstresi istemiş, eşimin ABD'deki banka hesabını gönderirsek turist statüsüyle çelişeceğini düşünüyorum.

Soru 1: ABD banka hesabı göndermem de bir sorun var mı? Yoksa türk banka hesabı mı göndermeliyim?
    Soru 2: 6 aylık uzatma için hesapta ne kadar para görünüyor olmalıdır.
    Soru 3: Nakit varlık da yazıyor listede. Sadece nakit var diye nasıl beyan edebiliriz?

Teşekkürler

• Muslu Law Firm

@saladino, içinde söyledi: B1/B2 Extension Financial Resources Evidence

Merhaba,

E2 statü değişikliğine başvuruyorum. Eşim ve çocuğum için B1/B2 extension talep ettik. Mektup göndererek B2 Financial Resources talep ettiler.
    USCIS'ten gelen mektup:
    USCIS'ten gelen mektup

son 3 aylık banka ekstresi istemiş, eşimin ABD'deki banka hesabını gönderirsek turist statüsüyle çelişeceğini düşünüyorum.

Soru 1: ABD banka hesabı göndermem de bir sorun var mı? Yoksa türk banka hesabı mı göndermeliyim?
    Soru 2: 6 aylık uzatma için hesapta ne kadar para görünüyor olmalıdır.
    Soru 3: Nakit varlık da yazıyor listede. Sadece nakit var diye nasıl beyan edebiliriz?

Teşekkürler

Sayin@saladino, mektubunuzu goremedim, ancak sorulariniz tamamen size ozel durum oldugu icin cevaplayamiyorum. Bunun icin danismanlik hizmeti almak gerekmektedir.

• Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

• 4
  • 2
  • 2
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |