Sayılarla DV2025
-
@Ben-Batur, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
DV2025 istatistikleri ve ilk bülteni herkes için hayırlı olsun!
ilk olarak DV2025 istatistiklerine bakalım birlikte;
başvuruların açık kaldığı 35 günde toplam 19.927.656 başvuru yapılmış ve bu başvuruların arasından 131.060 (aile üyeleri dahil) kişi vize almaya uygun olacak şekilde seçilmiştir.bu yıl (NDAA) tarafından alınan kadar gereği, NACARA için tahsis edilen 5104 adet vizenin, toplam verilecek 55.000 vizeden düşüleceği kararı alınmış ve bu sebeple NACARA harici verilebilecek vizelerin 51.350 olarak hesaplanacağı belirtilmiştir.
*The Nicaraguan and Central American Relief Act (NACARA) passed by Congress in November 1997 stipulated that up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas be made available for use under the NACARA program. This will result in reduction of the DV-2025 annual limit to approximately 54,850. Additionally, Section 5104 of the National Defense Authorization Act (NDAA) for Fiscal Year 2024 amended the NACARA’s provisions on the Diversity Visa program such that the number of visas made available under the NDAA will also be deducted from the 55,000 DVs annually allocated. This will result in an additional reduction of the DV-2025 annual limit to approximately 51,350.
gelelim ülkelerdeki seçilen sayılarına;
türkiye, EU bölgesinden çekilişe katıldığı için o kısmı dikkate almamız gerekemekte biliyorsunuz.
DV2025 mali yılında türkiye'den aile üyeleri dahil 4194 kişi vize almak için hak kazanmıştır.diğer avrupa ülkelerindeki rakamlar için;

ve gelelim DV2025'in ilk bültenine;
öncelikle herkes için hayırlı olmasını diliyorum. her sene ilk bültenler insanlara umut verse de, önemli olan bültenin ilerlemesi değil, mülakat verilmesi olduğunu sakın unutmayın. mülakat verilmedikçe ilerleyen her bülten, yığılmalara ve eğer dosya taşımıyorsanız ya da aos yapmıyorsanız sizin mülakat almanızı negatif yönde etkileyecektir.
DV2025'in ilk bülteni EU bölgesi için 6000 olarak belirlendi. Bu da demek oluyor ki, ekim ayı'nda CN'si 6000'e kadar olan caseler mülakat alabilir.

umuyoruz ki ankara DV2024'te yaptığı rezilliği bu sene de devam ettirmez ve maksimum düzeyde mülakat vermeye gayret gösterir.
bu vesileyle, herkese bol mülakatlı, AP'siz ve herkesin vizesine bir şekilde vizesine kavuşacağı bir mali yıl dilerim.
sözlerime, DV'nin çorak topraklarının girişinde yazan o meşhur yazıyla bitirmek isterim;
ankara'ya güvenmeyin..
ışık sizinle olsun
namaste!
unutmadan; bizler tarafından kurulmuş ve dünyadaki bütün dv talihlilerine destek vermeyi amaçlayan SaveDiverstyVisa'yi takip etmeyi ve desteklemeyi unutmayin ;)
Merhaba,
Öncelikle paylaştığınız bilgiler içöin çok teşekkürler. Sormak istediğim bi konu var, acaba diğer avrupa ülkelerinden kaçar adet kazanan olduğunu görüntülediğiniz sayfaya nereden ulaşabilirim? Diversity sitesininin altını üstüne getirdim ama en son 2024 için olan rakamları görebiliyorum.
Ben dosyamı ASIA bölgesinde olan bi ülkeye taşıdım da o ülkede kaç adet dosya olduğunu görmek istiyorum.
Çok teşekkürler tekrar, iyi günler dilerim.
Ağustos’ta yayınlanan Eylül vize bülteninden (visa bulletin) Ekim için olan bültene ve her ülkeden kazanan sayılarına bakabilirsiniz. Eğer ilgili ülkeden kazanan görünmüyorsa muhtemelen çekilişe katılamayan ülkelerden biridir.
-
@EzgiLera Tam olarak dediğiniz yerde buldum gerçekten, çok teşekkürler :)
-
Selamlar herkes için hayırlısının olmadı dileğiyle artık bizde yerimizi alalım. 🙂
-
hayırlı olsun herkese
-
@minnesota selamlar 2024 yılında türkiyeden kazanan sayısı kaçtı ki 700 dosya oluyor ?
Mesela 2025 için 4.194 kişi den sadece 700 u mu almış gibi ? tam anlamadım hocam ?
Sizinde bilginiz var ise yardımcı olur musunuz @gucarslan -
2023 ekim ayı için 4500 olarak açıklanmış bülten bu sene 6000 ne düşünüyorsunuz iyi bir başlangıç mı ilerleyen dönemler de nasıl bir reaksiyon olur merak içindeyiz
-
hepimize hayırlı uğurlu olsun, hepimiz için sorunsuz bir süreç olur umarım.
-
@yasin34 hocam selamlar. CN numaranız en düşüklerden birisisiniz sanırım. 2NL maili aldığınızda bizlerle de paylaşırsanız bizlerinde öngörülerimiz oluşmaya başalar
-
@mrt01 sabırsızlıkla bekliyorum maili, geldiği gibi de bildiricem buradan
-
@yasin34 kccye gondermis oldugum maile cevap geldi mulakat tarihim 10 ekim. ek olarak 2NL 7/10 gun icerisinde tarafima iletilecekmis
-
merhabalar buraya mı yazsam bilemedim ama Tayland'ta kaç kişi kazanmış ve şu an 2NL maili en son hangi CN'ye gelmiş bu bilgileri görme şansım var mı? Ona göre Bangkok'a dosya taşıma işlemi ve evlilik işlerini yapacam Kasım'da mülakat alma durumu olur mu diye.?
-
@2000ruhu selamlar dv2025 için söylüyorum bu sene kazanan 405 kişi sanırım. Henüz verilen randevular göremiyoruz 01.01.2025 ten sonra gorebilecegiz. Dv24 için BK temmuz ayına kadar EU dan 47 kişiye randevu vermis. Bende şahsen HK mu, BK ikisi arasında kaldım ama BK için tercihim olacak sanırım. Surecinizde bol şans.
-
@dehaningizemi Sayılarla DV2024 başlığını inceleyebilirsiniz.
-
@ahmeterol1912 Cutoff zımbırtısı Ankara için hiç önemli değil :) İsterse 30 bin olsun Ankara hala 3-5 binlere mülakat veriyor çünkü.
-
@mehmetdmn25 tayland 2024 kazananları için eu dan 47 kişiye randevu verdigini nerede gördünüz acaba ? bende sanırım bk ya taşıyacağım. eşim asıl talihli beni henüz dosyasına eklemedi bende ds260 formu doldurmadım ne yapmam gerekiyor.
Ve dosyasına ekledikten sonra mı dosya taşıma için mail atmamız gerekiyor acaba ? -
@dehaningizemi Buradan bakabilirsiniz
-
@dehaningizemi, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@mehmetdmn25 tayland 2024 kazananları için eu dan 47 kişiye randevu verdigini nerede gördünüz acaba ? bende sanırım bk ya taşıyacağım. eşim asıl talihli beni henüz dosyasına eklemedi bende ds260 formu doldurmadım ne yapmam gerekiyor.
Ve dosyasına ekledikten sonra mı dosya taşıma için mail atmamız gerekiyor acaba ?Öncelikle surecinizde bol şans.
Link 1. Cevapta verilmiş. Ama ben eksik bilgi vermişim onuda buradan düzeltmiş olayım. BK son üç yılın (22_23_24 (temmuz)) toplam EU'ya verdiği vize 47 kişidir.
Ds 260 formuna eş ekleme bilgileri formda örnekleri mevcut. Açıkçası bu konuda araştırma yapmadığım için bilgi sahibi degilim. Ama tek bildiğim randevu alana kadar formu actirmamaniz. -
@misha90 biliyorum hocam ankara da benim umrumda değil 😊
-
@mehmetdmn25 nasıl 3 yıla toplamda 47 kişimi ben sadece 2024 kazananlarına baktığım zaman 80 küsür gördüm ss olarak gönderir misin hocam
-
Merhabalar case numberım 3200 lerde tahmini hangi tarihlerde randevu almış olabilirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum