DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mrt01 Kardeşim hayırlı olsun.Mülakatının da güzel geçmesi dileğiyle.Her şey gönlünce olsun.
-
@deebee değerli görüşünüz için teşekkür ederim.
-
@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Forumda'ki DV 2024 excel dosyasında Ekim 2024 için Ağustos'ta mülakat maili alan 3XX dosyasını görebiliyoruz. Atılan mesajlara göre DV 2025 talihleri de benzer rakamlarda mülakat almış görünüyorlar. Peki DV 2025 için DV 2024 ten ne gibi farklar var? Daha kötüye gittiği kanısına nasıl varabildiniz?
Genelleme ile. DV2020’den beri sürekli daha kötüye giden bir performans gösteriyor Ankara.
-
@Felix-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ben de Ankara’dan mülakat bekliyorum, sistemden kontrol ettiğimde dosyam Ankara’da gözüküyor. Yazışmalara göre mülakat almış oluyorum fakat teyit için KCC ye mail attım, yanıt gelince paylaşırım

Lütfen süreci imzanıza taşıyın. Böylece verdiğiniz bilginin anlamlılığı yükselir.
-
@kemalayldz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar,
Ben de dosyamı Viyana’ya taşımayı değerlendiriyorum. Viyana’ya taşıyan arkadaşların oturma izni bulunuyor mu? Yoksa schengen ile mi deneyeceksiniz?Birçok kişinin oturumu yok ama yeşil pasaportu var veya Schengen alma konusunda problemi yok.
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar şimdi kcc den mail geldi 8 ekimde viyana randevumuz onaylandı :)
Tebrikler!
Bir tuhaflık gözüme çarptı. 5binlerin sonlarında olan kişi ekimin ilk mülakatını alırken siz daha düşük CN sahibi olmanıza rağmen ekimin 8ine mülakat almışsınız. Sanıyorum ki Viyana current olan numaralar içerisinde taşıma sırasına göre mülakat vermiş 🤔 Acaba diğer konsolosluklar da bu şekilde mi yaptılar merak ediyorum açıkçası.
İlerleyen bültenlerde sayılar arttıkça ve mülakat kapasitesi yetmedikçe bu durum sorun çıkartabilir. Hızlı hareket eden kazanır.
-
@EzgiLera merhaba, kccye attigim maile otomatik cevap gelmedi mailimin ulasmadigini düsünüyorum. Yeniden atmali miyim sizce?
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera merhaba, kccye attigim maile otomatik cevap gelmedi mailimin ulasmadigini düsünüyorum. Yeniden atmali miyim sizce?
Ne kadar süre geçti? Eğer sizin attığınız zaman atan herkese cevap geldi ve size gelmediyse tekrar yazabilirsiniz.
-
@yalcin61 tebrikler, dosyanizi tasimissiniz. Once current olacaksiniz, sonra da mulakat bekleyeceksiniz!
-
@EzgiLera 1 saat gecti. Bos bir mailden random mail attim kccye ona auto reply geldi direkt. O zaman yeniden mail gönderiyorum. Firewall a takildi sanirim mailim.
-
@EzgiLera 2 ekimde mülakat alan arkadaş HK den almıştı mülakatını diye hatırlıyorum. Belki konsolosluk iş yüküne göre erken planlamış olabilir.
-
Bende dosyamı taşımak için mail attım fakat bana gelen cevap aşağıdaki gibiydi..
The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions
-
@Ethem-Kostak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@deebee Son bir hafta daha deneyeceğim olmazsa, airbnb den ev tutup, bekleyeceğim sonnrasında :)
Eğer gerçekten orada kalmayacaksanız, tarih kesin olmayacağı için kalamazsınız diye düşünüyorum, airbnb adresini vermek doğru değil, fraud sayılabilir. Ve etik de olmadığını düşünüyorum. Onun yerine illa adres vermeniz gerekiyorsa gittiğinizde gerçekten kalacağınız, konsolosluğa yakın bir otel adresi verin ve gidince orada kalın.
Ama en iyisi adres vermeden taşımaya çalışmak.
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar şimdi kcc den mail geldi 8 ekimde viyana randevumuz onaylandı :)
Tebrikler!
Bir tuhaflık gözüme çarptı. 5binlerin sonlarında olan kişi ekimin ilk mülakatını alırken siz daha düşük CN sahibi olmanıza rağmen ekimin 8ine mülakat almışsınız. Sanıyorum ki Viyana current olan numaralar içerisinde taşıma sırasına göre mülakat vermiş 🤔 Acaba diğer konsolosluklar da bu şekilde mi yaptılar merak ediyorum açıkçası.
İlerleyen bültenlerde sayılar arttıkça ve mülakat kapasitesi yetmedikçe bu durum sorun çıkartabilir. Hızlı hareket eden kazanır.
Haydi bakalım geçtiğimiz senelerde ds formunu hızlı gönderendi şimdi dosyasını hızlı taşıyan...😉 Daha neler göreceğiz bakalım...Forumdaki tecrübeli isimlere tekrar kocaman teşekkürler..FAM ı bizlerle paylaşıp satır satır açıkladıkları için...Sayenizde hızlı karar verip uyguladık...Alkışlar sizlere gelsin ..👏👏👏
-
@goktug1122, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar bu cn ile nasıl bir yol izlememi önerirsiniz forumu okuyunca karamsarlığa kapıldım açıkçası
Yurt dışında mülakata girmek istiyorsanız hedef konsolosluklara mailler atarak sorabilirsiniz.
Ayrıca henüz önünüzde zaman var, başka bir ülkeden oturum alıp oraya taşımaya çalışabilirsiniz.
Ya da Ankara’yı bekleyebilirsiniz.
-
@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ben dosyamı taşırken adres beyan ettim lakin kanıt istenmeden onayladılae taşımamı. Bu ileride bi sorun teşkil eder mi? Yani otel adresi yazmıştım belki hong konga geldim beğenmedim ve başka bir otelde kalmaya karar verdim. Bu nasıl bir sorun oluşturabilir ? Aklıma takıldı, içim rahat değil.
İçiniz rahat değilse orada kalın. En garanti yol.
-
@mrt01 tebrikler ve başarılar...
-
@VIRTUE, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Güncellenen Fam sayesinde bizler dosyalarını ilk taşıyanlarız. @EzgiLera yol göstermesi sayesinde.. Biz taşırken saçma cevaplar geliyordu ancak hiç adres istememişlerdi şimdi ise adres istiyorlar. Süreç uzadıkça yeni istekler olabilir diye geldi aklıma. Dosya taşımayı düşünen arkadaşların değerlendirmesini tavsiye ederim.
Adres istense de doğru çalışana denk gelene kadar denemek lazım bence.
-
@EzgiLera o arkadaş Viyana değil Hong Kong a taşımıştı
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera 1 saat gecti. Bos bir mailden random mail attim kccye ona auto reply geldi direkt. O zaman yeniden mail gönderiyorum. Firewall a takildi sanirim mailim.
Olabilir. Yeniden yazmanızda sakınca yok.
Ayrıca kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan kontrol etmeyi unutmayın. Bu süreçte orası da güncellenebilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum