DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@abdullahbulut iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. sureci en ince ayrintisina kadar yazacagimdan supheniz olmasin.
-
D deebee bu başlıktan bahsetti
-
@Ethem-Kostak farklı çalışana denk gelene kadar mail göndermeye devam etmenizi tavsiye ediyorum. Olmayan adresi beyan etmek fraud sayılır ve fraud ABD’de en büyük 7 günahtan biridir :)
Israrla taşımak istemezlerse de sadece şehir ve ülke yazıp denemenizi veya mülakatta kalacağınız oteli seçip oranın adresini yazmanızı ve o otelde konaklamanızı tavsiye ederim.
-
@Cansu-mer süreçle ilgili burayı takip edeceksiniz, sohbet odalarında süreçle ilgili bilgi paylaşımı değil de sohbet havasında oluyor.
-
@Felix-0 lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız
-
@Ben-Batur Zaten ceac siteisnde case location KCC görünmüyor muydu sizin? Bugünkü tecrübemize istinaden Case Location;
*KCC ise mülakat verilmemiş
*Bir şehir yazıyorsa (sizin taşıdığınız dahil) mülakat oluşturulmuş 2nl beklenecek -
Dosya taşıma mailime cevap geldi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
Thank you for your inquiry.
Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
-
@yalcin61 Hayırlı olsun taşıma işlemi gerçekleşmiş..Şimdi bülten takip etme zamanı...
-
Arkadaşlar şimdi kcc den mail geldi 8 ekimde viyana randevumuz onaylandı :)
-
@mrt01 tebrikler, hayırlı olsun
-
@mrt01 gözünüz ve gözümüz aydın :) devamını da bizde sizinle heyecanla bekliyoruz. Ardınızdan sıranın bize gelmesi dileğiyle 🙏
-
@mrt01 Ben muallaktaydim, suan dosyamı taşımak istiyorum ama current oldum. Siz current olmadan mi asidiniz dosyanızı? Ben current oldugum icin nereye yazmam gerekiyor biliyor musunuz?
-
@Flight101 Sizce ne zaman mail gelir? Pek anlayamadım. Mesela bülten aktif olduğunda direkt mülakat maili alacak mıyım? Alamama durumum var kı ?
-
@deebee Son bir hafta daha deneyeceğim olmazsa, airbnb den ev tutup, bekleyeceğim sonnrasında :)
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur Zaten ceac siteisnde case location KCC görünmüyor muydu sizin? Bugünkü tecrübemize istinaden Case Location;
*KCC ise mülakat verilmemiş
*Bir şehir yazıyorsa (sizin taşıdığınız dahil) mülakat oluşturulmuş 2nl beklenecekEvet evet ama bir umuttur yaşamak işte 😄
-
@sevdemimi hala kabul olmazsa, yakın bir lokasyon belirleyeceğim artık
-
@yalcin61 numaranız bültende aktif olduktan sonra mülakat alabilirsiniz. Alamama durumu her zaman var bu süreçte hiç bir şey %100 değildir
-
@leylaa siz current olduğunuz için konsolosluklara yazacaksınız
-
@Flight101 kapıyı zorlamak lazım :) :)
-
@Emre-Kurtulmuş Ds-260 formu açtırmamız gerekiyor mu yoksa sadece bekliyim mi ?
-
@mrt01 hayırlı olsun çok güzel
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum