Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz tebrikler çok güzel haber

• @Ben-Batur Benim numaram 21 bin şimdi kontrol ettim. KCC de gözüküyor. dosya taşıma e malinde dosyanız KCC de gözükecek diye bilgi vermişlerdi. Cn si düşük olup mülakat alanlar taşıdıkları yer olarak güncelleniyor öyle anlıyorum.

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Case Number ilk 6bin içerisinde olup da Ankaradan mülakat bekleyenleri merak ediyorum aslında. Ankara kaça kadar mülakat verdi?

Benim de eskiden KCC yazıyordu. Kontrol ettim artık Ankara yazıyor 🙂

• @EzgiLera cok sagolun siz olmasaydiniz dosyami tasimazdim size telegramdan yazdigimda yeni yönetmelikten bahsetmistiniz. O gün dosyami hemen tasimislardi cok tesekkür ederim bilgilendirmeleriniz icin.

• @fahriakc current number içinde olan arkadaşlar bu şekilde sizin numaraniz henüz current olmadi

• Arkadaşlar mülakat alan herkesi tebrik ediyorum. Lütfen case nosu ilk 6000de olan arkadaşlar ds 260 formunun olduğu sayfayı kontrol etsin Ankara nereye kadar mülakat vermiş anlayalım.

• @Uzuzi Dosyasını taşıyıp dosyası taşıdıkları yerde gözükenler yani current olanlar mülakat maili alacaklar anlamı çıkıyor mu buradan ?

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Benim numaram 21 bin şimdi kontrol ettim. KCC de gözüküyor. dosya taşıma e malinde dosyanız KCC de gözükecek diye bilgi vermişlerdi. Cn si düşük olup mülakat alanlar taşıdıkları yer olarak güncelleniyor öyle anlıyorum.

Evet doğru. Mülakat aldığınız zaman orada konsolosluk yazar.

• @fahriakc current olanlarin, o kisminda kcc degil de mulakata girecekleri yer yaziyorsa, o kisi mulakat almis ancak henuz mulakat maili kendisine ulasmamis demek oluyor.

• @EzgiLera Mülakat mailleri gitmiş mi ? yoksa mail alacaklar anlamına mı geliyor. dosya taşıma da mülakat verilir mi endişesi kalmadı o zaman.

• @fahriakc evet

• @fahriakc bir ustte size cevap verdim 🙂

• @deebee siz cevap verirken yazdım sanırım 🙂 tşk

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Mülakat mailleri gitmiş mi ? yoksa mail alacaklar anlamına mı geliyor. dosya taşıma da mülakat verilir mi endişesi kalmadı o zaman.

Mülakatları planlandı ancak henüz 2NL almadılar. 2NL alacaklar. Neden oyalanıyorlar mailleri göndermekte bilmiyorum ama bültenden sonra gönderilmesi normaldi. DV2024 şu an çok yoğun olduğu için DV2025e henüz 2NL gelmemiş olabilir.

Endişe kalmadı diyemeyiz. Hala konsolosluk bazlı. Dosyasını taşımış ve 4k olan biri de mülakat alamadı henüz, birkaç mesaj önce görmediniz mi?

• @EzgiLera Aynen öyle şuan bende KCC yazıyor aynı yerde 😕

• ⭐⭐⭐⭐

@cemciftcioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Aynen öyle şuan bende KCC yazıyor aynı yerde 😕

Ankara 600e kadar bile mülakat vermemiş yani. Pes!

• Ben Bankong konsolosluğuna mail atmıştım dosyamı alır mısınız diye bana şöyle bir cevap geldi 2024 de hala mülakat alamamış olanlar için belki faydası dokunabilir.

Değerli Başvuru Sahibi,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Lütfen şu anda yalnızca DV-2024 vakalarını işlediğimizi unutmayın. Daha fazla bilgi için lütfen KCC'nin DV-2025 programıyla ilgili duyurusunu bekleyin.

Saygılarımla,
    Göçmen Vize Birimi
    ABD Büyükelçiliği Bangkok

• @EzgiLera evet gördüm dosyası hala KCC de gözüküyor. taşıdığı ülke farklı ondan olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben Bankong konsolosluğuna mail atmıştım dosyamı alır mısınız diye bana şöyle bir cevap geldi 2024 de hala mülakat alamamış olanlar için belki faydası dokunabilir.

Değerli Başvuru Sahibi,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Lütfen şu anda yalnızca DV-2024 vakalarını işlediğimizi unutmayın. Daha fazla bilgi için lütfen KCC'nin DV-2025 programıyla ilgili duyurusunu bekleyin.

Saygılarımla,
    Göçmen Vize Birimi
    ABD Büyükelçiliği Bangkok

Eğer oraya taşımak istiyorsanız henüz current olmadığınız için taşımayı KCC ile yapabilirsiniz.

• Bugun yaşanan gelişme gösteriyor ki current olan dosyalara mülakatlar planlanmaya başlamış ancak henüz KCC tarafından mülakat mailleri gönderilmemiş.

Bu yüzden numarası 1-6000 arasında olan 2025 yılı talihlileri, DS260 formunu kontrol ederek Ekim ayına mülakat alıp alamadığını öğrenebilir.

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 153
  • 15694
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |