DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@metinbeci 55k lik kota 51k ya dusurulmus.
-
@onuru bunun ile ilgili gecen bir paylasim vardi sanirim daha once baska bir program icin ayrilan vizeler simdi gerçekten baska bir gc programina ayrilmis. 4000 vizenin eksilmesi kotu oldu.
-
@onuru 50k değilmi kota zaten
-
@metinbeci global kota 55k idi. NACARA Programi kapsaminda 51.5k ya dusuruldu.
-
@rezanclz bültende açıklanan sayının altındakiler aktif olur.
-
Herkese hayırlı olsun. Umarım herkesin süreci güzel biter.
-
@onuru evet buldum o yazıyı

-
Şimdi 6 binin bir tık üstü gelecek ay mı current olur.6 bin altı arkadaşlar örnek hızlı çalışan bir yerde 1 aya randevu maili alabilir mi teşekkür ederim
-
@rezanclz merhaba siz tahmini ne zaman mülakat alırsınız hızlı başladılar sanki sizden sonra sıra bende
-
DV2024 için yakın numaralara 10 Ağustos gibi mailler gitmiş, 2024 excel tablosuna bu şekilde girilmişti. Ben de bu aralar gelmesini bekliyorum.
-
@Felix-0 Ankara da mı gireceksiniz
-
@sevdemimi merhaba, tamamen viyanaya bagli ilk defa direkt ilk bültende current oldu benim numaram. Yani benim bildigim kadariyla.. viyanada kazanan kisi sayisi az ise belki ilk mülakati alanlardan bile olabilirim.
-
@rezanclz evet çok güzel olur Ekim sonu bile gelebilir mülakat deneyimle
rinizi bekliyor olacağım benim de Kasım da gelebilir -
@sevdemimi evet Ankara'da gireceğim.
-
@Felix-0 Ankara için ise çok zor hemen mülakat maili almanız.
-
@metinbeci geçen yıla göre Şubat Mart olabilir
-
@metinbeci bilemiyorum tabii fakat geçen sene 3xx CN'lara 10 Ağustosta mülakat maili gitmiş.
-
@rezanclz hocam hayırlı olsun. sizin deneyiminizi merakla bekliyorum. bende viyana için bekliyorum. umarım sorunsuz atlatırsınız.
-
Merhaba
Mülakat yeri Bulgaristan sıralama 14klarda tahmini bültene göre ne zaman sıra gelir acaba? Hangi aylar aralığında? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. -
@metinbeci DV mülakat süreçlerinde çok kesin ve iddialı söylemlerden çekinmek gerekiyor bence. 25XX CN numarasına sahip olan kişi DS260 formunu 05.07.24 tarihinde doldurmuş. Evet DV2024’de doldurma tarihi göz önüne alınmamıştı ama bir önceki yılda dikkate alınmıştı.
Ez cümle bahsi geçen kazananın Ankara’dan mülakat alma ihtimali yüksek ama ne zamana mülakat geleceği Ankara’nın ilk bir iki bülten sonrası mülakat dağıtım sırası ve performansı sonrası gözlemlenebilir. Her yılın kendi dinamiği o mali yıl içerisindeki uygulamalarına göre yorumlanmalı @Nalcabasmaz. Bol şans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum