@AE123, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
@denizci10 , mahsuru yoksa Turk hatlarinizda hangi paketi kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? Bizim esimle vodafone hattimiz vardi , gecen sene tarifelerimiz buraya tasinmadan once uygundu ama malum Turkiyedeki zamlar sonrasi 100 lira odenen hat bir an 350 lira oldu, buranin kuruyla $10 oldu ama evde sadece olur da acil bir durumda sms gelsin diye acik tuttugumuz hatta $10 vermek cokta mantikli degil acikcasi. Vodafone ile Amerikadan konturlu hatta gecmek icin 1 2 kere cebellesmeye kalktim ama tarifeli hattan konturluye gecirmemek icin ant icmisler, lanet ettim ugrasamadim telefonda. Turkiyeye gidince vaktim olunca ugrasicam bakalim.
Biz geldigimizden beri 3 Vodafone hattimizi da canli tutuyoruz ve hic sorun yasamadik. Malum Turkiye'deki bir cok banka, ozel kurulus ve devlet hesaplarina girmek icin Turk hattindan SMS alimi veya mobil onaya ihtiyac duyuyoruz.
Ilk geldigimizde hatlarimizi aylik 35 TL sabit fiyatla 1 yillik bir tarifeye gecirmistik (faturali). Bu yilin basinda bu tarfie 140 TL'ye yukselmis olarak yenilendi. Bu Vodafone'daki en ucuz faturali hat tarifesi. Aylik 5 dolardan az.

SMS alma, mobil onay, Wi-Fi call vs hepsi sorunsuz calisiyor. Wi-Fi call aramalarinizda Turk numarasi aradiginiz surece mevcut tarife haricinde ek bir odeme cikmiyor. Wi-Fi call yaptiginiz zaman arama origini Turkiye sayildigindan butun cagri baslangicini Turkiye icinden yaptiginizi varsayarak faturalandiriyor. Tarifenizde ne kadar dakika varsa, veya konusma hakkiniz ne kadarsa oradan kullaniyor.
Hatlarimizin hepsini Mobil Data erisimine kapali tutyoruz.