Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Taşındı İletişim ve Teknoloji
1.4k 291 175.6k 249
  • ⭐⭐⭐⭐

@Darko, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Merhaba,
    buradaki hotspot'un önemi nedir? Merak ettim de 🙂
    bir kaç sefer daha konuşmalar arasında geçtiğini gördüm.

Hotspot (Internet paylaşımı) ile başka bir telefonunuz varsa ona hat almadan interneti kullanabilirsiniz ya da yanınızdaki kişiye internete bağlanması için kullandırabilirsiniz. Ayrıca evde internetiniz yoksa veya yavaşsa telefonunuzdan hotspotu açarak bilgisayarla, tv ile internete bağlanabilirsiniz.

Visible’da internet kullanımı sınırsız olduğu ve hotspot da kotalı olmadığı için önemli. Normalde Türkiye’de kotalı hatlar kullandığımız için kimse telefonundan bilgisayara hotspot açıp film izlemez mesela ama burada yapabilirsiniz. Bazı kişiler de Türk hatlarını başka telefona takarak kullanıyor çünkü buradan aldıkları telefon unlocked olmuyor. O zaman da Türk hatlarının olduğu telefona hotspot açıyorlar.

• Ben Houston'da AT&T'den memnun değilim açıkçası.
    İlk geldiğimizde de T mobile almıştık 1 aylık süreçte ondan da pek memnun olduğum söylenemez. Her ikisinde de genel durum internetin her yerde düzgün çekmemesi. Hotspot için de telefon bağlantısını uzun süreli tutamadım. Bilmiyorum öyle mi olması gerekiyor ama. Telefonumda mı sorun var diyeceğim, o da yeni.
    Houston için önerisi olan varsa beklerim.

• @vecihi merhaba verdiğiniz kod kullanım dışı diyor yeni kod verebilirmisiniz rica etsem

• @EzgiLera teşekkür ederim ezgi hanim sizin değerli incelemelerinizje visible kayıt yapacağım promosyon kodu gönderebilir misiniz ilk ay 5 dolar kampanyasından yararlanalim birde karttan ödeme kısmına gelince her ay karttan otomatik kesilecek değiştirmek ayarlar kısmında yazıyor ilerde aylık talep ettiğim halde ilerde sıkıntı cikarmi bankadan otomatik ödemeyi kaldırmada sağlıcakla jaliniz efendim

• @hukukcu111, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@EzgiLera teşekkür ederim ezgi hanim sizin değerli incelemelerinizje visible kayıt yapacağım promosyon kodu gönderebilir misiniz ilk ay 5 dolar kampanyasından yararlanalim birde karttan ödeme kısmına gelince her ay karttan otomatik kesilecek değiştirmek ayarlar kısmında yazıyor ilerde aylık talep ettiğim halde ilerde sıkıntı cikarmi bankadan otomatik ödemeyi kaldırmada sağlıcakla jaliniz efendim

Merhaba. Linki aşağıda paylaşıyorum. İlk ay için $5 ödeyeceksiniz.

Hayır otomatik ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Otomatik ödemenin de fiyat açısından bir faydası zararı yok. Kartınız sisteme kayıtlı kalıyor ama otomatik ödeme açık değilse kendisi çekmiyor ücreti. Mail veya SMS atarak ödemeniz olduğunu hatırlatıyor. Ödeme zamanında ödeme yapmazsanız da hattınız kapanıyor ama 6 ay içerisinde ödemeyi yaparsanız tekrar açıyorlar.

Check out this page: https://www.visible.com/get/?3PS76MJ, it has all the info you need to know about joining Visible. When you use my friend code, 3PS76MJ, you’ll get your first month of service for $20-off!

3PS76MJ

• ⭐⭐⭐⭐

@sebnem_, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Ben Houston'da AT&T'den memnun değilim açıkçası.
    İlk geldiğimizde de T mobile almıştık 1 aylık süreçte ondan da pek memnun olduğum söylenemez. Her ikisinde de genel durum internetin her yerde düzgün çekmemesi. Hotspot için de telefon bağlantısını uzun süreli tutamadım. Bilmiyorum öyle mi olması gerekiyor ama. Telefonumda mı sorun var diyeceğim, o da yeni.
    Houston için önerisi olan varsa beklerim.

Houston için performansı nasıldır tam olarak bilmiyorum ama bir tek Verizon kullanmamışsınız gibi duruyor. Verizon alt yapısı ile çalışan Visible deneyebilirsiniz. Ben Houston’da birkaç gün kalmıştım, visible ile telefonun çekmediğine denk gelmedim. Ama özellikle evinizde deneyip kendiniz bakmanız lazım. Referans koduyla üyelik yaptığınızda fiyatı ilk ay için $5, sonraki aylarda $25. Fiyat avantajı sayesinde denenebilir diye düşünüyorum. Numara taşıma yapmak da çok kolay.

Check out this page: https://www.visible.com/get/?3PS76MJ, it has all the info you need to know about joining Visible. When you use my friend code, 3PS76MJ, you’ll get your first month of service for $20-off!

3PS76MJ

• ⭐⭐

bir workaround paylaşmak istiyorum. hotspot paylasmak istediginiz cihazin ttl (Time to live hops value) degerini 65 olarak degistirirseniz sebeke karsi cihazi sizin telefonunuz gibi algiliyor ve paylasim kotasina takilmiyorsunuz.

windows:
    github.com/szybnev/TTL-Changer

android:
    play.google.com/store/apps/details?id=ru.androidtools.ttl.editor

• @EzgiLera merhaba bu kod için süresi geçmiş kullanılmış diyor acaba kampanyadan vazgeçirmek için mi yapıyorlar ezgi hanim yeni bir kod verebilirsiniz son kez deneyim yoruldum sağolun varolun

• @hukukcu111, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@EzgiLera merhaba bu kod için süresi geçmiş kullanılmış diyor acaba kampanyadan vazgeçirmek için mi yapıyorlar ezgi hanim yeni bir kod verebilirsiniz son kez deneyim yoruldum sağolun varolun

Tekrar kontrol ettim. Kod aynı değişiklik yok.

https://www.visible.com/get/?3PS76MJ

Bu linkten zaten otomatik uygular. Otomatik uygulamazsa da promosyon kısmında 2 tane kod girme yeri çıkıyor. Alttaki referans kodu. Üstteki başka. Üstü deniyorsanız yine hata alıyor olabilirsiniz. 2. Satırdaki referans kodu kısmına 3PS76MJ bu kodu yazarsanız $20 indirim uygulanır ve ilk ay $5 olur.

• Merhaba arkadaşlar. bende visible müşteri hizmetleriyle sinyal kalitesi hakkında cebelleştikten sonra formda hangi operatörler kullanılıyor diye bakmaya gelmiştim. öncesinde mint mobil kullanıyordum. zaman icinde beni arayanlardan yahu seni arıyorum surekli caliyor ama açmıyorsun hayirdir gibi uyarilar almaya başladım. ilerleyen günlerde ben arama yaptığımda karsi tarafın telefonu çalıyordu ama cevap vermiyorlardı. Sorduğumda ise telefon çalmadı ki sen ne zaman aradın diye şaşırıyorlardı. yabancı formlarda bunun mint mobilde kronik bir sorun olduğunu ve hala cozum bulunamadığını ögrendim. webde Calls are not ringing mint diye arayin bir suru soru bulursunuz. daha sonra Amerika'nın Turkcell'i diyerek verizon yani visibleye gecis yaptim. fakat gel gelelim bunlarda da sinyal en fazla 2 kademe oluyor. daha full olduğunu gormedim.surekli tek çizgide gidip geliyor. iki cihaza sahibim ikiside ayni. musteri hizmetleriyle görüştüm ama ellerinden bisey gelmiyor. mint yani T mobil cekim gucu verizon yani visibleden daha iyi.... bilmiyorum ama abd ye geldiğim ilk gunden beri cekim kalitelerinin kotu oldugunu,ozellikle kapali mekanlarda walmart costco gibi şebekenin hemen düşmesinden hissetmiştim. muhtemelen genis bant kullandıkları icin sinyal kaliteleri cok zayif. bu arada lokasyon NJ.

• ⭐⭐⭐⭐

@mahves Visible bende de tek ya da çift çizgi çektiği oluyor ama görüşmelerde herhangi bir soruna sebep olmuyor. T-Mobile özellikle dediğiniz gibi marketlerde ve kapalı alanlarda hiç çekmiyor. Visible internete bağlanırken yavaş oluyor bazen ama mutlaka bağlanıyor. Siz direkt bağlantı sorunu da mı yaşıyorsunuz? Belki bölgenizde AT&T çekiyordur? Etrafınızdaki kişilere hangi operatörü kullandıklarını bir sorun bence. Benim bölgemde visibledan iyi çeken yok.

Ev arkadaşım T-Mobile alt yapısını kullanan yeni bir operatör keşfetti, onu denemek istedi. Hatta 2 aydır da ücretsiz kullanıyor. Ona rağmen visiblea geri dönecek çünkü iş yerinde t-mobile hiç çekmiyormuş.

• evet aynen tek cizgi de takilip duruyor. tam internetin lazim olduğu yerlerde süründürüyor bağlantı kalitesiz oldugu icin... sayfa yuklenmiyor translate calismiyor vs.... elinizde iPhone bilmem kac var ama şebeke yerlerde... bu aslında cihaz icinde iyi degil cunku surekli bagli kalmaya calisiyor. formlarda bahsedilmiş bu yan kuruluşların baz istasyonlarını tam kapasite kullanmalarına izin verilmiyormuş. öncelik ana firma müşterilerinde. yapacak bisey yok maalesef. birazda isin kolayına kaçıyorlar. etrafında wifi yok mu wifi aramasını ac onu kullan diyorlar. minte geri donecegim sanirim.

• Mint icin arkadas refer etmek disinda aylik $45 olan faturayi daha uyguna almanin indirim kodu vs gibi bir formulu varmidir?

• ⭐⭐⭐⭐

@AE123, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Mint icin arkadas refer etmek disinda aylik $45 olan faturayi daha uyguna almanin indirim kodu vs gibi bir formulu varmidir?

Mint arada yeni müşteriler için kampanya yapıyor 3 aylık $45 şeklinde. Ki zaten aylık paket satışı da yok. Başka operatör ile karıştırıyor olabilir misiniz?

Şimdi kontrol ettim. Yine var 3 aylık $45 kampanyası.

• @EzgiLera , yeni musteri olarak 3 aylik $45 kampanyadan yararlandim ama sonrasinda 3 aylik $120 tarifeye dondum , $15 gibi bir beklentim yok ama aylik $25 civarinda olsaydi cok iyi olurdu 🙂

Oncesinde bu arada esimle birlikte visible kullandik aylik $25'lik tarifeden ama bulundugumuz bolgede malesef visible cok kotu cektiginden mint'e gectik herhangi bir cekim sorunumuzda yok ama aylik bazda arada visible ile $15 bir fark oluyor malesef.

• ⭐⭐⭐⭐

@AE123, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@EzgiLera , yeni musteri olarak 3 aylik $45 kampanyadan yararlandim ama sonrasinda 3 aylik $120 tarifeye dondum , $15 gibi bir beklentim yok ama aylik $25 civarinda olsaydi cok iyi olurdu 🙂

Oncesinde bu arada esimle birlikte visible kullandik aylik $25'lik tarifeden ama bulundugumuz bolgede malesef visible cok kotu cektiginden mint'e gectik herhangi bir cekim sorunumuzda yok ama aylik bazda arada visible ile $15 bir fark oluyor malesef.

Yıllık ödeme yapınca aylık $30 oluyor mint. Ama yıllık peşin ödemek bence biraz saçma ve $30 yine de çok düşük değil.

T-Mobile alt yapısını kullanan Helium Mobile var. Referans koduyla ilk ay $10 sanırım. Siz hareket halinde oldukça token veriyormuş. O birikenlerle de faturanızı ödeyebiliyorsunuz. Ev arkadaşım kullanıyor 3 aydır. Yalnızca ilk ay faturasını ödedi şimdiye kadar. Gerisi tokenlerle birikmiş. Tam bilmiyorum açıkçası sistemi. Token biriktirmeseniz bile aylık $20 işinizi görecektir muhtemelen. Ama bizim burada T-Mobile iyi olmadığı için değiştirmeyi düşünüyor. Denemek isterseniz referans kodunu paylaşıyorum:

JRUTS1O

• @EzgiLera , tesekkurler arastiracagim.

• Ben minte dun itibariyle iki hattimida taşıdım. diger operatörlerden eger iki hat tasirsan 3 aylik planlarda bir tane hatti bedava kullandırıyorlar, sinirsiz 2 plan sectim ve telefonlar kendine geldi. 5G ve sinyal gucu full. Dahada kımıldamam baska operatöre. abd de sinyal gucleri genis bant kullandıkları icin cok zayif. kapali mekanlarda hemen sinyal kiriliyor. anlaşılan benim bölgemde t-mobil (mint) sinyal seviyesi gayet guzel. mintle yola devam kısacası.

• ⭐⭐⭐⭐

Ben ABD'ye ilk geldiğimiz aylarda AT&T hat üzerine 36 ay taksitle telefon veriyor diye Iphone 14 Pro Max almıştım hem kendime hem de eşime. Telefonlara 33 ve 35 dolar hatlara da ile yıl 60 dolar + KDV öderken bu yıl 65 dolar+KDV ödemeye başladık. 65+65 130 dolar hatlara 33+35 dolar da telefonlara para verince bir anda vergilerle 213 dolara geldi telefon faturası. 100 dolar daha versek araba alacak duruma gelmiştik. Bende hemen hat değiştirmeye karar verdim. İnceleme sonucunda Verizon'ın şirketi olan Visible a karar verdim. Çünkü 5G UltraWide internet hızı sunuyordu bu da 300-720 Mbps hızında internet anlamına geliyordu. Hemen 2 telefonu da unlocked yaptım ve bunun için 1300$ ödedim. Sonra Visible'ın yıllık ücreti 395$ olan hattına taşıma yaptım. Böylece telefonlar ücretsiz gibi oldu. Hatlardan gayet memnunum. En azından 1 yıl boyunca fatura ödeme gibi bir derdimiz olmayacak. 29.90$ vergisiz, 32.3$ vergili olmuş oldu aylık ödememiz. AT&T ile arasında %50 fark var ve hiçbir farkı yok hatta daha iyi bile diyebilirim. T-mobile, AT&T, Xfinity bunların isimleri var saçma sapan fiyatlar ödüyor insanlar anlamak mümkün değil gerçekten.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizci10 Ben de zamanında böyle bir hesap yapmıştım. Hatta sözde o “bedava” verdikleri telefon bile daha pahalıya geliyor hat ücretini ekleyince.

Visible’a aylık $25 ödüyorum. Affirm ile Visibledan 36 ay taksitle telefon aldım. 2 ay sonra unlocked oldu, şu an istediğim operatöre geçebilirim ve telefonun tüm borcunu ödemem gerekmiyor, taksitlerim devam eder çünkü ödemeyi visible’a değil, affirme yapıyorum. Dolayısıyla Visible’a bir borcum yok.

iPhone 15 Pro Max aldım. 36 ay taksit %0 apr ile $35 ödüyorum aylık Affirme telefon için.

25+35= $60a sınırsız hat+telefon kullanıyorum. Hatta o ay referans linkimle biri kayıt olursa hat için $20 indirim kazanıyorum ve aylık toplam $40a gelmiş oluyor. Büyük operatörlerde aile değilseniz bu paraya sadece hat bile bulamıyorsunuz. Bence hizmette fark olmamasına rağmen çok yüksek fiyatlar istiyor büyük operatörler.

Aynı telefonu Apple’dan alınca büyük operatörlerde hattınız yoksa taksit yapmıyorlar. Yapsalar bile 24 aya kadar yapıyorlardı.

Benzer Başlıklar

• ABD'de posta işlemleri

6
    0 Oy
    6 İleti
    977 Bakış
    diclemreD
    Merhaba, Türkiye'ye çok ufak bir kargo göndermem gerekiyor. Ağırlığı 200 - 250 gr civarı maksimum. Ücret ve en iyi seçenekler ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok makbule geçer.
  • Türkiye'den getirilen elektronik cihazları ABD'de kullanmak

57
    1 Oy
    57 İleti
    20k Bakış
    D
    @Tarık-B ileti eski ama ben de benzer bir durumdayım. 3D artistim ve ona göre burda güzel bir sistemim var bir masaüstü. kasayı götürmek istiyordum ama emin olamadım. siz ne yaptınız güç kaynağı ile çözebildiniz mi? Benzer deneyimleri olan varsa yazabilir mi? ilk gidişte benzer bir sistemi kurmam biraz başta zor olabilir ama elimdekinden de olmak istemiyorum orada elektrik yüzünden bozup.
  • Turkiye Super Ligi'ni ABD'den izlemek

40
    1
    2 Oy
    40 İleti
    11k Bakış
    RhonsterR
    @Rhonster simdi baktim turkiye disindan olmuyormus VPN yede izin vermiyor.
  • ABD den alınan telefonun Turkiye'de garanti gecerliligi

12
    1 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    Cogunlugu zaten "made in China" Bosverin garantiyi falan, zaten garantiyi calistirmak icin ustune yine odeme yapiyorsunuz. 2 yil sorunsuz kullansaniz, + dasiniz. Zaten yilda ortalama 2 defa daha yeni modelleri cikiyor...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k