Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yusufalak, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@Hope-Breaker
    Aslında ben turkcell i yurtdışına açtım. Günlük 280tl gibi abzürt bi rakama tr gibi davrana bilirsin dediler. Bende telefon davranırda beni bilemiyorum dedim 🙂 verizon, tmobile, at&t den birinde prepaid alıcam mümkünse. Değilse mint mecburi. 3-4 ay sonra faturalıya geçerim. Malesef telefonlarımız esim destediği yok.

Prepaid için Visible tavsiye ederim. İlk ay $5 sonra $25 ve e-sim destekli, e-sim istemezseniz de sim kartı istediğiniz adrese 2 gün içerisinde ücretsiz olarak kargoluyorlar. Yani Turkcell’e 1 gün için verdiğiniz paranın daha azına 1 aylık sınırsız hattınız oluyor 🙂

Önceki sayfada birkaç operatörü kıyaslayarak anlatmıştım, bir göz atabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/292/abd-de-kullandığınız-telefonlar-ve-gsm-operatörleri/1063?lang=en-US&page=54

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   EzgiLera EzgiLera 

• Merhaba
    Chicagoda Visible kullaniliyorum. 25$ like tarifesi internet konusma sinirsiz. Su an icin memnunum.Eger https://www.visible.com/get/?3SHGCFN bu linki kullanarak kayit olursaniz 20$ indirim kazanip ilk ay 5$ a hizmet alacaksiniz.(Africa bende 20$ kazanacagim).Eger sizin icinde uygun olsununu dusunuyorsaniz,kullanabilirsiniz.

Promosyon kodu :3SHGCFN

• @yusufalak, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Kredi skorun yoksa taksitli elma bile alamazsınız ben bunu öğrendim. Kredi history olusana kadar cash takılmaya devam.

T mobile prepaid kullaniyorum aylik 55 USD sinirsiz hala ama iphone 16 cikinca muhtemelen ben xfinitiye gececegim taksitle daha once gecmek istedim ama telefonumun imei numarasindan dolayi gecemedim Avrupadan aldigim telefon ile hatti calistiramadi xfinity.

• ⭐⭐

@vecihi visible bende kullanıyorum, gayet güzel. arada bir dead spotlar oluyor gerçi ama sıkıntı yok genelde.

• Selamlar herkese, AOS sürecini tamamlayana kadar şimdilik ve mecburiyetten New Orleans'da yaşıyorum. Bulunduğum eyalet ile mi ilgili yada şehirle mi ilgili bilmiyorum ama AT&T kullanıyorum ve hiç memnun değilim... Adamlar faturalı hattı açarken bilerek yavaş bir internet seçmişler. İlk başta bunu bilmiyordum, yakın zamanda bir ofislerine gidince öğrendim. İlk açtığımda 50 Usd (Herşey sınırsız) + 15 Usd Uluslararası (Özellikle Türkiye için) Sınırsız arama aldım. (Ayrıca hotspot da yoktu.) 8 ay sonra dayanamadım "Hotspot" özelliği dahil bir üst pakete geçtim. Dolayısıyla ödediğim rakam 100 USD'ye kadar geldi. Özetle benim şehrimde kesinlikle AT&T önermiyorum. Bu arada bu yıl "California'ya" kadar 10 günlük araba seyahatinde bulundum. Bu sırada çekme ile ilgili bir problem yaşamadım. En azından pozitif diyebileceğim durum bu. Ancak New Orleans'da zaman zaman 5G 'de bile bazen 1 yada 2 sinyal ile takılıyorum. Neyse mecbur şuan kullanıyorum ama 1-2 ay içerisinde kesinlikle değiştireceğim. Muhtemelen T-Mobile geçeceğim. En azından T-Mobile ile ilgili forumda çok kötü şeyler duymadım. Bu arada New Orleans özelinde hat deneyimi olan var ise ve bu yoruma katkıda bulunup, spesifik bir hat önerisi yaparsa çok sevinirim. Benim için zaman zaman TR hattıma erişim için "Hotspot" önemli. Çok Teşekkürler, Syg...

• ⭐⭐⭐⭐

@Redbeard Visible (Verizon alt yapısını kullanıyor) sınırsız hotspot veriyor. Diğer operatörlerden ayrılan özelliği. Ancak biraz yavaşlatarak veriyor. Pakete ek ücreti de yok.

T-Mobile’ın kendisini trial olarak kullanmıştım 3 ay, onda da sınırsız hotspot vardı ama hangi paketini kullandığımı bilmiyorum. Muhtemelen trial diye en premium paketi veriyorlardır. Ama hotspot hem sınırsız hem hızlıydı. O paketi bulup bir fiyatına bakabilirsiniz. Cidden kullandığım en iyi hotspot performansı oydu. Telefonun internetiyle televizyondan Netflix bile izlemiştim kalitesi bozulmadan.

T-Mobile’ın kendisi dışında, onun alt yapısını kullanan hiçbir operatörde sınırsız hotspot olduğunu hatırlamıyorum. Ama hotspot konusunda cidden en pintisi AT&T. Genelde hiç vermiyor çünkü.

Visible’ı ve diğer operatörleri anlattığım, visible’ı ilk ay $5 karşılığı kullanabilebileceğiniz referanslı linkimi de paylaştığım iletiye bakmak isterseniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/292/abd-de-kullandığınız-telefonlar-ve-gsm-operatörleri/1063?lang=en-US&page=54

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   EzgiLera EzgiLera 

• @EzgiLera merhaba detaylı anlatimizin için teşekkür ederiz ancak bütün hatları kullandığınız eyajet vx sehiri belirtirseniz ona göre fikir edinebiliriz bdn newyorkta kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz hazır hartta hangisini tavsiye edersiniz sağolun varolun

• T-mobile Haziran ayindan itibaren hat basina $5 guncelleme yapti.

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukcu111, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@EzgiLera merhaba detaylı anlatimizin için teşekkür ederiz ancak bütün hatları kullandığınız eyajet vx sehiri belirtirseniz ona göre fikir edinebiliriz bdn newyorkta kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz hazır hartta hangisini tavsiye edersiniz sağolun varolun

Ohio, Cleveland için yazdım. İmzamda olduğu için ekstra eklememiştim ama haklısınız 🙂

Gezmeye gittiğim yerlerde de kullandım. Hiç çekmediği olmadı ama dediğim gibi yavaşladığı olmuştu. NY için bir problem yaşamadım ama tabi ki her noktasında da gidip kullanmadım.

Şehir içi, kabalık yerlerde en çok sıkıntı yaşatan t-mobile oluyor genelde. Zaten spectrum bile T-Mobile ile dalga geçiyor duvarlardan geçemiyor diye ki doğru.

• @EzgiLera, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Ben visible kullanıyorum. Birkaç operatörü denedim. Hepsinin artısı eksisi var. Bana fiyat/performans olarak en mantıklısı visible geldi. Uygulaması da pratik. Prepaid olarak kullanılıyor. Yani hattı almak için bir SSN sahibi olmanıza gerek yok. Fiziksel dükkanları yok. Ama bir keresinde Visibledan alınmış bir telefonla ilgili bir sıkıntım olduğunda Verizon şubesine gittim ve yardımcı oldular.

Verizon alt yapısı kullanıyorlar. Genelde iyi çekiyor. Telefonun çekmediğine henüz denk gelmedim ama 5G’den LTE’ye düştüğü oldu datanın. Upload hızı düşük ama süper hızlı upload yapan operatör de görmedim henüz. Belki benim bölgemle alakalıdır. Yine de visible en kötüsü değil uploadda.

Visible’ı diğer operatörlerden ayıran, hatta Verizon’ın kendisinden bile ayıran en önemli özellik, sınırsız hotspot veriyorlar. Diğer birçok operatör ya hiç hotspot vermiyor, ya sınırlı veriyor ya da ek ücret karşılığında belirli bir kota kadar veriyor. Visible’da hem kota yok hem ek ücret yok. Tabi kotasız verdiği için hızı biraz düşürüyor hotspot için.

Uygulaması çok pratik. Müşteri hizmetleri iyi ancak bazen çok yoğunluk oluyor ve bağlanmak uzun sürüyor. Bazen saniyesinde bağlanıyorsunuz. Bir keresinde başka bir operatörden visiblea numaramı taşımaya çalışmıştım ama diğer operatör yüzünden taşıma bir türlü gerçekleşmedi. Visiblea taşıma gerçekleşmediği için ücret iadesi istiyorum yazdım, iade ettiler parayı. Bana bu 1 ayda yeni numara vermişlerdi numaram taşınana kadar kullanmam için ve 1 ay o numara kullanılmış olmasına rağmen iadeyi yaptılar.

Port-in (başka bir operatörden visiblea numaranızı taşımak) veya Port-out (Visibledan başka bir operatöre numaranızı taşımak) yaparken gerekli tüm bilgiler uygulamasında var, müşteri temsilcisine bağlanmaya gerek yok. Visibledan başka hiçbir operatörde müşteri temsilcisi ile konuşmadan taşıma için gerekli olan bilgilerimi alamadım. Özellikle port out yaparken sizi çok uğraştırıyorlar, vermemek için çok zorluyorlar diğer operatörler.

$25 her şey dahil paketini kullanıyorum. Bir de $45 olan bir paketi var ama bence $25 olan yeterli. İkisi arasında yurt dışında kullanım farkı (Türkiye dahil değil) ve premium data farkı var. Onun dışında ikisinde de arama, SMS, data sınırsız. SIM card isterseniz ücretsiz ve 2 günde evinize kargoluyorlar. E-sim ile anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Başınıza bir sıkıntı gelmeden anlayamayacağınız ama visible’ın en önemli özelliklerinden biri: numaranızı sizin için 6 ay tutuyorlar. Yani bir süre kullandınız ama sonra kullanmamaya karar verdiniz ve yeni ayı ödemediniz, hattınız iptal oldu. Başka operatörden başka bir numara alıp onu kullandınız ya da birkaç ay yurt dışına gittiniz. 5 ay sonra eski numaranızı tekrar kullanmak isterseniz parasını ödüyorsunuz ve numaranız tekrar aktif oluyor. Ekstra hiçbir ücreti yok yeniden aktif etmenin.

Türkiye’den ailem geleceği zaman annemin iPhone’una e-sim ile visible hat aldım. Uçaktan indiğinde interneti olsun, arayarak da ulaşabileyim istiyordum. Ayrıca annem de babam da ilk kez geliyorlardı ve İngilizce bilmiyorlar. CBP ile konuşurken telefondan translate kullanırlar, internete ihtiyaçları olacak diye hazırlıklı olmak istemiştim. Ki işe de yaradı.

Eğer Türkiye’den geldiğinizde hattınız hazır olsun istiyorsanız ilk ay $5 her şey (data, sms, arama) sınırsız indirimli linki bırakıyorum aşağıya. E-Sim ile hemen telefonunuza kurabilirsiniz. Sonraki aylarda kullanmaya devam ederseniz $25/month vergiler dahil.

Check out this page: https://www.visible.com/get/?3PS76MJ, it has all the info you need to know about joining Visible. When you use my friend code, 3PS76MJ, you’ll get your first month of service for $20-off!

3PS76MJ

Merhaba,
    buradaki hotspot'un önemi nedir? Merak ettim de 🙂
    bir kaç sefer daha konuşmalar arasında geçtiğini gördüm.

• ⭐⭐⭐⭐

@Darko, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Merhaba,
    buradaki hotspot'un önemi nedir? Merak ettim de 🙂
    bir kaç sefer daha konuşmalar arasında geçtiğini gördüm.

Hotspot (Internet paylaşımı) ile başka bir telefonunuz varsa ona hat almadan interneti kullanabilirsiniz ya da yanınızdaki kişiye internete bağlanması için kullandırabilirsiniz. Ayrıca evde internetiniz yoksa veya yavaşsa telefonunuzdan hotspotu açarak bilgisayarla, tv ile internete bağlanabilirsiniz.

Visible’da internet kullanımı sınırsız olduğu ve hotspot da kotalı olmadığı için önemli. Normalde Türkiye’de kotalı hatlar kullandığımız için kimse telefonundan bilgisayara hotspot açıp film izlemez mesela ama burada yapabilirsiniz. Bazı kişiler de Türk hatlarını başka telefona takarak kullanıyor çünkü buradan aldıkları telefon unlocked olmuyor. O zaman da Türk hatlarının olduğu telefona hotspot açıyorlar.

• Ben Houston'da AT&T'den memnun değilim açıkçası.
    İlk geldiğimizde de T mobile almıştık 1 aylık süreçte ondan da pek memnun olduğum söylenemez. Her ikisinde de genel durum internetin her yerde düzgün çekmemesi. Hotspot için de telefon bağlantısını uzun süreli tutamadım. Bilmiyorum öyle mi olması gerekiyor ama. Telefonumda mı sorun var diyeceğim, o da yeni.
    Houston için önerisi olan varsa beklerim.

• @vecihi merhaba verdiğiniz kod kullanım dışı diyor yeni kod verebilirmisiniz rica etsem

• @EzgiLera teşekkür ederim ezgi hanim sizin değerli incelemelerinizje visible kayıt yapacağım promosyon kodu gönderebilir misiniz ilk ay 5 dolar kampanyasından yararlanalim birde karttan ödeme kısmına gelince her ay karttan otomatik kesilecek değiştirmek ayarlar kısmında yazıyor ilerde aylık talep ettiğim halde ilerde sıkıntı cikarmi bankadan otomatik ödemeyi kaldırmada sağlıcakla jaliniz efendim

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukcu111, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@EzgiLera teşekkür ederim ezgi hanim sizin değerli incelemelerinizje visible kayıt yapacağım promosyon kodu gönderebilir misiniz ilk ay 5 dolar kampanyasından yararlanalim birde karttan ödeme kısmına gelince her ay karttan otomatik kesilecek değiştirmek ayarlar kısmında yazıyor ilerde aylık talep ettiğim halde ilerde sıkıntı cikarmi bankadan otomatik ödemeyi kaldırmada sağlıcakla jaliniz efendim

Merhaba. Linki aşağıda paylaşıyorum. İlk ay için $5 ödeyeceksiniz.

Hayır otomatik ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Otomatik ödemenin de fiyat açısından bir faydası zararı yok. Kartınız sisteme kayıtlı kalıyor ama otomatik ödeme açık değilse kendisi çekmiyor ücreti. Mail veya SMS atarak ödemeniz olduğunu hatırlatıyor. Ödeme zamanında ödeme yapmazsanız da hattınız kapanıyor ama 6 ay içerisinde ödemeyi yaparsanız tekrar açıyorlar.

Check out this page: https://www.visible.com/get/?3PS76MJ, it has all the info you need to know about joining Visible. When you use my friend code, 3PS76MJ, you’ll get your first month of service for $20-off!

3PS76MJ

• ⭐⭐⭐⭐

@sebnem_, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Ben Houston'da AT&T'den memnun değilim açıkçası.
    İlk geldiğimizde de T mobile almıştık 1 aylık süreçte ondan da pek memnun olduğum söylenemez. Her ikisinde de genel durum internetin her yerde düzgün çekmemesi. Hotspot için de telefon bağlantısını uzun süreli tutamadım. Bilmiyorum öyle mi olması gerekiyor ama. Telefonumda mı sorun var diyeceğim, o da yeni.
    Houston için önerisi olan varsa beklerim.

Houston için performansı nasıldır tam olarak bilmiyorum ama bir tek Verizon kullanmamışsınız gibi duruyor. Verizon alt yapısı ile çalışan Visible deneyebilirsiniz. Ben Houston’da birkaç gün kalmıştım, visible ile telefonun çekmediğine denk gelmedim. Ama özellikle evinizde deneyip kendiniz bakmanız lazım. Referans koduyla üyelik yaptığınızda fiyatı ilk ay için $5, sonraki aylarda $25. Fiyat avantajı sayesinde denenebilir diye düşünüyorum. Numara taşıma yapmak da çok kolay.

3PS76MJ

• ⭐⭐

bir workaround paylaşmak istiyorum. hotspot paylasmak istediginiz cihazin ttl (Time to live hops value) degerini 65 olarak degistirirseniz sebeke karsi cihazi sizin telefonunuz gibi algiliyor ve paylasim kotasina takilmiyorsunuz.

windows:

android:

• @EzgiLera merhaba bu kod için süresi geçmiş kullanılmış diyor acaba kampanyadan vazgeçirmek için mi yapıyorlar ezgi hanim yeni bir kod verebilirsiniz son kez deneyim yoruldum sağolun varolun

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera merhaba bu kod için süresi geçmiş kullanılmış diyor acaba kampanyadan vazgeçirmek için mi yapıyorlar ezgi hanim yeni bir kod verebilirsiniz son kez deneyim yoruldum sağolun varolun

Tekrar kontrol ettim. Kod aynı değişiklik yok.

Bu linkten zaten otomatik uygular. Otomatik uygulamazsa da promosyon kısmında 2 tane kod girme yeri çıkıyor. Alttaki referans kodu. Üstteki başka. Üstü deniyorsanız yine hata alıyor olabilirsiniz. 2. Satırdaki referans kodu kısmına 3PS76MJ bu kodu yazarsanız $20 indirim uygulanır ve ilk ay $5 olur.

• Merhaba arkadaşlar. bende visible müşteri hizmetleriyle sinyal kalitesi hakkında cebelleştikten sonra formda hangi operatörler kullanılıyor diye bakmaya gelmiştim. öncesinde mint mobil kullanıyordum. zaman icinde beni arayanlardan yahu seni arıyorum surekli caliyor ama açmıyorsun hayirdir gibi uyarilar almaya başladım. ilerleyen günlerde ben arama yaptığımda karsi tarafın telefonu çalıyordu ama cevap vermiyorlardı. Sorduğumda ise telefon çalmadı ki sen ne zaman aradın diye şaşırıyorlardı. yabancı formlarda bunun mint mobilde kronik bir sorun olduğunu ve hala cozum bulunamadığını ögrendim. webde Calls are not ringing mint diye arayin bir suru soru bulursunuz. daha sonra Amerika'nın Turkcell'i diyerek verizon yani visibleye gecis yaptim. fakat gel gelelim bunlarda da sinyal en fazla 2 kademe oluyor. daha full olduğunu gormedim.surekli tek çizgide gidip geliyor. iki cihaza sahibim ikiside ayni. musteri hizmetleriyle görüştüm ama ellerinden bisey gelmiyor. mint yani T mobil cekim gucu verizon yani visibleden daha iyi.... bilmiyorum ama abd ye geldiğim ilk gunden beri cekim kalitelerinin kotu oldugunu,ozellikle kapali mekanlarda walmart costco gibi şebekenin hemen düşmesinden hissetmiştim. muhtemelen genis bant kullandıkları icin sinyal kaliteleri cok zayif. bu arada lokasyon NJ.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |