ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@yusufalak bence havalimanına iner inmez internetten mint mobile alın telefonunuz esimi destekliyorsa. Hem amerika hattınız olmuş olur hem de ilk 3 ay 45 dolar aşırı komik derecede ucuz bi rakam. Ancak buna binaen aşırı yavaş bir hat. 3 ay sonra numaranızı sabit tutup başka bir alıcıya geçersiniz. Ben öyle yaptım. Tavsiye ederim.
-
Us mobile alın bill inizdeki adresi banka için kullanırsınız proof için
-
@sıla5566, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
vodafone kullanılabiliyor mu Abd 'de?
Hayır. Ama Vodafone yurt dışı tarifelerinden alarak kullanabilirsiniz. Buradaki operatörlerin şebekelerinden hizmet veriyor o şekilde. Tabi bu size çok pahalıya gelir.
-
@yusufalak, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
Merhabalar,
Ssn olmadan faturalı hat alabiliyor muyuz? Bank hesap açmak için abd telefonu zorunlu dediler. İlk girişte genellikle prepaid hatlar alıp banka hesabı açtırıyorlar. Faturalı hat alan oldu mu?
Hayır SSN olmadan faturalı hat alamıyorsunuz. Prepaid alabilirsiniz. Birkaç ileti önce birkaç farklı operatörden bahsetmiştim. Ona bir bakabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar, üst sayfalarda bahsedilmiştir illaki ama ben bulamadım.
Faturalı hat almak istediğimizde en azından ehliyetimizin olması gerektiğini söylediler T mobile da. Faturalı hatla birlikte taksitli telefon alalım dediğimizde, apple store'da da yine ehliyet sordular ID kart yerine geçtiği için. Geldiğimiz 1 ay olduğu için Kredi skorumuz henüz yok. Herhangi bir çözümü var mı bu durumun? -
@huyyi pasaportunuzu kabul ediyor olmaları lazım. Geçerli bir ID istemeleri normal ama pasaportu sunduğunuzda bunuda kabul etmeleri lazım aslında
-
@huyyi us mobile al heryerde cekiyor 50 lik paket ile tr sinirsiz konusma te dede sinirsiz konusma hepsi var .birak iphone u da 6 ay sonra al gelir gelmez alma
-
@huyyi, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
Merhaba arkadaşlar, üst sayfalarda bahsedilmiştir illaki ama ben bulamadım.
Faturalı hat almak istediğimizde en azından ehliyetimizin olması gerektiğini söylediler T mobile da. Faturalı hatla birlikte taksitli telefon alalım dediğimizde, apple store'da da yine ehliyet sordular ID kart yerine geçtiği için. Geldiğimiz 1 ay olduğu için Kredi skorumuz henüz yok. Herhangi bir çözümü var mı bu durumun?Apple storedan telefonu taksit yaptırmadan alırsanız ID veya SSN’e gerek olmuyor. Sadece varsa apple id nizi veriyorsunuz. Ama taksitli almak için artık maalesef faturalı hat + Apple Card olması gerekiyor.
T-Mobile gibi firmalardan faturalı hattın üstüne taksitli alabilirsiniz Apple Card olmadan ama SSN istiyorlar onlar da. ID yerine pasaport kullanabilirsiniz ya da ehliyet almak istemiyorsanız state ID alabilirsiniz. T-Mobile’dan alacağınız telefonun unlocked olmayacağını da unutmayın. Yanlış bilmiyorsam telefonun borcu bitene kadar T-Mobile (ve onun altyapısını kullanan operatörler) dışında başka bir operatörle kullanamazsınız.
-
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, dediklerinizi deneyeceğim.
-
@Hope-Breaker
Aslında ben turkcell i yurtdışına açtım. Günlük 280tl gibi abzürt bi rakama tr gibi davrana bilirsin dediler. Bende telefon davranırda beni bilemiyorum dedim
verizon, tmobile, at&t den birinde prepaid alıcam mümkünse. Değilse mint mecburi. 3-4 ay sonra faturalıya geçerim. Malesef telefonlarımız esim destediği yok. -
Kredi skorun yoksa taksitli elma bile alamazsınız ben bunu öğrendim. Kredi history olusana kadar cash takılmaya devam.
-
@Hope-Breaker
Aslında ben turkcell i yurtdışına açtım. Günlük 280tl gibi abzürt bi rakama tr gibi davrana bilirsin dediler. Bende telefon davranırda beni bilemiyorum dedim
verizon, tmobile, at&t den birinde prepaid alıcam mümkünse. Değilse mint mecburi. 3-4 ay sonra faturalıya geçerim. Malesef telefonlarımız esim destediği yok.Prepaid için Visible tavsiye ederim. İlk ay $5 sonra $25 ve e-sim destekli, e-sim istemezseniz de sim kartı istediğiniz adrese 2 gün içerisinde ücretsiz olarak kargoluyorlar. Yani Turkcell’e 1 gün için verdiğiniz paranın daha azına 1 aylık sınırsız hattınız oluyor

Önceki sayfada birkaç operatörü kıyaslayarak anlatmıştım, bir göz atabilirsiniz.
-
E EzgiLera bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba
Chicagoda Visible kullaniliyorum. 25$ like tarifesi internet konusma sinirsiz. Su an icin memnunum.Eger https://www.visible.com/get/?3SHGCFN bu linki kullanarak kayit olursaniz 20$ indirim kazanip ilk ay 5$ a hizmet alacaksiniz.(Africa bende 20$ kazanacagim).Eger sizin icinde uygun olsununu dusunuyorsaniz,kullanabilirsiniz.Promosyon kodu :3SHGCFN
-
Kredi skorun yoksa taksitli elma bile alamazsınız ben bunu öğrendim. Kredi history olusana kadar cash takılmaya devam.
T mobile prepaid kullaniyorum aylik 55 USD sinirsiz hala ama iphone 16 cikinca muhtemelen ben xfinitiye gececegim taksitle daha once gecmek istedim ama telefonumun imei numarasindan dolayi gecemedim Avrupadan aldigim telefon ile hatti calistiramadi xfinity.
-
@vecihi visible bende kullanıyorum, gayet güzel. arada bir dead spotlar oluyor gerçi ama sıkıntı yok genelde.
-
Selamlar herkese, AOS sürecini tamamlayana kadar şimdilik ve mecburiyetten New Orleans'da yaşıyorum. Bulunduğum eyalet ile mi ilgili yada şehirle mi ilgili bilmiyorum ama AT&T kullanıyorum ve hiç memnun değilim... Adamlar faturalı hattı açarken bilerek yavaş bir internet seçmişler. İlk başta bunu bilmiyordum, yakın zamanda bir ofislerine gidince öğrendim. İlk açtığımda 50 Usd (Herşey sınırsız) + 15 Usd Uluslararası (Özellikle Türkiye için) Sınırsız arama aldım. (Ayrıca hotspot da yoktu.) 8 ay sonra dayanamadım "Hotspot" özelliği dahil bir üst pakete geçtim. Dolayısıyla ödediğim rakam 100 USD'ye kadar geldi. Özetle benim şehrimde kesinlikle AT&T önermiyorum. Bu arada bu yıl "California'ya" kadar 10 günlük araba seyahatinde bulundum. Bu sırada çekme ile ilgili bir problem yaşamadım. En azından pozitif diyebileceğim durum bu. Ancak New Orleans'da zaman zaman 5G 'de bile bazen 1 yada 2 sinyal ile takılıyorum. Neyse mecbur şuan kullanıyorum ama 1-2 ay içerisinde kesinlikle değiştireceğim. Muhtemelen T-Mobile geçeceğim. En azından T-Mobile ile ilgili forumda çok kötü şeyler duymadım. Bu arada New Orleans özelinde hat deneyimi olan var ise ve bu yoruma katkıda bulunup, spesifik bir hat önerisi yaparsa çok sevinirim. Benim için zaman zaman TR hattıma erişim için "Hotspot" önemli. Çok Teşekkürler, Syg...
-
@Redbeard Visible (Verizon alt yapısını kullanıyor) sınırsız hotspot veriyor. Diğer operatörlerden ayrılan özelliği. Ancak biraz yavaşlatarak veriyor. Pakete ek ücreti de yok.
T-Mobile’ın kendisini trial olarak kullanmıştım 3 ay, onda da sınırsız hotspot vardı ama hangi paketini kullandığımı bilmiyorum. Muhtemelen trial diye en premium paketi veriyorlardır. Ama hotspot hem sınırsız hem hızlıydı. O paketi bulup bir fiyatına bakabilirsiniz. Cidden kullandığım en iyi hotspot performansı oydu. Telefonun internetiyle televizyondan Netflix bile izlemiştim kalitesi bozulmadan.
T-Mobile’ın kendisi dışında, onun alt yapısını kullanan hiçbir operatörde sınırsız hotspot olduğunu hatırlamıyorum. Ama hotspot konusunda cidden en pintisi AT&T. Genelde hiç vermiyor çünkü.
Visible’ı ve diğer operatörleri anlattığım, visible’ı ilk ay $5 karşılığı kullanabilebileceğiniz referanslı linkimi de paylaştığım iletiye bakmak isterseniz:
-
E EzgiLera bu başlıktan bahsetti
-
@EzgiLera merhaba detaylı anlatimizin için teşekkür ederiz ancak bütün hatları kullandığınız eyajet vx sehiri belirtirseniz ona göre fikir edinebiliriz bdn newyorkta kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz hazır hartta hangisini tavsiye edersiniz sağolun varolun
-
T-mobile Haziran ayindan itibaren hat basina $5 guncelleme yapti.
-
@hukukcu111, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
@EzgiLera merhaba detaylı anlatimizin için teşekkür ederiz ancak bütün hatları kullandığınız eyajet vx sehiri belirtirseniz ona göre fikir edinebiliriz bdn newyorkta kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz hazır hartta hangisini tavsiye edersiniz sağolun varolun
Ohio, Cleveland için yazdım. İmzamda olduğu için ekstra eklememiştim ama haklısınız

Gezmeye gittiğim yerlerde de kullandım. Hiç çekmediği olmadı ama dediğim gibi yavaşladığı olmuştu. NY için bir problem yaşamadım ama tabi ki her noktasında da gidip kullanmadım.
Şehir içi, kabalık yerlerde en çok sıkıntı yaşatan t-mobile oluyor genelde. Zaten spectrum bile T-Mobile ile dalga geçiyor duvarlardan geçemiyor diye ki doğru.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

ID Theft Protection).