Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba arkadaslar, Turkiye'ye tatile geldim. iPhone 15 pro kullanıyorum haliyle Turkcell sim kartını e-sime çevirip burada kullanmak istedim lakin telefonun imei kaydı olmadıgı icin e-sime gecmeyebilir dediler bdk'yi aradigimda ise telefonu kayıt ettirmem gerektiğini soylediler. bu sorun ile karşılasan ve çözebilen oldu mu ?

• @sibrikoz

Klasik operatör çalışanı işgüzarlığı gibi geldi. Herhangi bir bayiye gidin kartımı e sime çevirmek istiyorum deyip verilen kodu telefona okutun. Bu kadar. Problem yaparlarsa yedek e simli bir Tr telefonu götürün. E simi ekleme ekranına gelince ABD cihazına okutursunuz bu kadar.

• Merhabalar bir sorum olacaktı. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Eşime mint mobile dan e sim tanımladık. Ödemesini de yaptık. Yalnız asla numarayı arayamıyoruz. Sms de alamıyor. Şu an Türkiyedeyiz. Yalnız 20 gün sonra eşim abd ye gidiyor ve hattın açık olması bu nedenle çok önemli. Bir türlü başaramadık. Yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerekir açık olması için. Tüm ayarları açtık

• ⭐⭐⭐⭐

@ssoydan88, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Merhabalar bir sorum olacaktı. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Eşime mint mobile dan e sim tanımladık. Ödemesini de yaptık. Yalnız asla numarayı arayamıyoruz. Sms de alamıyor. Şu an Türkiyedeyiz. Yalnız 20 gün sonra eşim abd ye gidiyor ve hattın açık olması bu nedenle çok önemli. Bir türlü başaramadık. Yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerekir açık olması için. Tüm ayarları açtık

WiFi calling açık mı? Muhtemelen yurt dışında olduğunuz için çalışmıyor. WiFi calling açıp deneyebilirsiniz.

• @ssoydan88 mint mobil ve diger faturasız hatlarda uluslararası kullanım icin yani International Roaming icin ayrica bir ucret ödeyerek hatti abd disinda kullanabiliyorsunuz. Bu tum operatörlerde ayni. Bende mint kullanıyorum. Gecen ay Kanada'ya gittim aksam olmadan telefon kapandı. aşağıdaki linkte yurtdışı kullanım için tanımlanmış paketler var. onlardan satin almanız lazim. linki bırakıyorum...

Mint Mobil Data Roaming Tarifeleri

• ⭐⭐

@mahves Cogu abd operator kanada Ve meksikayi da katiyor.

• @mahves çok teşekkür ederim hemen bakıyorum

• vodafone kullanılabiliyor mu Abd 'de?

• ⭐⭐

Merhabalar,

Ssn olmadan faturalı hat alabiliyor muyuz? Bank hesap açmak için abd telefonu zorunlu dediler. İlk girişte genellikle prepaid hatlar alıp banka hesabı açtırıyorlar. Faturalı hat alan oldu mu?

• @yusufalak bence havalimanına iner inmez internetten mint mobile alın telefonunuz esimi destekliyorsa. Hem amerika hattınız olmuş olur hem de ilk 3 ay 45 dolar aşırı komik derecede ucuz bi rakam. Ancak buna binaen aşırı yavaş bir hat. 3 ay sonra numaranızı sabit tutup başka bir alıcıya geçersiniz. Ben öyle yaptım. Tavsiye ederim.

• Yasaklı

Us mobile alın bill inizdeki adresi banka için kullanırsınız proof için

• ⭐⭐⭐⭐

@sıla5566, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

vodafone kullanılabiliyor mu Abd 'de?

Hayır. Ama Vodafone yurt dışı tarifelerinden alarak kullanabilirsiniz. Buradaki operatörlerin şebekelerinden hizmet veriyor o şekilde. Tabi bu size çok pahalıya gelir.

• ⭐⭐⭐⭐

@yusufalak, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Merhabalar,

Ssn olmadan faturalı hat alabiliyor muyuz? Bank hesap açmak için abd telefonu zorunlu dediler. İlk girişte genellikle prepaid hatlar alıp banka hesabı açtırıyorlar. Faturalı hat alan oldu mu?

Hayır SSN olmadan faturalı hat alamıyorsunuz. Prepaid alabilirsiniz. Birkaç ileti önce birkaç farklı operatörden bahsetmiştim. Ona bir bakabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar, üst sayfalarda bahsedilmiştir illaki ama ben bulamadım.
    Faturalı hat almak istediğimizde en azından ehliyetimizin olması gerektiğini söylediler T mobile da. Faturalı hatla birlikte taksitli telefon alalım dediğimizde, apple store'da da yine ehliyet sordular ID kart yerine geçtiği için. Geldiğimiz 1 ay olduğu için Kredi skorumuz henüz yok. Herhangi bir çözümü var mı bu durumun?

• ⭐⭐⭐⭐

@huyyi pasaportunuzu kabul ediyor olmaları lazım. Geçerli bir ID istemeleri normal ama pasaportu sunduğunuzda bunuda kabul etmeleri lazım aslında

• Yasaklı

@huyyi us mobile al heryerde cekiyor 50 lik paket ile tr sinirsiz konusma te dede sinirsiz konusma hepsi var .birak iphone u da 6 ay sonra al gelir gelmez alma

• ⭐⭐⭐⭐

@huyyi, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Merhaba arkadaşlar, üst sayfalarda bahsedilmiştir illaki ama ben bulamadım.
    Faturalı hat almak istediğimizde en azından ehliyetimizin olması gerektiğini söylediler T mobile da. Faturalı hatla birlikte taksitli telefon alalım dediğimizde, apple store'da da yine ehliyet sordular ID kart yerine geçtiği için. Geldiğimiz 1 ay olduğu için Kredi skorumuz henüz yok. Herhangi bir çözümü var mı bu durumun?

Apple storedan telefonu taksit yaptırmadan alırsanız ID veya SSN’e gerek olmuyor. Sadece varsa apple id nizi veriyorsunuz. Ama taksitli almak için artık maalesef faturalı hat + Apple Card olması gerekiyor.

T-Mobile gibi firmalardan faturalı hattın üstüne taksitli alabilirsiniz Apple Card olmadan ama SSN istiyorlar onlar da. ID yerine pasaport kullanabilirsiniz ya da ehliyet almak istemiyorsanız state ID alabilirsiniz. T-Mobile’dan alacağınız telefonun unlocked olmayacağını da unutmayın. Yanlış bilmiyorsam telefonun borcu bitene kadar T-Mobile (ve onun altyapısını kullanan operatörler) dışında başka bir operatörle kullanamazsınız.

• Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, dediklerinizi deneyeceğim.

• ⭐⭐

@Hope-Breaker
    Aslında ben turkcell i yurtdışına açtım. Günlük 280tl gibi abzürt bi rakama tr gibi davrana bilirsin dediler. Bende telefon davranırda beni bilemiyorum dedim 🙂 verizon, tmobile, at&t den birinde prepaid alıcam mümkünse. Değilse mint mecburi. 3-4 ay sonra faturalıya geçerim. Malesef telefonlarımız esim destediği yok.

• ⭐⭐

Kredi skorun yoksa taksitli elma bile alamazsınız ben bunu öğrendim. Kredi history olusana kadar cash takılmaya devam.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |