Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@Hilal-2 Amin.🙏🏻 Cok tesekkur ederim 😊
-
@Riethian Cok tesekkurler 🙏🏻
-
@dpdemir, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
Herkese Merhaba, 25 Mayis 2023’teki EB3 professional vize gorusmemizde asil basvuru sahibi olarak esimin ve katilimci olarak oglumun vizeleri onaylanmisti. Ben o gun AP’ye birakilmistim. 14 ay sonra AP surecim tamamlanip, vizeme kavustum. Cok zorlayici bir tecrube oldu benim icin. Cunku bu sureyi ailemden uzakta gecirmek durumunda kaldim. Bizim surecimiz Ekim 2019 da baslamisti. Covid di Ap’ydi derken neredeyse tam 5 yilda benim surecim tamamlandi. Cokca sabir gerektiren bir surec olsa da sonunda Green Card’li olmak guzel. Herkese bol sans ve sabirlar diliyorum. Umarim isleriniz yolunda gider ve benim kadar beklemek zorunda kalmazsiniz.
Sizin adınıza çok sevindim dilerim bundan sonrası çok daha güzel olur sizin ve aileniz adına
-
@dpdemir Tebrikler hocam, sonunda!
-
@niwss Cok tesekkurler. Sagolun 🙏🏻
-
@u2rem Cok tesekkurler. Amin. Sagolun 🙏🏻
-
@dpdemir Çok geçmiş olsun.Daha ne kadar sürebilir ki derken 14 ay sancılı süreç sonunda vizenize kavuşmanıza sevindim. Amerika'daki yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@dpdemir gözünüz aydın çok sevindim umarım bundan sonra her işiniz su gibi akar gider :)
-
@dpdemir gözünüz aydın, çok uzun bir süreden sonra vizenizi alabildiniz. Amerikadaki yeni yaşamınızda ailenizle birlikte huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum.
-
Cok tesekkurler. Sizlere de surecinizde kolayliklar diliyorum.
-
@dpdemir Geçen sene sizin AP'ye bırakılmanızı hatırlıyorum. Şimdiye kadar çoktan sonuçlanıp ABD'ye gitmişsinizdir diye düşünüyordum. Konsolosluk artık nasıl saçmalayacağını şaşırmış sanırım. Sonunda ailenize kavuşacak olmanıza sevindim. ABD'deki yaşamınızda da mutluluklar dilerim.
-
@veli Merhaba, evet maalesef 14 ay surdu. Neyi bekledim, ne incelediler bu kadar bir fikrim yok. Sonunda Amerika’ya giris yaptim cok sukur. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim 🙏🏻
-
Merhaba, güzel haber ilerliyoruz. Interview tarihimiz 17 eylül. Kategori eb-2 niw. Pd:2/2023, dq: 9/2023. DQ sonrası tam 1 yıl bekledik. Tecrübelerimiz paylaşacağım. Herkese bol şans ve sabırlar diliyorum.
-
Merhaba, güzel haber ilerliyoruz. Interview tarihimiz 17 eylül. Kategori eb-2 niw. Pd:2/2023, dq: 9/2023. DQ sonrası tam 1 yıl bekledik. Tecrübelerimiz paylaşacağım. Herkese bol şans ve sabırlar diliyorum.
-
Aslında 1 yıl beklememişsiniz @graffiti . PD'niz temmuz visa bulletin'de FAD current oldu. bu durumda aslında 1 ayda randevu tarihiniz gelmiş.
vize tipi EB1A olup (sürekli current olduğu için) interview yine de 12-14 ay bekleyen var mı acaba?
bir de ankara konsolosluğunda aile ve iş için interview bekleyenler aynı sırada mı bilen var mı?
-
@pointcloud Evet en az 1 yıl kadar bekleniyor randevu için. Ben hala bekliyorum. Bu sırada zaten EB2'ler current oluyor. Current olduktan hemen sonra randevu gelmiş gibi oluyor. Ama ilk günden itibaren current olmuş olsalardı da sonuç benzer olurdu muhtemelen.
-
@Ceycey-0 siz EB1 siniz ve 1 yıldır bekliyorsunuz diye anlıyorum. doğru mu? çok kötüymüş bu ya. Benim de EB1A kabul oldu da 1 yıl bekleyeceğime inanmak istemiyordum.
-
@pointcloud
Acı ama gerçek. :( ABD'ye gidebiliyorsanız AOS tavsiye ederim. -
@graffiti tebrikler. siz premium processiing mi aldınız şubat 2023 PD olunca onay kaç ayda geldi
-
@begumm hayir normal processing bizimkisi. Hatali belge gonderdigim icin 8. Ayda tekrar kargo gonderdim. O yuzden surec uzadi. 9. Ay oldu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum