Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @eko şimdi processing timesde service centerslerin bekleme sürelerini yazmıyorlar nasıl öğrenecekki sadece genel süre yazıyor çok ileri tarihe o kadar beklediği halde 2025 görünüyor.

• İlgili sitede "sign in or create a new account to see your estimated case timeline" yazıyor. Hesap açılıp, giriş yapılsa bile görülemiyor mu? Bir de her türlü ilgili sayfanın altında "when is your receipt date?" kısmı doldurularak, inquiry gönderip gönderilemeyeceği kontrol edilebilir. Hesap açma linki şu: https://myaccount.uscis.gov/sign-in

• Bu ileti silindi!

• Konsolosluktan gelen email de istenen belgelerin sadece bir tanesinde "Upload to CEAC" yazıyor fakat emailin başında da aşağıda listelenen belgeleri CEAC'a yükleyin yazıyor. Siz de böyle bir durum söz konusu mu acaba?

• Merhabalar konsolosluktan mail geldi ve mailde istenilen belgelerin içinde
    *Dilekçe sahibinin LPR statüsünün devam ettiğine dair kanıt (Fotokopi), Göçmen vizesi dosyanızın işlenmesi sırasında dilekçe sahibiniz Amerikan vatandaşı olursa, vize sınıflandırmanızı değiştirme prosedürleri konusunda size rehberlik edebilmemiz için lütfen bizi bilgilendirin. Diyor bunun için nasıl bir belge isteniyor anlamadım 🤔 Hala green kartlı eşim green kartın fotokopisini mi istiyorlar @ecom @moonlight

• Merhaba,
    Eşim GC sahibi, Şubat'ta B1/B2 vizesi ile bulunduğum ABD içinden AOS için başvuru yaptık. Geçtiğimiz haftaya kadar sistemde 1 Hafta kaldığını gösteriyordu, paralel olarak Ağustos Vize Bülteni açıkladı ve Haziran 2024 olarak güncelleme geldi. Bu durumda anladığımız Ağustos'ta I-485 başvurusunu yapabileceğim.

Yakın süreçlerde I-485 ve çalışma ile seyahat izni başvurusu yapıp ne kadar sürede sonuçlandırdınız?
    Son gelen bilgiler özellikle ABD içinde aile birleşmeleri için hemen hemen hiç mülakat alınmadığına dair, umarım bu devam eder ve süreç hızlanır. Benzer deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

• @tubasemra Geçerliliğini yitirmemiş Green Card fotokopisi yeterli diye düşünüyorum..

• Herkese merhaba konsolosluktan mail geldikten sonra sisteme girdim benim için Ds-260 formu açılmış birde sponsor bölümünde I-864EZ formu doldurulması istenmiş bu formu neden istediklerini anlayamadık hem eşim sponsor oldu hemde başka bir sponsorumuz var zaten bunlar için I-864 doldurmuştuk böyle birşey yaşayan var mı ? @crazycells

• @mserdarkilic Merhaba. Benim imzamdan sürecime dair fikir edinebilirsiniz.

• @lavita
    Siz b1/b2 vize ile giriş mi yaptınız?!

• @tubasemra ben hem green cardin hemde ehliyetinin fotokopilerini götürmüştum. Sistemde yukluydu zaten aynı zamanda

• @Shady-El-Shazly evet b1/b2 ile giriş yaptım.

• @lavita hali hazirda gocmenlik basvurunuz varken mi b1/b2 basvurusu yaptiniz? Hangi konsolosluktan aldiniz?

• @barack Hayır, zaten 2015’te ve 2019’da turistik olarak gelmiştim Amerika’ya. Dolayısı ile eskiden alınmış bir vizem vardı, onu kullandım. O olmasaydı da göçmenlik sürecine girmeden önce turistik ya da öğrenci vizesi almaya çalışıp yine Amerika’ya gelmeye uğraşacaktım. Önceden vizem olması kolaylık sağladı sadece.

• @lavita anladım teşekkürler. Göçmenlik başvurusu varken b1/b2 başvurupta alabilen var mı?

• @barack Ankara’dan değil ama Katar’dan alan birisi vardı

• @lina
    B1/b2 Ankara’dan aldım göçmenlik başvurusu varken

• @barack bizim durumumuz tam aradığınız yanıt olmayabilir ama eşim greencard sürecinde vizesini alamamıştı yani göçmen basvurusu red görünüyordu fakat B1/B2 aldı sonrasında

• @bernat Red mi aldı gc sürecinden

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |