F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@lavita
Siz b1/b2 vize ile giriş mi yaptınız?! -
@tubasemra ben hem green cardin hemde ehliyetinin fotokopilerini götürmüştum. Sistemde yukluydu zaten aynı zamanda
-
@Shady-El-Shazly evet b1/b2 ile giriş yaptım.
-
@lavita hali hazirda gocmenlik basvurunuz varken mi b1/b2 basvurusu yaptiniz? Hangi konsolosluktan aldiniz?
-
@barack Hayır, zaten 2015’te ve 2019’da turistik olarak gelmiştim Amerika’ya. Dolayısı ile eskiden alınmış bir vizem vardı, onu kullandım. O olmasaydı da göçmenlik sürecine girmeden önce turistik ya da öğrenci vizesi almaya çalışıp yine Amerika’ya gelmeye uğraşacaktım. Önceden vizem olması kolaylık sağladı sadece.
-
@lavita anladım teşekkürler. Göçmenlik başvurusu varken b1/b2 başvurupta alabilen var mı?
-
@barack Ankara’dan değil ama Katar’dan alan birisi vardı
-
@lina
B1/b2 Ankara’dan aldım göçmenlik başvurusu varken -
@barack bizim durumumuz tam aradığınız yanıt olmayabilir ama eşim greencard sürecinde vizesini alamamıştı yani göçmen basvurusu red görünüyordu fakat B1/B2 aldı sonrasında
-
@bernat Red mi aldı gc sürecinden
-
@memol1994 mali yıl bitmeden vize kalmadı dendi ve vize alamadı ama red olarak görünüyor. Yani göçmen vize basvurusu var ve red olmuş görünüyor.
-
Casablanca da ki ABD büyükelçi Eylül randevuları atmaya başlamış
Bilginize -
@Shady-El-Shazly nerden bakıyorsunuz onları ?
-
@yasmin982 uluslararası bir Whatsapp grup oluşturuldu şu and baya buyudu 158 var en azından 50 ülkeden var! Spreadsheet yapıldı ve hep düzenli güncelleniyor
-
Open this link to join my WhatsApp Group: https://chat.whatsapp.com/Kwe88IzyOKDBEJoEVHwYH1
Linkini burada bıraktım girmek isteyen girebilir
-
USCIS den PD Tarihi en son kim onay aldı arkadaşlar var mı aramızda
-
telegramda F2A ve IR1 grubu var mı varsa paylaşabilir mi?
-
İyi akşamlar arkadaşlar nvcden gelen mailde Ank ile başlayan numarayla giriş yapamıyorum sebebi ne olabilir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
-
Merhabalar arkadaşlar covid 19 aşısı olarak
Unganlar sinovac aşısını kabul ediyor mu -
@lina ne hata veriyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum