Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Fırat-ERKAL Cok tesekkur ederim. Darisi size olsun insallah. Bu ara Ap dosyalarini toparlamaya basladilar sanki. Umarim en gec Agustos’ta size de gelir.

• @dpdemir hayırlı olsun. darısı bizim gibi bekleyenlere.

• @dpdemir Teşekkürler, bizim de umudumuz öyle.

• @dpdemir hayırlı olsun hocam

• @kutaykc Cok tesekkurler 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dpdemir gözünüz aydın, tebrikler.
    uzun ve sancılı oldu ama sonunda kavuştunuz vizenize.
    yolunuz da bahtınız da açık olsun..

• @gucarslan Cok tesekkur ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• @dpdemir dert, cekene zor. gercekten cok sevindim sizin adiniza. umarim her sey gonlunuzce olur.

• @dpdemir hayırlı,ugurluu olsun.uzun,sancılı süreç bitti.bu haberleri aldıkça cokk mutlu oluyorum 🙏🏻

• @btek14 Cok tesekkur ederim. Amin 🙏🏻 Hepimizin insallah.

• @Gupse Cok tesekkurler. Sagolun 🙏🏻

• @dpdemir Gözünüz aydın 🙂
    çok sevindim sizin adınıza. hayırlı olsun.
    darısı bizlere diyelim inşallah, en kısa zamanda.

• @dpdemir hayırlı olsun. tebrikler

• Hayırlı olsun, anladığım kadarıyla şu dönemde daha çok göçmenlik vizelerine bakılıyor. Turist vizesinden AP ye kalıp 5 aydır (bana göre uzun) bekliyorum, muhtemelen 30 eylül sonrası hareket olur diye umut ediyorum. Konsoloslukla 15 gün önce yazıştık, işleminiz devam ediyor bilgi vereceğiz dediler.

• @serkanylmz Cok tesekkurler. Darisi en kisa zamanda size insallah.

• @sefa238 Sagolun. Gocmen vizelerini bile bir yilin uzerinde bekletiyorlar. Gocmen olmyani dusunemiyorum. Umarim sizin bu kadar uzun surmez.

• @dpdemir hayırlı olsun 🙂

• @aligg Cok tesekkurler Ali Bey. Darisi tez zamanda size olsun insallah. 🙏🏻

• Amin sağolun 🙂 @dpdemir

• 22 temmuzda güncelleme oldu ama boş

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |