DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
merhabalar taylandda veya malezyada olan var mi acaba
-
Arkadaşlar mülakat için bankadan hesap dökümü almaya gidiyorum şimdi. Tam olarak ne isteyeceğiz, toplam varlığımızı 6 aylık hesap dökümü ve yetkili birinin imzası diye hatırlıyorum
-
@erenist banka hesap dökümü ıslak imzalı,kaşeli ve imza sirküleri
-
@erenist nakit, hisse senedi, kıymetli maden vb. tüm finansal toplam varlığınıza ait son 6 aylık kaşeli & çift imzalı hesap dökümü (USD cinsinden karşılığını yazma şansları var ise iyi olur, öyle bir imkan yok ise TL de yeterli) ve çift imzayı atacak banka görevlilerinin imza yetkisine haiz olduğunu gösterir her ikisine de ait imza sirkü fotokopisini alacaksınız.
-
@erenist banka dökümünün her sayfası kaşe ve çift imza olmalı ayrıca tapu araba ruhsatı varsa fotokopileri verin ptt gelen sarı zarfta fotokopiler var ilerde satıp parayı abd ye götürürseniz kaynağını izah etmek kolay olur diye düşünüyorum
-
@MomisCan yeterli seviyede İngilizce biliyorum mailde ne denildiğini anladım . Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
-
arkadaslar arac bedeli teklif almak için önerebileceğiniz sayfalar var mı ?
-
@Didem-G forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin. Araç bedelini götürmek sadece destekleyici evrak olduğunu bilmenizi isterim, bu evrağı kabul etmeyebilirler evrak kabul veya görüşme esnasında konsolos. Sizden beklenen asıl husus alacağınız hesap hareketlerinizdeki finansal maddi tutar ve mülakat esnasında da bu rakamı birebir telaffuz etmeniz.
-
@ATS16 aslında arama yapmıştım ama yanlış kelimelerle arattığım için bulamadım. Hesap dökümüne ilave olarak ruhsatları ve rayiç bedelleri destekleyici olarak sunmayı düşünüyoruz artık karar onların :) Teşekkürler yönlendirmeniz için.
-
@ATS16 Tam olarak dediğiniz gibi aldım banka çalışanı bilgiliydi sağolsun ben demeden yardımcı oldu çift imza kaşe halletti hepsini. Dövizler döviz diğerleri TL olarak ayrı sayfalar verdi yeterli sanırım
-
@erenist bende 5 ayrı banka dökümü vardı dolar euro altın sterlin tl hepsini dolara çevirerek liste yaptım evrak tesliminde listeyide verdim mülakatta çok işe yaradı mecbur değil ama işleri kolaylaştırmak lazım
-
@MomisCan merhabalar biz de dosyamızı Malezya ya taşıdık. Dosyamızın nerede olduğunu öğrenmek için mail atıyoruz KCC ye,kiltli diyorlar sürekli:(( Rica etsem siz nasıl bir soru sordunuz ? yardımcı olabilirseniz çok seviniriz
-
@akaynak-3546 Dear Sir/Madam,
I kindly request to learn my interview location please.
Sincerely yours,
SOYADI, ADI
Case Number: 2024EU0001xxxx
Principal Applicant Name:
SOYADI, ADI
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: TURKEY
Date of Birth: AY/GÜN/YILBu e-postayı kişisel bilgilerinize göre düzenleyip tekrar gönderiniz.
-
@stigal Cevabınız için Teşekkür ederim. Eşim aynısı nı yazmış ama ... Kcc artık dosyanızın kilidini açamayacak diye yanıt gönderiyorlar
-
@stigal Sizinki nin aynısını birebir yazmış eşim niye öyle bir cevap geliyor ki acaba???
-
@akaynak-3546, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@stigal Cevabınız için Teşekkür ederim. Eşim aynısı nı yazmış ama ... Kcc artık dosyanızın kilidini açamayacak diye yanıt gönderiyorlar
İşini doğru yapmayan çalışana denk gelmişsinizdir.
Where is my interview location? yazın. CN, full name, dob ekleyin.
-
@salih-atilla oturup hesap makinesi ile işlem yapacaklarını sanmıyorum iki saniyelik düşünme ile yaklaşık dolar karşılığını anlayabilirler ki hesapta döviz de var o yüzden çok kasmadım olduğu gibi aldım dökümü
-
Bugün ayın 19 ve hala mülakat maili atılmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar
-
@EzgiLera Teşekkür ederim. eşim yazmış dediğinizi bakalım ne cvp gelecek
-
@nazo-o ben Malezya K.L’dayım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum