Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @erentarhangil Merhaba, yanılıyorsam beni düzeltin lütfen, ama bu dağıtım DV24'ün son dağıtımı olmayacak mı? Bundan başka bir dağıtım olamayacak, yani bu dağıtımda da size sıra gelmezse Bangkok ve KL'a gitmenizi gerektirecek bir durum kalmayacak. Gözümden kaçan bir konu varsa lütfen beni düzeltin.

• @Kubra-me tebrikler, adınıza çok sevindik. Bu çok güzel bir haber.

• Merhabalar bir şey sormak istiyorum çok ikilimde kaldık şimdi biz bangkoktan geri dönüş aldık ve mülakat maili bekliyoruz ama malezyaya da gidip e-mail atmıştık ve haber bekliyoruz. Benim Malezyaya teşekkür edip dosyamı taşıdığımı bildirmem gerekir mi yoksa biraz daha beklemeli miyiz bu konuda öneriniz veya bilginiz var mıdır ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@anyela eğer dosyanız bir yere taşındıysa diğer yeri iptal etmenizi tavsiye ederim.
    çünkü diğer konsolosluk da talep ederse kcc direkt oraya taşır.
    kcc'nin direktiflerini konsolosluklardan aldığını unutmayın.

• Merhabalar Dubai aktarmalı biletler için 24 saati aşmayacak şekilde transit vizeye ihtiyaç yoktur deniyor havalimanından çıkmamak şartıyla yazıyor havaalanında sorun yaşar mıyız transit vize almamız gerekiyor mu aktarma işlemleri için bilgisi deneyimi olan yazarsa sevinirim. teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan tamamdır öyle yapacağız teşekkür ederim.

• @Fatih-Kaymak @MomisCan Çook teşekkür ederim.

• @Fatih-Kaymak
    Selamlar, genel olarak evet bu ay son dağıtım yapılacak ancak eğer konsolosluklar ister ve müsaitlik durumları varsa, eylül ayı içerisinde bile mülakat dağıtımı yapabilirler. Bu tamamen konsoloslukların özelinde bir durum, tabii kota vb. oluşabilecek sorunlar dışında.

• @ugursway hocam hala randevu dağıtımı olmadı mı ?

• Herkese merhaba.
    HongKong için
    portal.ustravel.com için bir kullanıcı adı ve şifre verildi. giriş yapabiliyorum. Bu dosya taşıdım anlamına gelir mi? Bilen var mı? aramada bulamadım bir bilgi.
    First available appointment is 23 july yazıyor.

image.png

image.png

• @Kubra-me merhaba ne zaman mail atmıştınjz acaba ve mail attığınızda otomatik yanıt gelmiş miydi?

• @Esra-Siren öncelikle tebrik ederim. Ben de malezyadayım şuan ve mail attım ama bana otomatik yanıt şeklinde döndüler. Size direkt kabul maili mi geldi yoksa öncesinde otomatik yanıt mı gelmişti ?

• @yusufalak Evet Mart ayında Paris'te girdim hocam, ilk günden beri hep Refused kaldı ama 30 gün önce case updated değeri yenilendi ama maalesef süreç hala Refused görünüyor, hiç AP görmedim, belki aralarda olmuştur bilmiyorum. Konsolosluğa yazdığımda da hala inceleniyor dediler, sanırım bu batch'in en şanssız talihlisi benim 😬

Yapmam gereken bir şey var mı sizce şu aşamada?

• Bu ileti silindi!

• @Exrimen Merhaba. İmzanızı güncelleyebilir misiniz? Sorulara daha kolay cevap verebilmemiz adına sürecinizi imzanıza taşıyın.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @erentarhangil Yok maalesef, bu siz hong kong un "support@" uzantılı mailine mesaj attığınız için adınıza açılan portal hesabı. Eğer dosyanızı taşırlarsa buradan randevu alabilirsiniz, istiyorsanız şimdi de almayı deneyin belki sistemsel bir hata olur verirler fln ama normalde sizin sorularınıza cevap vermek için açıyorlar bunu sadece. "Feedback" kısmında attığınız maili görebilirsiniz mesela

• @ozlemblck merhaba, [email protected] mail adresine gönderince bana otomatik yanıt gelmişti, ben Kuala Lumpur'a çarşamba günü geldim ve perşembe günü US Embassy'e giderek girişteki görevliye Türkiye'den geldiğimi , dosya taşımak için mail gönderdiğimi, eğer mümkünse konu hakkında ilgili bölümle görüşmek istediğimi söyledim. Görevli immigrant visa için iletişimin sadece maille yapıldığını ve 24 saat içerisinde cevap verilebildigini söyledi. Henüz cevap gelmedi pazar günü Türkiye'ye döneceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |