Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Easychamp deneyimlerimi okuyabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Easychamp aos şansınız çok düşük çünkü yüksek ihtimalle turist vizesinden red alacaksınız. İyice araştırıp gözünüze kestirdiğiniz konsolosluğa KCC üzerinden taşıyın konsoloslukların olumsuz dönmesi normal adamlar iş yükü istemiyor doğal olarak, KCCye mail atarkende tatil diye bahsetmeyin onlarda taşımaz tatil planınızla büyük ihtimalle

• ⭐⭐⭐

Selamlar şuraya küçük bir not bırakmak isterim...KCC ye transfer talebi için atığım mailin metin kısmına sadece,
    Dear Sir/Madam
    I kindly request your assistance in transfering my case to U.S. Embassy Vienna, Austria

yazdım..

• Merhaba,

KCC'nin dosyayı taşımasına rağmen konsolosluğun oturum isteyerek mülakat vermeme gibi bir durumu olabilir mi?
    Numaram EU olduğu için sorun olmaz diye düşünerek dosyamı KCC ile Tiflis'e taşımıştım ancak sonradan yoğun bir konsolosluk olduğu için şüpheye düştüm,

Bu konuda tavsiyeniz var mıdır acaba?

• @Emre-Kurtulmuş AOS ciddi zorlukları olan bir süreç. 4-6 ay arasında sürdüğünü okudum ve bu sürede ABD de bulunup çalışamazsınız bu da ciddi para harcamak demek . Arkadaşında dediği gibi hem göçmen hem turist vizesi almanız imkansıza yakın.

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc evet zorlu bir süreç ama aos hayat kurtarır imkanı olanlar için

• @salih-atilla Hayırlı olsun.Sizin gibi ilk 5 binlerde olanlar ekstra şanslı.Yolunuz açık olsun🧿Darısı başımıza

• ⭐⭐

@DenizMaths bende öyle düşünüyordum ama mart ayında gelmesini beklediğim mülakat temmuza geldi 2024 böyle geçti 2025 ne olur bilinmez ama süreç hep bir önceki yılı arattı

• @salih-atilla Haklısınız.İster istemez stresli bir süreç olmuştur.Tekrar tebrik ederim,hayırlı olsun

• ⭐⭐

@DenizMaths teşekkür ederim beklemek çok zor hiç bir karar veremiyorsunuz herşeyi erteliyorsunuz işleriniz aksıyor hayattan kopuyorsunuz psikolojiniz çöküyor endişeli süreçlerden geçiyorsunuz çok kolay iş değil allah herkesin yardımcısı olsun

• ⭐⭐

@DenizMaths hocam selamlar, dv2024 excel tablosunda 1 kesit eklemek istiyorum. sayin @salih-atilla beyin mulakat tarihine birde sayin @bbsrn mulakat tarihlerine bakin. Asagi yukari case numaralarini birbirine yakin fakat arada 6 aylik bir kayip var. buradan su sonuca varmamiz gerekiyor. eger ankara bu sekilde devam ederse, seneye suanda gordugumuzun yarisi gorsek sukur edecegiz. bence firsatiniz ve imkaniniz el veriyor ise dosyanizi tasitmanizi oneririm.hersey gonlunuzce olsun. selamlar.

d0f7c442-6093-4ce3-9ed9-4d9a197ec2fc-image.png

• ⭐⭐

@onuru aynen size katılıyorum ben nerdeyse bu case ile hüsran yaşayacaktım ya dosya atlasalardı ya bilmediğim bir sebepten dolayı ap kalsaydım bunları düşünmek çok yıprattı

• ⭐⭐

@salih-atilla hocam selamlar, dv surecin icine girince, en kolay islemin secilmek oldugunu anliyorsun. bu case numalarimiz ile farkli bir ulkede olsaydik inanin suanda hangi eyalete gitsek,nerede yasasak konularini tartisiyorduk fakat gelin gorun ki bize mulakat gelip gelmeyeceginin derdine dusuyoruz. gercekten cok aci verici.

• ⭐⭐

@onuru sayın kardeşim seçilmek şanslı olmak ama şanslılar içindede şanslı olmak hem de bir çok defa şanslı olmak lazım bu süreçte en zor iş mülakat maili almak sonrası çok basit bence ankara dünyada en zor mülakat veren ama mülakatı aldıktan sonra en kolay vizeyi veren konsolosluk

• Herkese selamlar. Makedonya Üsküp dosya taşıma hakkında ne düşünüyorsunuz? Oturumum yok. Amerikan vizem var AOS ve Üsküp arasında kaldım. Eşim ve cocuğumun Amerikan vizesi yok. Teşekkürler 🙏🏼

• Arkadaşlar Ankara Dv2024 için henüz 6000lere bile mülakat planlamamışken, Dvcharts sitesine göre EU8092 numaralı bir kişi 1 Ocak tarihinde mülakat maili almış ve daha sonra Issued olmuş olarak görünüyor. Bu nasıl olabiliyor? Ankara 6000lere bile gelememişken nasıl 8092 numara Ankara'dan vizesini çoktan almış oluyor? Ben mi verileri yanlış okudum acaba açıklayabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 formlarını doldurduktan sonra mail olarak gönder yapmadıysanız ondan gelmemiştir. Forma giriş yapıp son sekmede mail olarak gönder seçeneğini kullanmayı deneyin tekrar

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-0 asıl talihli sizdeniz aos ile vizenizi alabilirsiniz ancak daha sonra aileniz için ankaradan mülakat talep etmeniz gerekir onlara ve verip vermemek onlara kalmış durumda olur. Bence dosya taşımayla çözebiliyorsanız sizin için daha garanti sonuç olabilir

• ⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Ankara Dv2024 için henüz 6000lere bile mülakat planlamamışken, Dvcharts sitesine göre EU8092 numaralı bir kişi 1 Ocak tarihinde mülakat maili almış ve daha sonra Issued olmuş olarak görünüyor. Bu nasıl olabiliyor? Ankara 6000lere bile gelememişken nasıl 8092 numara Ankara'dan vizesini çoktan almış oluyor? Ben mi verileri yanlış okudum acaba açıklayabilir misiniz?

Selamlar, yanlis hatirlamiyorsam daha once bunun konusu gecmisti. Asil talihli farkli bur yerden mulakata giriyor ve aile bireyleri ankarada mulakata giriyor.

• @Destursuz İş bulursan alırsın. Diğer şartlar için Google a yaz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |